Ο Όλιβερ Στόουν δήλωσε ότι έκανε το ρωσικό εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Ο Όλιβερ Στόουν δήλωσε ότι έκανε το ρωσικό εμβόλιο για τον κορωνοϊό Facebook Twitter
EPA
0

Ο Όλιβερ Στόουν αποκάλυψε ότι έχει ήδη κάνει την πρώτη δόση του ρωσικού εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Ο 74χρονος Αμερικανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος, βραβευμένος με Όσκαρ, σε συνέντευξη στα ρωσικά ΜΜΕ επιβεβαίωσε ότι έκανε το εμβόλιο Sputnik V. «Δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει, το έκανα πριν από λίγες ημέρες», δήλωσε ο Στόουν, σύμφωνα με το βίντεο της συνέντευξης που διένειμε το AP.

«Έχω ακούσει καλά πράγματα για το ρωσικό εμβόλιο. Πρέπει να κάνω τη δεύτερη δόση σε 45 ημέρες. Αλλά είμαι αισιόδοξος», δήλωσε ακόμη. «Είναι ένα πολύ καλό εμβόλιο, δεν καταλαβαίνω γιατί το αγνοεί η Δύση», φέρεται να είπε ακόμη ο Στόουν, σε απόσπασμα που δεν περιλαμβάνεται στο βίντεο.

 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Όλιβερ Στόουν αναφέρθηκε στις σχέσεις των ΗΠΑ με τη Ρωσία.

«Η Αμερική μέσα στην τρέλα της πιστεύει ότι η Ρωσία και η Κίνα είναι εχθροί. Εγώ δεν το πιστεύω. Βλέπω τη Ρωσία και την Κίνα ως μεγάλους εταίρους για να καταπολεμήσουμε την κλιματική αλλαγή, για να πάμε στο μέλλον μαζί», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Αυτό είναι το πρόβλημα. Άνθρωποι που δεν το καταλαβαίνουν αυτό».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοιτητές εξοργισμένοι από το προτεινόμενο γλυπτό του Antony Gormley με «όρθιο φαλλό»

Πολιτισμός / Φοιτητές εξοργισμένοι από το προτεινόμενο γλυπτό του Antony Gormley με «όρθιο φαλλό»

Φοιτητές από το Imperial College του Λονδίνου προχώρησαν στην παρεμπόδιση της εγκατάστασης ενός γλυπτού του Antony Gormley, για το οποίο υποστηρίζουν ότι μοιάζει με άνδρα με πέος σε στύση.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ