Ο πρίγκιπας Φίλιππος «έχει λοίμωξη» - Στο νοσοκομείο «για αρκετές ημέρες»

Ο πρίγκιπας Φίλιππος «έχει λοίμωξη» - Στο νοσοκομείο «για αρκετές ημέρες» Facebook Twitter
0

Στο νοσοκομείο θα παραμείνει ο πρίγκιπας Φίλιππος, που ωστόσο «πάει πολύ καλύτερα», σύμφωνα με τον γιο του, Έντουαρντ. 

Ο πρίγκιπας Φίλιππος της Βρετανίας θα παραμείνει στο νοσοκομείο για κάποιες ημέρες, όπου είναι άνετα και ανταποκρίνεται στη θεραπεία, ανέφεραν τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ σήμερα, την ώρα που ο γιος του, πρίγκιπας Έντουαρντ είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky News ότι είναι «ολοένα και καλύτερα».

«Ο δούκας του Εδιμβούργου παραμένει στο νοσοκομείο King Edward VII, όπου λαμβάνει ιατρική φροντίδα για μια λοίμωξη. Είναι άνετα και ανταποκρίνεται στη θεραπεία, όμως δεν αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο για κάποιες ημέρες», τονίζει το βρετανικό παλάτι σε μια ανακοίνωση.

Το Sky News μετέδωσε ότι ο γιος του Έντουαρντ είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο πως ο πρίγκιπας είναι «πολύ καλύτερα» και «ανυπομονεί» να βγει από το νοσοκομείο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, AFP

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Πολιτισμός / Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Για πρώτη φορά στην Ιταλία, εκτίθενται άγνωστες μέχρι σήμερα δημιουργίες του Άντι Γουόρχολ από τη δεκαετία του ’50, αποκαλύπτοντας μια σχεδόν άγνωστη πλευρά του καλλιτέχνη: εκείνη του γραφίστα μόδας και σχεδιαστή υφασμάτων.
LIFO NEWSROOM
Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Η προσθήκη του ονόματος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στη Λεωφόρο της Δόξας θεωρείται μία από τις πιο συγκινητικές και δίκαιες αναγνωρίσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας
LIFO NEWSROOM