O τραγουδιστής των Aerosmith ζητά από τον Τραμπ να μην χρησιμοποιεί ένα τραγούδι τους

O τραγουδιστής των Aerosmith ζητά από τον Τραμπ να μην χρησιμοποιεί ένα τραγούδι τους Facebook Twitter
2

Επιστολή προς τον Ντόναλντ Τράμπ απέστειλε ο τραγουδιστής των Aerosmith Στίβεν Τάιλερ, ζητώντας του να σταματήσει να χρησιμοποιεί το τραγούδι του συγκροτήματος Dream On στην προεκλογική του εκστρατεία.

 

Ο Τάιλερ επισημαίνει στην επιστολή ότι ο υποψήφιος των ρεπουμπλικανών δεν έχει πάρει άδεια για να χρησιμοποιεί το τραγούδι και πως με το να ακούγεται το Dream On στις συγκεντρώσεις δίνεται λανθασμένα η εντύπωση ότι ο τραγουδιστής σχετίζεται ή στηρίζει την προεκλογική του εκστρατεία.

Πάντως η δικηγόρος του Τάιλερ τονίζει ότι το θέμα έχει να κάνει αποκλειστικά με τα πνευματικά δικαιώματα, παρότι ο ίδιος είναι οπαδός των ρεπουμπικάνων.

Δεν είναι πάντως ο μόνος που κάνει κάτι παρόμοιο αφού και ο Μάικλ Στάιπ των R.E.M. απαγόρευσε στον Τραμπ τη χρήση του It’s the End of the World as We Know It,

 

 

όπως έκανε και ο Νιλ Γιανγκ για το τραγούδι Rockin’ in the Free World.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σον Πεν: «Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ίσως η τελευταία αυθεντική σταρ του κινηματογράφου»

Πολιτισμός / Σον Πεν: «Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ίσως η τελευταία αυθεντική σταρ του κινηματογράφου»

Μιλώντας στο podcast του δημοσιογράφου Λούι Θερού, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης επεσήμανε ότι «ο κινηματογραφικός κατασκευαστής σταρ τελείωσε περίπου με την εποχή που εμφανίστηκε η Λόρενς»
LIFO NEWSROOM
Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Πολιτισμός / Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Τμήμα τοιχογραφίας του 1960 κατέρρευσε στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού παρουσία εκατοντάδων επισκεπτών - Το Υπουργείο Πολιτισμού ενημερώθηκε, η ανατολική πτέρυγα αποκλείστηκε για λόγους ασφαλείας.
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Η τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση έγινε το 2012 στην ταινία Mud του Τζεφ Νίκολς, πλάι στον Μάθιου Μακόναχι, για την οποία τιμήθηκε με το Robert Altman Award.
LIFO NEWSROOM
Πέθανε ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης του «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης του «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ

Ο Μπέντον υπήρξε κεντρικός εκπρόσωπος του αμερικανικού συναισθηματικού ρεαλισμού, δίνοντας έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και στις λεπτές συγκρούσεις των χαρακτήρων
LIFO NEWSROOM
Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

Πολιτισμός / Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

«Η τέχνη είναι η αλήθεια. Η τέχνη αγκαλιάζει την ποικιλομορφία. Και γι’ αυτό αποτελεί απειλή για τους αυταρχικούς ηγέτες και τους φασίστες του κόσμου», δήλωσε παραλαμβάνοντας τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα από τον Λεονάρντο ντι Κάπριο
LIFO NEWSROOM