Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα τραγουδήσει το «I'm Just Ken» την βραδιά των Όσκαρ 2024

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα τραγουδήσει το «I'm Just Ken» στα Όσκαρ 2024 Facebook Twitter
Φωτ.: Imdb
0

Μετά από αρκετούς μήνες εικασιών έγινε γνωστό πως πράγματι ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα ερμηνεύσει το «I'm Just Ken», στην τελετή απονομής των Όσκαρ 2024.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες, παρέμενε μυστήριο αν θα τραγουδούσε στη σκηνή των Όσκαρ. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι υποψήφιος  για το βραβείο καλύτερου β' ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του ως Κεν στην ταινία «Barbie». Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Μαρκ Ρόνσον που έκανε την παραγωγή και έγραψε το «I'm Just Ken», αποκάλυψε ότι ενώ θα ήθελε πολύ να ερμηνεύσει το τραγούδι στα Όσκαρ, θα το έκανε μόνο με τον Ράιαν Γκόσλινγκ.

«Νομίζω ότι αν ο Ράιαν δεν το κάνει, τότε δεν θα το κάνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Variety. Από τη μεριά του ο Ράιαν Γκόσλινγκ ανέφερε πως θα ήταν πρόθυμος να τραγουδήσει στα Όσκαρ, αλλά δεν τον είχε προσεγγίσει κάποιος μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου. «Μπορεί να είναι μεγάλο ρίσκο να με βάλουν να το κάνω. Δεν ξέρω πώς θα λειτουργούσε αυτό. Αλλά είμαι ανοιχτός σε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ταινία «Barbie» έχει συνολικά οκτώ υποψηφιότητες για τα Όσκαρ, μεταξύ των οποίων για καλύτερη ταινία, καλύτερο διασκευασμένο σενάριο και καλύτερο β' γυναικείο ρόλο για την Αμέρικα Φεράρα. Ωστόσο, η Ακαδημία δέχτηκε αντιδράσεις αφού η Μάργκοτ Ρόμπι  και η Γκρέτα Γκέργουιγκ δεν ήταν μεταξύ των υποψηφίων για πρώτο γυναικείο ρόλο και και καλύτερη σκηνοθεσία αντίστοιχα.  

Υπενθυμίζεται πως η Μάργκοτ Ρόμπι  είχε πει για το σνομπάρισμα στα Όσκαρ πως «δεν υπάρχει τρόπος να νιώθεις θλίψη όταν ξέρεις ότι είσαι τόσο ευλογημένος. προφανώς, πιστεύω ότι η Γκρέτα θα έπρεπε να είναι υποψήφια ως σκηνοθέτρια. Αυτό που έκανε είναι κάτι που συμβαίνει μία φορά στην καριέρα κάποιου, μία φορά στη ζωή του. Αυτό που κατάφερε, είναι η ουσία. Αλλά ήταν μια απίστευτη χρονιά για όλες τις ταινίες», κατέληξε.

Mε πληροφορίες από NME

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Ο Τομ Κρουζ βρέθηκε στις Κάννες για την πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέας ταινίας του δημοφιλούς franchise, η οποία αποτελεί το δεύτερο μέρος της ιστορίας που ξεκίνησε με το Dead Reckoning
LIFO NEWSROOM
Αντιγόνη Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Ούλριχ Ράσε

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου & Εθνικό Θέατρο: Πρώτες εικόνες από την Αντιγόνη του Ούλριχ Ράσε

Το φετινό επετειακό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην Επίδαυρο ξεκινά με την Αντιγόνη, σε συμπαραγωγή με το Εθνικό Θέατρο και σε σκηνοθεσία ενός από τους πιο συναρπαστικούς Γερμανούς σκηνοθέτες.
LIFO NEWSROOM
Βρέθηκε εντυπωσιακό μωσαϊκό σε ερείπια στη Νίκαια της Βιθυνίας

Πολιτισμός / Βρέθηκε εντυπωσιακό ψηφιδωτό του 1ου αιώνα μ.Χ. στη Νίκαια της Βιθυνίας

Η αρχαιολογική σκαπάνη, στην περιοχή όπου πραγματοποιήθηκε η α' Οικουμενική Σύνοδος, αποκάλυψε ένα ψηφιδωτό με μοτίβα γαλέρας και ελαφιού, το οποίο φέρεται να χρονολογείται στον πρώτο αιώνα μ.Χ.
LIFO NEWSROOM
In a Bright Green Field, η νέα μεγάλη έκθεση του ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Έλληνες και Κύπριοι καλλιτέχνες στη νέα έκθεση του ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Μπενάκη

Με έργα 27 δημιουργών κάτω των 40 ετών, η έκθεση «In a Bright Green Field» –μια σύμπραξη τριών ιδρυμάτων, μεταξύ των οποίων και το New Museum της Νέας Υόρκης– εξετάζει μερικές από τις πιο συναρπαστικές και αναδυόμενες καλλιτεχνικές πρακτικές στην Αθήνα και τη Λευκωσία.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Σον Πεν: «Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ίσως η τελευταία αυθεντική σταρ του κινηματογράφου»

Πολιτισμός / Σον Πεν: «Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ίσως η τελευταία αυθεντική σταρ του κινηματογράφου»

Μιλώντας στο podcast του δημοσιογράφου Λούι Θερού, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης επεσήμανε ότι «ο κινηματογραφικός κατασκευαστής σταρ τελείωσε περίπου με την εποχή που εμφανίστηκε η Λόρενς»
LIFO NEWSROOM
Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Πολιτισμός / Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Τμήμα τοιχογραφίας του 1960 κατέρρευσε στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού παρουσία εκατοντάδων επισκεπτών - Το Υπουργείο Πολιτισμού ενημερώθηκε, η ανατολική πτέρυγα αποκλείστηκε για λόγους ασφαλείας.
LIFO NEWSROOM