Ο Όζι Όζμπορν ακύρωσε την περιοδεία του στη Βόρεια Αμερική - Λόγω θεραπείας για τη νόσο Πάρκινσον

Ο Όζι Όζμπορν ακύρωσε την περιοδεία του στη Βόρεια Αμερική - Λόγω θεραπείας για τη νόσο Πάρκινσον Facebook Twitter
Ακύρωση της περιοδείας του Όζι Όζμπορν στη Βόρεια Αμερική λόγο Πάρκινσον - ΕΡΑ
0

Ο Όζι Όζμπορν ακύρωσε την περιοδεία του στη Βόρεια Αμερική, προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία για τη νόσο του Πάρκινσον από την οποία προσφάτως ανακοίνωσε πως πάσχει.

Ο 71χρονος βετεράνος της ροκ αποκάλυψε τη διάγνωση πριν από ένα μήνα και ανακοίνωσε πως πρόκειται να ταξιδέψει στην Ελβετία τον Απρίλιο για περαιτέρω εξετάσεις και θεραπεία.

Στο τέλος Μαϊου επρόκειτο να δώσει συναυλία στην Ατλάντα. «Δυστυχώς, δε θα μπορέσω να είμαι στην Ελβετία για θεραπεία πριν τον Απρίλιο, και η θεραπεία διαρκεί έξι με οκτώ εβδομάδες» τόνισε ο ίδιος σε ανακοίνωσή του μέσω της ιστοσελίδα τους.

Όπως είπε, η περιοδεία του ακυρώνεται για να του επιτραπεί να συνεχίσει να αναρρώνει «από τα διάφορα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τον τελευταίο χρόνο».

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Απρίλιο, είχε ακυρώσει την περιοδεία του στην Αμερική, αυτή τη φορά λόγω πτώσης που τον οδήγησε στο χειρουργείο. 

Ο πρώην φρόντμαν των Black Sabbath δήλωσε «ευγνώμων για την υπομονή όλων», συμπληρώνοντας: «Δεν θέλω να ξεκινήσω μία περιοδεία και να την ακυρώσω την τελευταία στιγμή. Δεν είναι τίμιο προς τους ανθρώπους. Προτιμώ να τους επιστραφούν τώρα τα χρήματα και όταν πραγματοποιήσω την περιοδεία στη Βόρεια Αμερική, όσοι είχαν αγοράσει εισητήρια, θα έχουν προτεραιότητα στην αγορά των νέων», τόνισε.

Πριν από ένα μήνα, η σύζυγός του Σάρον είχε παραδεχτεί πως είχαν εξαντλήσει τις επιλογές θεραπείας στις ΗΠΑ: «Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο σ'αυτή τη χώρα που δεν μπορούμε να προχωρήσουμε καθώς έχουμε όλες τις απαντήσεις που θα μπορούσαμε να έχουμε. Οπότε, τον Απρίλιο θα απευθυνθούμε σε έναν άλλο επαγγελματία στην Ελβετία. Που υπόσχεται ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος».

Ο Όζμπορν αποκάλυψε τον Ιανουάριο πως πάσχει από μία ελαφρά μορφή της ασθένειας του Πάρκινσον, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Good Morning America, μαζί με τη σύζυγό του Σάρον. Όπως είπε, διαπίστωσε το πρόβλημα μετά από ένα χειρουργείο στον αυχένα που ακολούθησε το ατύχημα που είχε πέρυσι.

Το επόμενο προγραμματισμένο σόου του Όζμπορν είναι στο Νιουκάστλ της Βρετανίας, στις 23 Οκτωβρίου. Η συγκεκριμένη περιοδεία δεν έχει ακυρωθεί.

Το νέο άλμπουμ του, με τίτλο Ordinary Man, αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτήν την Παρασκευή.

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson,η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson, η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Την τελευταία της περίοδο, η Gibson αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο του ντοκιμαντέρ Come See Me in the Good Light, που βραβεύτηκε φέτος στο Sundance και αναμένεται να μεταδοθεί μέσα στο φθινόπωρο από το Apple TV+
LIFO NEWSROOM
Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν –  Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Πολιτισμός / Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες – Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Ανάμεσα στους φετινούς διεκδικητές ξεχωρίζουν και νέες αφίξεις, όπως τα «The Pitt», «Paradise», «Nobody Wants This» και «The Studio», που κατάφεραν να προταθούν στις βασικές κατηγορίες Καλύτερης Δραματικής και Κωμικής Σειράς.
LIFO NEWSROOM
Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Πολιτισμός / Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Από 20 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Ακροπόλ, η νέα μουσικοθεατρική πρόταση των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη, σε σκηνοθεσία Σμαράγδας Καρύδη
LIFO NEWSROOM
H Kylie Minogue στο Release είναι η πιο ποπ εμπειρία που μπορείς να ζήσεις φέτος στην Αθήνα

Οδηγός Μουσικής / H Kylie Minogue στο Release είναι η πιο ποπ εμπειρία που μπορείς να ζήσεις τώρα στην Αθήνα

Την Παρασκευή 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού την σκηνή του Release Athens καταλαμβάνει το σόου της Αυστραλής superstar που ταξιδεύει στην Αθήνα στο πλαίσιο της σαρωτικής Tension Tour
LIFO NEWSROOM