Το Παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα την φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα του Ουίλιαμ και της Κέιτ

Το Παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα την φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα του Ουίλιαμ και της Κέιτ Facebook Twitter
0

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ επέλεξαν έναν βρεφονηπιακό σταθμό κοντά στο παλάτι του Κένσινγκτον για την κόρη τους, πριγκίπισσα Σάρλοτ και το ανακοίνωσαν μέσω της φετινής τους επίσημης χριστουγεννιάτικης κάρτας, που περιλαμβάνει και μια οικογενειακή φωτογραφία. 

Η δύο ετών Σάρλοτ θα πηγαίνει από τον Ιανουάριο στον βρεφονηπιακό σταθμό Willcocks, που σε σχετικές αξιολογήσεις έχει χαρακτηριστεί ως «εξαιρετικό». 


Σύμφωνα με εκπρόσωπο του παλατιού, το βασιλικό ζευγάρι «ένιωσε πως ο συγκεκριμένος σταθμός ήταν ιδανικός για τα πρώτα βήμα της Σάρλοτ σε επίπεδο εκπαίδευσης» και πως αμφότεροι «εντυπωσιάστηκαν από την ομάδα που εργάζεται εκεί». 

Τα δίδακτρα είναι 3.050 λίρες για παιδιά ηλικίας 3- 5 ετών που θα βρίσκονται εκεί καθημερινά το πρωί για τρεις ώρες, πέντε φορές την εβδομάδα. Το απογευματινό ωράριο είναι λιγότερο αυστηρό, μόνο τρεις φορές την εβδομάδα, και τα δίδακτρα κοστίζουν 1.800 λίρες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πριγκίπισσα Σάρλοτ θα είναι ανάμεσα τα παιδιά που πηγαίνουν κάθε μέρα.  


Την ανακοίνωση έκανε το Παλάτι του Κένσινγκτον με αφορμή την κυκλοφορία της χριστουγεννιάτικης κάρτας, όπου απεικονίζεται ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μαζί με την έγκυο σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον,τον γιο τους πρίγκιπα Τζορτζ και την κόρη τους πριγκίπισσα Σάρλοτ. Η φωτογραφία τραβήχτηκε νωρίτερα μες στην χρονιά και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. 


Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα επέλεξαν για την δική τους χριστουγεννιάτικη κάρτα μια φωτογραφία που τραβήχτηκε τον Ιούλιο, στο πάρτι των γενεθλίων της όπου γιόρτασε τα 70. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέχνη και Ίαση: Ένα σεμινάριο από τη Γεωργία Σαγρή και τον Γιώργο Ίκαρο Μπαμπασάκη

Πολιτισμός / Τέχνη και Ίαση: Ένα σεμινάριο από τη Γεωργία Σαγρή και τον Γιώργο Ίκαρο Μπαμπασάκη

Αναλύοντας έργα τέχνης, κυριευόμαστε από την θετική τάση να δημιουργήσουμε και εμείς. Περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε την άλλη ματιά της Τέχνης για μια νοηματοδότηση της ζωής.
NEWSROOM
Άννα Κοκκίνου, Λένα Κιτσοπούλου και Χάρης Φραγκούλης στο θέατρο Σφενδόνη

Πολιτισμός / Άννα Κοκκίνου, Λένα Κιτσοπούλου και Χάρης Φραγκούλης στο θέατρο Σφενδόνη

Το νέο έργο της Λένας Κιτσοπούλου, ο «Αφανισμός» του Μπέρχαρντ σε σκηνοθεσία Άννας Κοκκίνου, η «Αντιγόνη» και η «Αφιέρωση» σε σκηνοθεσία Χάρη Φραγκούλη περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Σφενδόνης για τη νέα σεζόν.
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ