No.1

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο για τα έξι παιδιά του που είναι μιγάδες: Ακόμη και εγώ παίρνω κάποια πράγματα ως δεδομένα

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο για τα έξι παιδιά του που είναι μιγάδες: Ακόμη και εγώ παίρνω κάποια πράγματα ως δεδομένα Facebook Twitter
EPA
0

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μίλησε για τα έξι παιδιά του που είναι μιγάδες με αφορμή και τις διαδηλώσεις στις ΗΠΑ ενάντια στην ρατσιστική βία μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Ο 76χρονος ηθοποιός, μίλησε για την οικογένειά του την Τετάρτη το βράδυ στο The Tonight Show με τον Jimmy Fallon, όπου αναφέρθηκε και στην αστυνομική βία.

«Τα παιδιά μου είναι όλα μισά μαύρα και ακόμη και εγώ θεωρώ δεδομένα ορισμένα πράγματα», παραδέχτηκε ο Ντε Νίρο, αναφερόμενος στο ότι έχει περισσότερες ευκαιρίες ως λευκός. «Όταν οι άνθρωποι λένε ό,τι λένε στα παιδιά τους, δηλαδή κρατήστε τα χέρια σας έξω όταν σας σταματήσουν αστυνομικοί, κρατήστε τα χέρια σας στο τιμόνι, μην κάνετε καμία ξαφνική κίνηση, μην βάλετε τα χέρια σας κάτω, μη, μη, κλπ. Υπάρχει φόβος. Αυτό είναι τρομακτικό. Αυτό πρέπει να αλλάξει» είπε.

«Κανένας δεν μπορεί να είναι βίαιος απέναντι σε άλλο άτομο εκτός και αν πρόκειται για ζήτημα αυτοάμυνας ή αν είναι για να υπερασπιστεί κάποιον» δήλωσε ο Ντε Νίρο, αναφερόμενος στην αστυνομική βία σε αρκετές διαδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα μετά την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Ο Ντε Νίρο έχει μια κόρη, τη 48χρονη Δρένα, τον 44χρονο γιο του Ραφαήλ με την πρώην σύζυγό του Ντίχαν Έμποτ. Έχει δίδυμους γιους, τον Τζούλιαν και τον Άαρων, 24 ετών, από την Τούκι Σμιθ, έναν 22χρονο γιο τον Έλιοτ και μια 8χρονη κόρη την Έλενα με την πρόσφατη σύζυγό του που ωστόσο χώρισαν.

«Στα παιδιά μου, τους λέω,« Αν θέλετε να γίνετε ηθοποιοί ή θέλετε να κάνετε αυτό ή αυτό, είναι εντάξει αρκεί να είστε ευχαριστημένοι», είπε ο Ντε Νίρο. «Σπρώξτε όμως τον εαυτό σας λίγο περισσότερο και προσεγγίστε αυτό που πραγματικά πιστεύετε ότι θέλετε να κάνετε. Μην φοβάστε», πρόσθεσε.

«Είναι σημαντικό για αυτούς να βρουν το δικό τους δρόμο».

 
Πολιτισμός
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και η “mother” φάση της ποπ

Πολιτισμός / Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και μητρότητα στην ποπ

Η Robyn ανακοίνωσε ότι το νέο της άλμπουμ Sexistential κυκλοφορεί στις 27 Μαρτίου, επτά χρόνια μετά το Honey, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται για ένα “self-help” project αλλά για μια καταγραφή αντιφάσεων , ανάμεσα στην επιθυμία, την υπαρξιακή αγωνία και τη μητρότητα.
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΝΗ ΤΖΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ

Πολιτισμός / Τζένη Τζένη: Οι πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη παραγωγή σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου

Με νοσταλγία για την χαμένη αυτή αφέλεια των καλοκαιρινών βραδιών, και με ένα θίασο “σκιών”, φαντασμάτων των ηρώων της κλασικής ταινίας, ο Νίκος Καραθάνος στήνει ένα καλοκαιρινό, ηλιόλουστο ρέκβιεμ, έναν θρήνο για το τέλος αυτής της εποχής
THE LIFO TEAM
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

Πολιτισμός / Ο Park Chan-wook γίνεται ο πρώτος Νοτιοκορεάτης πρόεδρος του Φεστιβάλ των Καννών

«Η απλή πράξη του να συγκεντρωνόμαστε σε μια αίθουσα για να παρακολουθήσουμε μαζί μια ταινία, με τις ανάσες και τους παλμούς μας να συγχρονίζονται, αποτελεί από μόνη της μια συγκινητική και οικουμενική έκφραση αλληλεγγύης», δηλώνει
THE LIFO TEAM
GUCCI AI ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΜΙΛΑΝΟ

Πολιτισμός / Καμπάνια της Gucci με AI προκαλεί αντιδράσεις ενόψει της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο

Αρκετοί χρήστες αμφισβητούν αν ένα brand που μιλά διαχρονικά για δημιουργικότητα και ιταλική δεξιοτεχνία μπορεί να στηρίζει την προβολή της σε AI περιεχόμενο αντί για πραγματικούς ανθρώπους,
THE LIFO TEAM