Ο Σταλόνε αρνήθηκε την πρόταση του Τραμπ για μία θέση στη νέα κυβέρνηση

Ο Σταλόνε αρνήθηκε την πρόταση του Τραμπ για μία θέση στη νέα κυβέρνηση Facebook Twitter
2

Κολακευμένος από την πρόταση του Τραμπ να αναλάβει θέση στη νέα κυβέρνηση δήλωσε ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος, ωστόσο, αρνήθηκε ευγενικά.

Την περασμένη εβδομάδα, διάφορα δημοσιεύματα υποστήριζαν πως ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ σχεδίαζε να προσφέρει κυβερνητικό πόστο στον χολιγουντιανό αστέρα, στο χώρο του πολιτισμού και των τεχνών.

Η πρόταση που του έγινε από το επιτελείο του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ φέρεται να αφορούσε τη θέση του προέδρου του Εθνικού Ταμείου Επιχορήγησης των Τεχνών.

Σε δήλωσή του, όμως, ο Σταλόνε έσπευσε να αρνηθεί την πρόταση του Ντόναλντ Τραμπ, δηλώνοντας «κολακευμένος», αλλά ξεκαθαρίζοντας ότι θα προτιμούσε ν' αναλάβει κάποιο ρόλο σχετικό με την αρωγή προς βετεράνους των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

«Πιστεύω ότι θα ήμουν πιο αποτελεσματικός στρέφοντας την προσοχή της κοινής γνώμης στην επιστροφή των στρατιωτών και στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν την επικερδή εργασία, την κατάλληλη στέγαση και την οικονομική βοήθεια που αυτοί οι ήρωες πραγματικά αξίζουν», τονίζεται στη σχετική δήλωση.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από δεκαετίες δημιουργός του κόμικ Mutts, «ελευθέρωσε» τον χαρακτήρα του Guard Dog

Πολιτισμός / Mutts:«Ελεύθερος» πλέον ο σκύλος του θρυλικού κόμικ - Η συγκινητική αποκάλυψη του δημιουργού του

Ο σκιτσογράφος Patrick McDonnell αποφάσισε, τελικά, να κάνει το σωστό και να ακούει μια ολόκληρη κοινωνία που φωνάζει για τις αλυσίδες των σκυλιών και την εγκατάλειψή τους από τους κηδεμόνες τους
NEWSROOM
«Unboxing Callas»: Μία διαφορετική έκθεση στην ΕΛΣ με προσωπικά αντικείμενα της Μαρίας Κάλλας και την υποστήριξη της ΔΕΗ

Πολιτισμός / «Unboxing Callas»: Μία διαφορετική έκθεση στην ΕΛΣ με προσωπικά αντικείμενα της Μαρίας Κάλλας και την υποστήριξη της ΔΕΗ

Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας «ΔΕΗ ενεργώ», η ΔEΗ στηρίζει τις εκδηλώσεις για την επέτειο της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη γέννηση της σπουδαίας καλλιτέχνιδας.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια