Παντρεύτηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο μετά από μόλις 12 εβδομάδες σχέσης, σε ένα δημαρχείο της Νέας Υόρκης και τώρα οι Τζάστιν Μπίμπερ και Χέιλι Μπάλντουιν αποκάλυψαν στην Vogue πως απείχαν από το σεξ μέχρι τον γάμο τους. 

 

Ο 24χρονος τραγουδιστής και το 22χρονο μοντέλο φωτογραφήθηκαν από την Annie Leibovitz για πρώτη φορά μαζί, για το εξώφυλλο του περιοδικού, όπου και έδωσαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη, μιλώντας για τον γάμο τους. 

 

Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι Μπάλντουιν δεν έκαναν σεξ μέχρι να παντρευτούν

 

Το ζευγάρι είπε πως η «αγαμία» ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις που πήραν, αλλά παραδέχθηκαν πως ο γάμος «πάντα θα είναι δύσκολος», προσθέτοντας πως «δεν είναι μαγική φαντασία». 

 

Ο Τζάστιν Μπίμπερ, στην πρώτη του συνέντευξη εδώ και δυο χρόνια, είπε πως τα θρησκευτικά πιστεύω του τον οδήγησαν στην αποχή από ερωτικές σχέσεις με την Χέιλι, καθώς στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι είχε «σοβαρό πρόβλημα με το σεξ». Μάλιστα αποκάλυψε πως τον Ιούνιο του 2018 ήδη απείχε έναν χρόνο από το σεξ. 

 

«Ο Θεός δεν μας ζητάει να μην κάνουμε σεξ για εκείνον, επειδή θέλει κανόνες και τέτοια. Το κάνει για να σε προστατέψει από τον πόνο και το να πληγωθείς. Πιστεύω πως το σεξ μπορεί να προκαλέσει πολύ πόνο. Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν σεξ επειδή δεν νιώθουν αρκετά καλοί, επειδή δεν έχουν αυτοεκτίμηση. Και οι άντρες, και οι γυναίκες το κάνουν. Ήθελα να αφιερώσω ξανά τον εαυτό μου στο Θεό με τέτοιον τρόπο επειδή πραγματικά ένιωσαν πως θα ήταν καλύτερο για την ψυχή μου. Πιστεύω πως ο Θεός με ευλόγησε με την Χέιλι ως αποτέλεσμα. Υπάρχουν θετικά, ανταμείβεσαι για την καλή συμπεριφορά», λέει ο 24χρονος τραγουδιστής. 

 

Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι Μπάλντουιν δεν έκαναν σεξ μέχρι να παντρευτούν

 

Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι Μπάλντουιν δεν έκαναν σεξ μέχρι να παντρευτούν

 

 

Βέβαια παραδέχεται πως ένας από τους λόγους που παντρεύτηκαν τόσο γρήγορα ήταν επειδή ήθελε να κάνουν σεξ, αλλά δεν ήταν ο μοναδικός. «Όταν την είδα πέρυσι τον Ιούνιο, σκέφτηκα πως είναι αυτό που ψάχνω», λέει. 

 

Ο ίδιος δεν θεωρεί τον εαυτό του θρησκόληπτο. «Πολλοί μπερδεύονται, μου λένε πας στην εκκλησία. Πιστεύω στη ιστορία του Ιησού, αυτή είναι η απλότητα των πιστεύω μου. Αλλά όχι στον θρησκευτικό ελιτισμό και το δήθεν. Όμως δεν θέλω να με θεωρούν ως κάποιον που υπερασπίζεται τις αδικίες που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει η θρησκεία», τονίζει ο τραγουδιστής. 

 

Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι Μπάλντουιν δεν έκαναν σεξ μέχρι να παντρευτούν

 

Ο Τζάστιν και η Χέιλι γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2009 αλλά το ειδύλλιο φαίνεται να ξεκίνησε πριν τρία χρόνια, όταν συναντήθηκαν τυχαία σε μια εκκλησιαστική τελετή του πάστορα που πάντρεψε την Κιμ Καρντάσιαν με τον Κάνιε Γουέστ. Αυτό ήταν έξι μήνες μετά τον χωρισμό του τραγουδιστή από την Σελένα Γκόμεζ, με την οποία ήταν σε μια on-off σχέση από το 2010. 

 

Η Χέιλι λέει πως ποτέ δεν φανταζόταν ότι οι δυο τους θα κατέληγαν ζευγάρι. «Μια μέρα ο Τζάστιν μπήκε στην εκκλησία και μου λέει, "Εσύ μεγάλωσες". Με τον καιρό έγινε ο καλύτερός μου φίλος. Κάναμε πολλή παρέα, αλλά όχι ερωτικά», λέει το 24χρονο μοντέλο. 

 

Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι Μπάλντουιν δεν έκαναν σεξ μέχρι να παντρευτούν

 

Όταν η σχέση τους έγινε τελικά ερωτική από φιλική πριν από τρία χρόνια, η Χέιλι παραδέχθηκε πως τα πράγματα μεταξύ τους ήταν πολύ «τοξικά» και πως υπήρξε «προδοσία». «Έγιναν άσχημα πράγματα τα οποία ακόμη χρειάζεται να δουλέψουμε μεταξύ μας. Υπήρξε περίοδος που όταν έμπαινα σε ένα δωμάτιο, εκείνος έφευγε», λέει η ίδια. 

 

«Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να εμπιστευτώ ανθρώπους, πάλευα με την αίσθηση πως με εκμεταλλεύονται ή πως δεν είναι πραγματικά εκεί για εμένα. Είμαι ο συναισθηματικά ασταθής της υπόθεσης. Παλεύω να βρω την εσωτερική ηρεμία μου. Νιώθω πως νοιάζομαι πάρα πολύ, πως θέλω όλα να είναι καλά και ο κόσμος να με αγαπάει. Η Χέιλι είναι πολύ λογική και συγκροτημένη, κάτι που χρειάζομαι. Πάντα ήθελα ασφάλεια, ειδικά λόγω του μπαμπά μου που έλειπε όταν ήμουν παιδί και εμένα συνέχεια στους δρόμους», προσθέτει ο Τζάστιν. 

 

Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι Μπάλντουιν δεν έκαναν σεξ μέχρι να παντρευτούν

 

Ο τραγουδιστής παραδέχεται πως υπήρξε περίοδος που έβαζε το προσωπικό ασφαλείας να ελέγχει τον παλμό του τα βράδια, ειδικά όταν είχε μπλέξει με ουσίες. Η Χέιλι από την άλλη δεν έχει πάρει ποτέ ναρκωτικά. 

 

«Προερχόμαστε από ένα αγνό μέρος. Αλλά παραμένουμε δυο νέοι άνθρωποι που έχουν πολλά να μάθουν. Ο γάμος θα είναι δύσκολος. Είμαστε πολύ νέοι και αυτό μας τρομάζει. Θα αλλάξουμε πολύ. Αλλά δεσμευτήκαμε να μεγαλώσουμε μαζί και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Στην τελική είναι ο καλύτερός μου φίλος. Ποτέ δεν πρόκειται να τον βαρεθώ», καταλήγει η Χέιλι.