Οι Rolling Stones ανοίγουν κατάστημα στο Λονδίνο τον Σεπτέμβριο

Οι Rolling Stones ανοίγουν κατάστημα στο Λονδίνο τον Σεπτέμβριο Facebook Twitter
EPA
0

Οι Rolling Stones ανοίγουν κατάστημα στο Σόχο του Λονδίνου τον ερχόμενο μήνα.

Tο κατάστημα, που θα ανοίξει στην Carnaby street, στις 9 Σεπτεμβρίου, αποτελεί το αποτέλεσμα της συνεργασίας του συγκροτήματος με την εταιρεία Bravado και οι φαν των Rolling Stones θα μπορούν να βρουν εκεί ρούχα, άλλα αποκλειστικά προϊόντα και βέβαια τις μουσικές δημιουργίες του Μικ Τζάγκερ και της παρέας του.

Στο γυάλινο πάτωμα θα υπάρχουν στίχοι από τραγούδια του συγκροτήματος, ενώ τα δοκιμαστήρια θα είναι διακοσμημένα με διάσημα εξώφυλλα δίσκων των Rolling Stones, σύμφωνα με τον Guardian.

Το συγκρότημα ανακοίνωσε την είδηση για το κατάστημα στο Λονδίνο με μια ανάρτηση στα social media, που συνοδευόταν από ένα σχετικό βίντεο. «Το RS No. 9 θα είναι κάτι παραπάνω από ένα κατάστημα, θα είναι μια συναρπαστική εμπειρία για τους φαν όλων των ηλικιών», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανάρτηση.


«Το Σόχο πάντα εμπεριείχε το rock 'n' roll, οπότε η Carnaby street ήταν το ιδανικό σημείο για το δικό μας κατάστημα», ανέφεραν σε ανακοίνωση οι Rolling Stones. «Είμαστε σίγουροι ότι αυτό το συναρπαστικό πρότζεκτ, που δημιούργησαν οι φίλοι μας στην Bravado, θα είναι μια ανυπέρβλητη εμπειρία για όλους», σημείωσαν ακόμη.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η όπερα #3 – Οι κομμένες σκηνές: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την χθεσινή εμφάνιση των Novoflot στην Αθήνα

Πολιτισμός / Η όπερα #3 – Οι κομμένες σκηνές: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την χθεσινή εμφάνιση των Novoflot στην Αθήνα

Ο ρηξικέλευθος γερμανικός θίασος Novoflot με έδρα το Βερολίνο επισκέφθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και την Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για να παρουσιάσει τα δύο τελευταία μέρη από την ευρηματική, τριετή τριλογία του με τίτλο Η όπερα #1–#3. Απόψε η δεύτερη παράσταση.
NEWSROOM
Τέχνη και Ίαση: Ένα σεμινάριο από τη Γεωργία Σαγρή και τον Γιώργο Ίκαρο Μπαμπασάκη

Πολιτισμός / Τέχνη και Ίαση: Ένα σεμινάριο από τη Γεωργία Σαγρή και τον Γιώργο Ίκαρο Μπαμπασάκη

Αναλύοντας έργα τέχνης, κυριευόμαστε από την θετική τάση να δημιουργήσουμε και εμείς. Περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε την άλλη ματιά της Τέχνης για μια νοηματοδότηση της ζωής.
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ