Οι εκρηκτικοί IDLES έρχονται πρώτη φορά στην Αθήνα, στο Plisskën Festival

Οι εκρηκτικοί IDLES έρχονται πρώτη φορά στην Αθήνα, στο Plisskën Festival Facebook Twitter
0

Το συγκρότημα IDLES έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Plisskën Festival.

Η μπάντα, μία από τις πιο σημαντικές και συζητημένες της rock σκηνής παγκοσμίως, θα εμφανίσει στις 30 Σεπτεμβρίου 2023 στο Θέατρο Βράχων.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 12:00 π.μ.

Οι εκρηκτικοί IDLES έρχονται πρώτη φορά στην Αθήνα, στο Plisskën Festival Facebook Twitter

Στα πέντε χρόνια από την κυκλοφορία του δίσκου «Brutalism», οι Βρετανοί IDLES έχουν κατορθώσει πολλά, όπως ένα νούμερο 1 άλμπουμ, εκατομμύρια προβολές, διεύρυνση  του ακροατηρίου τους, sold out περιοδείες, εμφανίσεις σε φεστιβάλ ανά τον κόσμο και δύο υποψηφιότητες για βραβείο Grammy.

Το επόμενο άλμπουμ τους, με τίτλο «Joy as an Act of Resistance», καθιέρωσε το συγκρότημα για τα καλά στη συνείδηση του Ηνωμένου Βασιλείου και άνοιξε το δρόμο για το κολοσσιαίο άλμπουμ τους «Ultra Mono» - το πρώτο Νο. 1 άλμπουμ του συγκροτήματος.

To 2021, οι super-rock punks του Μπρίστολ επέστρεψαν δυναμικά με την τέταρτη αριστουργηματική δουλειά τους, με τίτλο «Crawler» - ένα μελωδικό και ευαίσθητο άλμπουμ που παρουσιάζει μία πιο εσωστρεφή πτυχή τους.

Σε κάθε βήμα τους, οι IDLES συγκεντρώνουν πλήθος αφοσιωμένων ακροατών και συγκαταλέγονται, σήμερα, στα γκρουπ εκείνα της σύγχρονης rock σκηνής,  που μέσω της μουσικής τους έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν τις ανθρώπινες ζωές. Οι στίχοι τους δημιουργούν στον ακροατή την επιθυμία να συμμετάσχει και να προσπαθήσει να κάνει τον κόσμο καλύτερο.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γυναίκα που έκανε τη μόδα να μοιάζει με σκιά

Πολιτισμός / Λίλιαν Μπάσμαν: Η γυναίκα που έκανε τη μόδα να μοιάζει με σκιά

Η έκθεση Lillian Bassman: Bazaar and Beyond, που παρουσιάζεται στο Met έως τις 26 Ιουλίου, φωτίζει μια δημιουργό που δεν αντιμετώπισε ποτέ τη μόδα ως απλό αντικείμενο προβολής. Τη μετέτρεψε σε ίχνος, χειρονομία και πείραμα, ενώ επέστρεψε σε αυτό το έργο δεκαετίες αργότερα, ξεκινώντας σχεδόν μια δεύτερη καριέρα στα 75 της.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΥΠΠΟ - Λίνα Μενδώνη: «Σταθμός Καρυάς, τόπος μνήμης, ιστορικής αλήθειας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: «Σταθμός Καρυάς, τόπος μνήμης, ιστορικής αλήθειας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Η Λίνα Μενδώνη ανέφερε πως η αποκατάσταση του αποτελεί ιστορικό χρέος του κράτους απέναντι στα θύματα της ναζιστικής βαρβαρότητας, διασφαλίζοντας ότι το μνημείο και το ιστορικό τοπίο θα παραδοθούν στις επόμενες γενιές με τον προσήκοντα σεβασμό
THE LIFO TEAM
Πέθανε η Teresinha Soares, η Βραζιλιάνα καλλιτέχνις που έφερε το σώμα, το σεξ και την αντίσταση στην τέχνη

Πολιτισμός / Πέθανε η Teresinha Soares, η Βραζιλιάνα καλλιτέχνις που έφερε το σώμα, το σεξ και την αντίσταση στην τέχνη

Με ζωγραφική, εγκαταστάσεις και performances που έβαζαν το σώμα στο κέντρο, η Soares αμφισβήτησε τα σεξουαλικά ταμπού, την πατριαρχία και τον αυταρχισμό της εποχής της. Τα τελευταία χρόνια το έργο της επανεκτιμήθηκε διεθνώς μέσα από εκθέσεις στην Tate Modern και το MASP.
THE LIFO TEAM
Πριν γίνει θρύλος: το Chelsea Hotel του 1970 ξαναζωντανεύει μέσα από χαμένες φωτογραφίες

Πολιτισμός / Πριν γίνει θρύλος: το Chelsea Hotel του 1970 ξαναζωντανεύει μέσα από χαμένες φωτογραφίες

Το αρχείο του Scopin, που για χρόνια θεωρούνταν χαμένο, επιστρέφει τώρα ως βιβλίο και έκθεση, φωτίζοντας το Chelsea Hotel πριν γίνει πλήρως θρύλος και προτού αρκετά από τα πρόσωπα που κατέγραψε αποκτήσουν τη μεταγενέστερη μυθολογία τους.
THE LIFO TEAM