Ο Τομ Κρουζ έγινε ο πρώτος ηθοποιός που πραγματοποίησε on camera πτώση τύπου «HALO»

Ο Τομ Κρουζ έγινε ο πρώτος ηθοποιός που πραγματοποίησε on camera πτώση τύπου «HALO» Facebook Twitter
1

Ο Τομ Κρουζ μπορεί να ισχυρίζεται ότι είναι ο πρώτος ηθοποιός που πραγματοποίησε on camera πτώση τύπου «HALO».

Πρόκειται για μια πτώση από μεγάλο υψόμετρο, όπου το αλεξίπτωτο ανοίγει κάποια μέτρα πριν από το έδαφος και συνήθως γίνεται από πολύ καλά εκπαιδευμένους στρατιωτικούς, ως μια μέθοδος να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να τους εντοπίσει ο εχθρός.

Ο 55χρονος σταρ του κινηματογράφου γύρισε την επικίνδυνη σκηνή για τις ανάγκες του σίκουελ «Mission: Impossible - Fallout».

Σε ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ενόψει της κυκλοφορίας της ταινίας τον επόμενο μήνα, ο Τομ Κρουζ πηδάει από ένα αεροσκάφος που πετά σε ύψος 25.000 ποδών (7.600 μέτρων), ενώ το αλεξίπτωτό του ανοίγει μόλις στα 2.000 πόδια (600 μέτρα) από το έδαφος, όπως εξηγούν οι δημιουργοί της ταινίας.

 

Ο διάσημος πρωταγωνιστής έσπασε τον αστράγαλό του πέρυσι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας άλλης επικίνδυνης σκηνής για το «Mission: Impossible - Fallout», όταν πραγματοποίησε άλμα ανάμεσα σε δύο κτίρια, προτού πέσει πάνω σε έναν τοίχο.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

Πολιτισμός / Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

«Η προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς προϋποθέτει την ασφάλεια επισκεπτών και εργαζομένων, εφαρμόζοντας σύγχρονες, επιστημονικά και τεχνολογικά τεκμηριωμένες λύσεις, για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών κινδύνων» δήλωσε η Λίνα Μενδώνη
LIFO NEWSROOM
Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

Πολιτισμός / Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

«Η Κατερίνα Γιουλάκη ήταν μια ηθοποιός με ψυχή και ταλέντο, που κατάφερε κάτι άπιαστο: να αγαπηθεί βαθιά και αυθεντικά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών χωρίς να φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου»
LIFO NEWSROOM
Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Δυο μεγάλα γαλλικά εισπρακτικά σουξέ, οι «Άγριες Μέρες Μας» του Βασίλη Κεκάτου και η live-action διασκευή του «How to train your Dragon» είναι μερικές από τις νέες ταινίες αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
BET Awards 2025: Η στιγμή που ο Τζέιμι Φοξ παραλαμβάνει φανερά συγκινημένος το βραβείο Ultimate Icon

Πολιτισμός / BET Awards 2025: Η στιγμή που ο Τζέιμι Φοξ παραλαμβάνει συγκινημένος το βραβείο Ultimate Icon

«Δεν ξέρω γιατί πέρασα ό,τι πέρασα, αλλά ξέρω πως αυτή τη δεύτερη ευκαιρία δεν θα την αφήσω να πάει χαμένη» ανέφερε ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφερόμενος στην περιπέτεια της υγείας του
LIFO NEWSROOM