Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δηλώνει ενθουσιασμένος για το γάμο του αδερφού του και όχι μόνο για τους λόγους που νομίζετε

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δηλώνει ενθουσιασμένος για το γάμο του αδερφού του και όχι μόνο για τους λόγους που νομίζετε Facebook Twitter
0

Όπως είναι λογικό η βρετανική βασιλική οικογένεια και ολόκληρο το νησί ζουν τις τελευταίες ημέρες στους ρυθμούς της ανακοίνωσης επικείμενου γάμου μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και της ηθοποιού Μέγκαν Μάρκλ, με τον αδερφό του πρίγκιπα Oυίλιαμ να μην μπορεί να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του και να επιφυλάσσει μία μάλλον αστεία απάντηση για τους δημοσιογράφους.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του στη Φινλανδία ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τον αρραβώνα του αδερφού του και εμφανίστηκε χαρούμενος αλλά και κάπως...ανακουφισμένος.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και χαιρόμαστε πολύ και για τους δυο. Τους ευχόμαστε να χαρούν αυτή την συναρπαστική περίοδο» δήλωσε αρχικά ο 35χρονος γαλαζοαίματος για να προσθέσει με χιούμορ: «Προσωπικά, ελπίζω πως (σ.σ. για τον Χάρι) σημαίνει ότι θα μένει πλέον μακριά από το ψυγείο μου και θα σταματήσει να σκαλίζει το φαγητό μου, κάτι που συνήθιζε να κάνει τα τελευταία χρόνια!».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τρίτη, το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι ο πολυαναμενόμενος γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μάρκλ θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Κάστρο του Γουίντσορ.

Το Παλάτι ανακοίνωσε, επίσης, ότι η 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός που είναι προτεστάντισσα, θα βαπτιστεί πριν από την τέλεση του μυστηρίου (σ.σ. η ακριβής ημερομηνία δεν έχει γίνει γνωστή) ενώ θα κάνει αίτηση για ν' αποκτήσει και τη βρετανική υπηκοότητα.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο Terminal One στο JFK υπόσχεται να μετατρέψει το αεροδρόμιο σε «πολιτιστικό προορισμό»

Πολιτισμός / Η Νέα Υόρκη σχεδιάζει το πιο καλλιτεχνικό αεροδρόμιο στον κόσμο: Το νέο Terminal One στο JFK

Με την ολοκλήρωσή του το Terminal One φιλοδοξεί να λειτουργεί όχι μόνο ως πύλη εισόδου στη Νέα Υόρκη αλλά και ως πολιτιστικός προορισμός που αντανακλά την ενέργεια και τη δημιουργικότητα της πόλης που ποτέ δεν κοιμάται
LIFO NEWSROOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Πολιτισμός / Γιώργος Λάνθιμος: Το New York Magazine κατέταξε τις 10 ταινίες του

Το αμερικανικό περιοδικό New York Magazine παρουσίασε τη δική του λίστα με τις δέκα καλύτερες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου, βάζοντας στην κορυφή το φιλμ που έκανε γνωστό τον Έλληνα σκηνοθέτη σε όλο τον κόσμο.
LIFO NEWSROOM
Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο δημιουργό

Πολιτισμός / Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο δημιουργό

Σήμερα, Σάββατο 25 Οκτωβρίου, η Αθήνα αποχαιρετά τον Διονύση Σαββόπουλο δημοσία δαπάνη στη Μητρόπολη Αθηνών. Παρών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που θα εκφωνήσει επικήδειο, ενώ πλήθος κόσμου αναμένεται στο λαϊκό προσκύνημα από το πρωί
LIFO NEWSROOM