Ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου μίλησε για το πρόβλημα της υγείας του

Ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου μίλησε για το πρόβλημα της υγείας του Facebook Twitter
1

Σε μια αποκάλυψη για την ασθένεια από την οποία πάσχει προχώρησε ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου, μέσω επιστολής, με αφορμή την απουσία του από συναυλία του Θέμη Αδαμαντίδη και της Λένας Αλκαίου στο Θέατρο Βράχων.

Ο συνθέτης έστειλε επιστολή που αναγνώστηκε από τον παρουσιαστή της συναυλίας, Γιάννη Τζουανόπουλο, γνωστοποιώντας ότι υποφέρει από το αυτοάνοσο νόσημα «Myasthenia Gravis», από την ασθένεια, δηλαδή, από την οποία υπέφερε και ο Αριστοτέλης Ωνάσης.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, η ασθένεια αυτή μπορεί να προκαλέσει βλεφαρόπτωση, τραυλισμό και κράμπες στα δάχτυλα.

Ο συνθέτης, ο οποίος παρά την ασθένειά του παραμένει δραστήριος και εργάζεται κανονικά, ανέφερε ότι πάσχει από το συγκεκριμένο νόσημα εδώ και 15 χρόνια, όμως τώρα υπήρξε έξαρση που τον κράτησε μακριά από τη συγκεκριμένη συναυλία.

«Αρχικά με τη βλεφαρόπτωση είπα "θα πάω, παίζω και τυφλός". Στο τραύλισμα είπα "θα πάω, δεν χρειάζεται να πω λέξη αφού η παρουσία μου θα τα λέει όλα". Στις κράμπες, όμως, στα δάχτυλα πώς να αντιδράσω; Εν τέλει οι γιατροί με κράτησαν μέσα. Λυπάμαι πολύ για τη φυσική μου απουσία» έγραψε στην επιστολή που φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Espresso».

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Πολιτισμός / Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Για πρώτη φορά στην Ιταλία, εκτίθενται άγνωστες μέχρι σήμερα δημιουργίες του Άντι Γουόρχολ από τη δεκαετία του ’50, αποκαλύπτοντας μια σχεδόν άγνωστη πλευρά του καλλιτέχνη: εκείνη του γραφίστα μόδας και σχεδιαστή υφασμάτων.
LIFO NEWSROOM