Ο Τομ Χάρντι έβαλε στοίχημα με τον Ντι Κάπριο, το έχασε και έπρεπε να κάνει όποιο τατουάζ του ζητούσε

Ο Τομ Χάρντι έβαλε στοίχημα με τον Ντι Κάπριο, το έχασε και έπρεπε να κάνει όποιο τατουάζ του ζητούσε Facebook Twitter
1

Πριν από δύο χρόνια, λίγο πριν ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες για τα Βραβεία Όσκαρ, ο Τομ Χάρντι έβαλε ένα στοίχημα με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Η συμφωνία τους προέβλεπε πως ο χαμένος θα έπρεπε να κάνει ένα τατουάζ, το οποίο θα επέλεγε ο νικητής.  

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ήταν σίγουρος τότε πως ο συμπρωταγωνιστής του στην ταινία «Revenant» θα ήταν υποψήφιος στα Όσκαρ. Ο Τομ Χάρντι ήταν πάλι βέβαιος πως δεν θα είναι υποψήφιος. Το στοίχημα που έβαλαν ήταν το εξής: αν ο Χάρντι ήταν υποψήφιος, θα έκανε ένα τατουάζ που θα επέλεγε ο Ντι Κάπριο. Αν όχι, θα γινόταν το αντίστροφο.

Τελικά, ο Τομ Χάρντι ήταν υποψήφιος για το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου, οπότε ο Λεονάρντο κέρδισε το στοίχημα και το δικαίωμα να επιλέξει το τατουάζ που θα έκανε πάνω του ο ηθοποιός.  

«[Ο Ντι Κάπριο] έγραψε με τρισάθλια γράμματα: "Ο Λίο τα ξέρει όλα". Χα! Του λέω, "OK, θα το κάνω αλλά πρέπει να γράψεις σωστά"... Ακόμη δεν το έχω κάνει, επειδή αλήθεια είναι απαίσιο», είχε πει ο Τομ Χάρντι σε συνέντευξή του στο Esquire, λίγο μετά την τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ. 

Τελικά ο ηθοποιός έκανε το τατουάζ, όπως επιβεβαιώνει μια φωτογραφία που ήρθε στη δημοσιότητα πρόσφατα, και δείχνει στο εσωτερικό του μπράτσου του Τομ Χάρντι γραμμένη τη φράση «Leo knows all», παραλλάσσοντας λίγο το αρχικό «Leo knows everything». Την φωτογραφία δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο bartender Andrew Calisterio, που έβγαλε μαζί του μια selfie. 

Captured a couple Pictures for @tomhardy today. Fingers crossed ?? he posts them. Regardless here’s an obligatory selfie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrew Calisterio (@boozehoundcc) στις

Τον περασμένο μήνα, ο Τομ Χάρντι ερωτηθείς ξανά για το στοίχημα είχε πει στο Vanity Fair: «Τον μαλάκα. Ποτέ δεν θα έκανε τατουάζ αν είχε χάσει αυτός το στοίχημα! Ήταν μονόδρομος. Τέλος πάντως, είμαι καλυμμένος γενικά με άθλια τατουάζ, οπότε δεν μου κάνει καμία διαφορά. Ακόμη κι αν έπρεπε να κάνω ένα τεράστιο "Leo" στο μπούτι μου ή σε όλο μου το πρόσωπο. Βάζεις στοίχημα και χάνεις. Αυτό γίνεται». 

Bestie since I was 17 Williams The Reg phot- no other company Photographer will take his spot - I can look past his need to wear scarves and shoot fashion ???????????????????????????????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hardy (@tomhardy) στις

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Onassis Ready: «You are invited» - Η έκθεση που εγκαινιάζει τον νέο χώρο του Ιδρύματος στου Ρέντη

Πολιτισμός / «You are invited»: Με έκθεση του διάσημου φωτογράφου Γιούργκεν Τέλερ ξεκινάει το Onassis Ready

Στην καρδιά του Αγίου Ιωάννη Ρέντη το Ίδρυμα Ωνάση μεταμορφώνει ένα παλιό εργοστάσιο πλαστικών σε χώρο πολιτισμού και ξεκινά τη λειτουργία του με μια σπουδαία έκθεση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια