O όμορφος χαλαρός Στέφανος Τσιτσιπάς, ο γυμνός Thierry Mugler και η Rihanna με δερμάτινη μάσκα στο καλοκαιρινό Interview

O όμορφος χαλαρός Στέφανος Τσιτσιπάς, ο γυμνός Thierry Mugler και η Rihanna με δερμάτινη μάσκα στο καλοκαιρινό Interview Facebook Twitter
O Στέφανος Τσιτσιπάς στο Interview
0

Τρεις είναι οι πρωταγωνιστές του περιοδικού Interview που σήμερα κυκλοφορεί με τη Rihanna στο εξώφυλλο, ένα αφιέρωμα στον Στέφανο Τσιτσιπά και μια nsfw φωτογράφιση του σχεδιαστή Thierry Mugler.

To διάσημο περιοδικό μόδας κυκλοφορεί με ένα αφιέρωμα και συνέντευξη στον Έλληνα αθλητή Στέφανο Τσιτσιπά που έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο φαινόμενο τένις. «Είναι χαλαρός, όμορφος, έχει μακριές μπούκλες και δεν αποτελεί έκπληξη για τους γνώστες του αθλητισμού», γράφει το περιοδικό.

Κατά κάποιον τρόπο, η καριέρα του Στέφανου Τσιτσιπά φαινόταν προδιαγεγραμμένη από τότε που γεννήθηκε, καθώς και οι δυο γονείς του υπήρξαν επαγγελματίες παίκτες του τένις και προπονητές. Σε ερώτηση αν ένιωσε ποτέ την ανάγκη να «επαναστατήσει» απέναντι στο οικογενειακό άθλημα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς απαντά: «Είναι δύσκολο να πιστέψεις πως οποιοσδήποτε παίκτης δεν έχει νιώσει έτσι. Αλλά στην τελική, το έκανε τα όνειρά μου πραγματικότητα. Είναι ένας καταπληκτικός τρόπος να ξεφεύγω από όλα μου τα προβλήματα».

Ο καταξιωμένος Έλληνας αθλητής παραδέχεται ωστόσο πως στο τένις ο δρόμος προς την δόξα μπορεί να γίνει πολύ μοναχικός, σημειώνοντας πως οι συναθλητές του τείνουν να τον θεωρούν περισσότερο ανταγωνιστή παρά φίλο. Όπως λέει, για να νιώθει λιγότερο μόνος, φοράει πλέον πάντα ένα κολιέ που είχε αγοράσει πέρυσι σε διακοπές στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, κάτι ανάμεσα σε φυλακτό και γούρι. «Για κάποιο λόγο αποφάσισα να ονομάσω το πρόσωπο που έχει πάνω σκαλισμένο. Τον λέω Ιούλιο. Είμαστε συνέταιροι στο έγκλημα. Ταξιδεύει μαζί μου στον κόσμο. Μπορεί να ακούγομαι τρελός, αλλά νιώθω σαν να έχω έναν φίλο στο στήθος μου- κάποιον που μπορώ να εμπιστευτώ», λέει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

O όμορφος χαλαρός Στέφανος Τσιτσιπάς, ο γυμνός Thierry Mugler και η Rihanna με δερμάτινη μάσκα στο καλοκαιρινό Interview Facebook Twitter
O όμορφος χαλαρός Στέφανος Τσιτσιπάς, ο γυμνός Thierry Mugler και η Rihanna με δερμάτινη μάσκα στο καλοκαιρινό Interview Facebook Twitter

Στο εξώφυλλο του περιοδικού πρωταγωνιστεί η Rihanna. Η 31χρονη τραγουδίστρια μεταξύ άλλων έχει κερδίσει 9 Βραβεία Grammy, έχει κυκλοφορήσει 10 αρώματα με την υπογραφή της, είναι ιδιοκτήτρια μιας άκρως επιτυχημένης εταιρίας καλλυντικών και εσωρούχων μέσω της οποίας πρόσφατα συνεργάστηκε με τον οίκο LVMH, έχει καταρρίψει διάφορα ρεκόρ Γκίνες και ήταν η πρώτη μαύρη γυναίκα που έγινε το πρόσωπο του οίκου Dior. Και παρόλο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των μέσω ενημέρωσης, η ίδια δηλώνει «ντροπαλή». «Είμαι τόσο ντροπαλή που δεν θέλω καν να ξέρετε ότι είμαι ντροπαλή», λέει.

Στη συνέντευξή της, η διάσημη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας μιλά και για την σχέση της με τον δισεκατομμυριούχο Hassan Jameel, με τον οποίο δηλώνει ερωτευμένη. Σε ερώτηση αν σκοπεύει να παντρευτεί, απαντά πως «μόνο ο Θεός το γνωρίζει αυτό και όταν κάνουμε σχέδια αυτός γελάει», σημειώνοντας ωστόσο πως θέλει να γίνει μητέρα «όσο τίποτα στον κόσμο».  «Παλιά δεν ήμουν έτσι, τα τελευταία χρόνια άρχισα να συνειδητοποιώ πως πρέπει να δίνεις χρόνο και στον εαυτό σου, επειδή από αυτό εξαρτάται η πνευματική σου υγεία. Αν δεν είναι χαρούμενο, δεν θα το καταφέρεις ούτε κάνοντας αυτά που αγαπάς. Μπήκα σε μια νέα σχέση που έχει σημασία για μένα. Σκέφτηκα πως πρέπει να βρω χρόνο για όλο αυτό. Όπως φροντίζω τις επιχειρήσεις, έτσι πρέπει να φροντίσω και αυτό. Πλέον στο ημερολόγιό μου υπάρχουν οι περίφημες ημέρες "P", που σημαίνει προσωπικός χρόνος και τότε μπορεί να απέχω από τα πάντα για δυο τρεις ημέρες», εξηγεί η τραγουδίστρια.

O όμορφος χαλαρός Στέφανος Τσιτσιπάς, ο γυμνός Thierry Mugler και η Rihanna με δερμάτινη μάσκα στο καλοκαιρινό Interview Facebook Twitter
O όμορφος χαλαρός Στέφανος Τσιτσιπάς, ο γυμνός Thierry Mugler και η Rihanna με δερμάτινη μάσκα στο καλοκαιρινό Interview Facebook Twitter
O όμορφος χαλαρός Στέφανος Τσιτσιπάς, ο γυμνός Thierry Mugler και η Rihanna με δερμάτινη μάσκα στο καλοκαιρινό Interview Facebook Twitter

Τέλος στο περιοδικό περιλαμβάνεται και μια nsfw φωτογράφιση του σχεδιαστή Thierry Mugler, που σε ηλικία 70 ετών ποζάρει γυμνός με ένα μαντίλι στα γεννητικά του όργανα. «Δεν είναι εύκολο να στέκεσαι γυμνός μπροστά στον κόσμο», λέει ο Thierry Mugler, που λέει πως ποτέ δεν θεώρησε πραγματικά τον εαυτό του ως σχεδιαστή, αλλά περισσότερο ως σκηνοθέτη. Όπως εξηγεί, από τις πρώτες του μέρες σαν χορευτής με το Ballet du Rhin, αντιλαμβανόταν το ανθρώπινο σώμα ως «εργαλείο καλλιτεχνικής τελειότητας», γι' αυτό και στα 70 του χρόνια φροντίζει να το διατηρεί σε άριστη κατάσταση. «Το σώμα έχει μνήμη, που συνδέεται με το πνεύμα.

O όμορφος χαλαρός Στέφανος Τσιτσιπάς, ο γυμνός Thierry Mugler και η Rihanna με δερμάτινη μάσκα στο καλοκαιρινό Interview Facebook Twitter

Αν θες να το χρησιμοποιείς πρέπει να ξεφορτωθείς το παρελθόν. Είναι σαν να αδειάζεις τα συρτάρια για να βάλεις μέσα νέα πράγματα», λέει ο Thierry Mugler. «Η φύση είναι ατελείωτη και πανέμορφη, οπότε προσπαθώ να συμβαδίζω και να μην πηγαίνω κόντρα. Η σιλικόνη και όλα αυτά τα φτηνά πράγματα είναι άσχημα», συνεχίζει ο ίδιος, αποκαλύπτοντας πως επιλέγει να κάνει γιόγκα για να διατηρεί την φυσική του κατάσταση.   

O όμορφος χαλαρός Στέφανος Τσιτσιπάς, ο γυμνός Thierry Mugler και η Rihanna με δερμάτινη μάσκα στο καλοκαιρινό Interview Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Saint Levant: ο ποπ σταρ από τη Γάζα που έκανε τη χαρά πεδίο μάχης

Πολιτισμός / Saint Levant: ο ποπ σταρ από τη Γάζα που έκανε τη χαρά πεδίο μάχης

Ο Saint Levant, Παλαιστίνιος pop star με ρίζες στη Γάζα, διχάζει γιατί τραγουδά για έρωτα, χορεύει με keffiyehs και μετατρέπει την παλαιστινιακή ταυτότητα σε pop γλώσσα την ώρα που η καταστροφή συνεχίζεται
THE LIFO TEAM
Γιατί οι άνδρες στέλνουν dick pics; Ένα νέο βιβλίο ξανανοίγει τη συζήτηση για φύλο και βιολογία

Πολιτισμός / Γιατί οι άνδρες στέλνουν dick pics; Ένα νέο βιβλίο ξανανοίγει τη συζήτηση για φύλο και βιολογία

Από τα dick pics μέχρι τις διαφορές στην επιθυμία, το A Billion Years of Sex Differences μπαίνει σε ένα από τα πιο εύφλεκτα πεδία της εποχής: τη συζήτηση για άνδρες, γυναίκες, βιολογία και κοινωνικούς ρόλους.
THE LIFO TEAM
Πώς μεταφράζεις τον Όμηρο χωρίς να τον κάνεις ούτε μνημείο ούτε TikTok caption;

Πολιτισμός / Η Έμιλι Γουίλσον ξέρει ότι ο Όμηρος δεν μεταφράζεται αθώα

Την ώρα που η Οδύσσεια επιστρέφει ως μεγάλο κινηματογραφικό γεγονός, η Έμιλι Γουίλσον, γνωστή για τις πολυσυζητημένες μεταφράσεις της Οδύσσειας και της Ιλιάδας, γράφει στο νέο της βιβλίο για τον Όμηρο, τη Σαπφώ και τη μετάφραση ως τέχνη επιλογών, απωλειών και ευθύνης.
THE LIFO TEAM
Η Gen Z δεν θέλει να γίνει διάσημη. Θέλει απλώς να την αφήσουν ήσυχη

Πολιτισμός / Η Gen Z δεν θέλει να γίνει διάσημη. Θέλει απλώς να την αφήσουν ήσυχη

Μια νέα έρευνα δείχνει ότι μόνο το 9% των νέων κάτω των 30 θέλει να γίνει διάσημο, ενώ το 79% προτιμά την ιδιωτικοτητά του. Μετά από δύο δεκαετίες reality TV, influencers, screenshots και μόνιμης ψηφιακής έκθεσης, η φήμη δεν μοιάζει πια με όνειρο.
THE LIFO TEAM
Ο Μέρλιν ως ελάφι, το Ιερό Γκράαλ και ένα χειρόγραφο 700 ετών που μπορεί να πιάσει 2 εκατ. λίρες

Πολιτισμός / Ο Μέρλιν ως ελάφι, το Ιερό Γκράαλ και ένα χειρόγραφο 700 ετών που μπορεί να πιάσει 2 εκατ. λίρες

Ένα από τα παλαιότερα χειρόγραφα του κύκλου του βασιλιά Αρθούρου βγαίνει σε δημοπρασία από τον Christie’s, με 126 μικρογραφίες, σπάνιες ιστορίες του Μέρλιν και μια εκδοχή του μύθου που οι ειδικοί δεν έχουν ακόμη μελετήσει πλήρως.
THE LIFO TEAM
Ο Ίαν ΜακΓιούαν λέει ότι η απαισιοδοξία είναι «μεγαλύτερο πρόβλημα από την κλιματική αλλαγή»

Πολιτισμός / Ο Ίαν ΜακΓιούαν λέει ότι η απαισιοδοξία είναι «μεγαλύτερο πρόβλημα από την κλιματική αλλαγή»

Μιλώντας στο Hay Festival, την ώρα που η Βρετανία έσπαγε ρεκόρ ζέστης για τον Μάιο, ο Ίαν ΜακΓιούαν υποστήριξε ότι η αισιοδοξία είναι «ηθικό καθήκον» απέναντι στην κλιματική κρίση.
THE LIFO TEAM
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ ήθελε να σκηνοθετήσει και το Χόλιγουντ της έκλεινε την πόρτα επειδή ήταν γυναίκα

Πολιτισμός / Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ ήθελε να σκηνοθετήσει και το Χόλιγουντ της έκλεινε την πόρτα επειδή ήταν γυναίκα

Παραλαμβάνοντας τον Τιμητικό Χρυσό Φοίνικα των Καννών, η Μπάρμπρα Στρέιζαντ θυμήθηκε τη μάχη της για το Yentl, την ταινία που ήθελε να σκηνοθετήσει όταν το Χόλιγουντ δεν εμπιστευόταν ακόμη μια γυναίκα ηθοποιό πίσω από την κάμερα.
THE LIFO TEAM
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν είχε ιδέα ότι ο Ταξιτζής θα στοιχειώσει το σινεμά

Πολιτισμός / Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν είχε ιδέα ότι ο Ταξιτζής θα στοιχειώσει το σινεμά

Με αφορμή την 50ή επέτειο του Ταξιτζή και την ειδική προβολή στο Tribeca Festival, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θυμήθηκε την ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε και είπε ότι δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί τον αντίκτυπο που θα είχε.
THE LIFO TEAM
Ένα σπάνιο έργο του Ρούμπενς εκτίθεται για πρώτη φορά στην Αμβέρσα

Πολιτισμός / Ένα σπάνιο έργο του Ρούμπενς εκτίθεται για πρώτη φορά στην Αμβέρσα

Ένα σπάνιο φύλλο του Πέτερ Πάουλ Ρούμπενς παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Αμβέρσα, αποκαλύπτοντας τον μεγάλο μπαρόκ ζωγράφο την ώρα που σχεδίαζε, έγραφε και αναζητούσε τον σωστό τόνο.
THE LIFO TEAM
Τα contact sheets του Πίτερ Χούγιαρ δείχνουν τον καλλιτέχνη πριν γίνει μύθος

Πολιτισμός / Φίλοι, εραστές και δωμάτια: η Νέα Υόρκη του Πίτερ Χούγιαρ πριν γίνει μύθος

Το νέο βιβλίο Hujar: Contact και η έκθεση στο Morgan Library & Museum ανοίγουν τα contact sheets του Πίτερ Χούτζαρ: Σούζαν Σόνταγκ, Ντέιβιντ Βοϊνάροβιτς, Jackie Curtis, φίλοι, εραστές και δωμάτια της downtown Νέας Υόρκης, την ώρα που η ζωή δεν είχε ακόμη μετατραπεί σε μύθο..
THE LIFO TEAM
Σώματα, ήλιος και queer ευφορία στη Σούγια

Πολιτισμός / Σώματα, ήλιος και queer ευφορία στη Σούγια

Ο φωτογράφος Dani D’Ingeo κατέγραψε το Nature Loves Courage στη νότια Κρήτη: ένα queer φεστιβάλ στην ακτογραμμή της Σούγιας, με σώματα που χορεύουν στο φως, FLINTA DJs, θάλασσα, ιδρώτα, αλάτι και μια διαφορετική εκδοχή της club κουλτούρας έξω από τα σκοτεινά υπόγεια της Ευρώπης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμι Μπελ: «Τις μέρες που έπρεπε να κάνω σεξ με αγνώστους, σκεφτόμουν “ευτυχώς”»

Πολιτισμός / Τζέιμι Μπελ: «Τις μέρες που έπρεπε να κάνω σεξ με αγνώστους, σκεφτόμουν “ευτυχώς”»

Ο Τζέιμι Μπελ μιλά για το Half Man, τη νέα σκληρή σειρά του Ρίτσαρντ Γκαντ μετά το Baby Reindeer, τις εξαντλητικές σκηνές διαλόγου, την ανδρική ντροπή, τη σεξουαλική καταπίεση και το γιατί δεν μπορεί ακόμη να δει τον εαυτό του στην οθόνη.
THE LIFO TEAM
Ο Τόνι Λιούνγκ δεν παίζει τη μελαγχολία· την αφήνει να τον κοιτάζει

Πολιτισμός / Ο Τόνι Λιούνγκ δεν παίζει τη μελαγχολία· την αφήνει να τον κοιτάζει

Με αφορμή το Silent Friend της Ίλντικο Ενιέντι, ο Τόνι Λιούνγκ μιλά για την παιδική εγκατάλειψη, τη σιωπή που έγινε κινηματογραφική γλώσσα, το In the Mood for Love και τη συνεργασία με τον Γουόνγκ Καρ Γουάι που τον έσωσε από την υπαρξιακή πλήξη.
THE LIFO TEAM