Ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε «βρωμόστομη» την Κρίσι Τέιγκεν και η απάντησή της έγινε viral

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε «βρωμόστομη» την Κρίσι Τέιγκεν και η απάντησή της έγινε viral Facebook Twitter
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε «βρωμόστομη» την σύζυγο του Τζον Λέτζεντ, Κρίσι Τέιγκεν, και η απάντησή της έγινε viral. 

Σε μια σειρά από μηνύματα στο Twitter, ο Αμερικανός πρόεδρος επιτέθηκε τόσο στον Τζον Λέτζεντ αλλά και στην Κρίσι Τέιγκεν, επειδή δεν του έδωσαν εύσημα που στηρίζει την μεταρρύθμιση των φυλακών.

Αποκαλώντας τον διάσημο τραγουδιστή «βαρετό», ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πως δεν είδε κανέναν τους (σ.σ. από το ζευγάρι) «τριγύρω όταν χρειαζόμασταν βοήθεια για περάσουμε την μεταρρύθμιση».

«Ο μουσικός Τζον Λέτζεντ και η βρωμόστομη γυναίκα του λένε τώρα πόσο καλή είναι [σ.σ. η μεταρρύθμιση]- αλλά δεν τους είδα πουθενά τριγύρω όταν χρειαζόμασταν βοήθεια να την περάσουμε», έγραψε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο Τραμπ.


Η απάντηση του διάσημου μοντέλου και influencer ήταν μια βρισιά, της οποίας το hashtag έγινε πολύ γρήγορα trend στα social media, με την ίδια να ευχαριστεί ειρωνικά τον Τραμπ που δεν την ανέφερε ονομαστικά στο μήνυμά του. 

Για την ιστορία, το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά διαμάχη μεταξύ τους, με τον Ντόναλντ Τραμπ να έχει μπλοκάρει στο παρελθόν την Κρίσι Τέιγκεν στο Twitter.


Βέβαια, όταν η απάντησή της άρχισε να αναπαράγεται ευρέως, τόσο η Κρίσι Τέιγκεν όσο και ο Τζον Λέτζεντ παρακάλεσαν τους θαυμαστές τους να μην την κάνουν retweet.

«Σας παρακαλώ, μην κάνετε trend αυτό το hashtag», έγραψε ο διάσημος τραγουδιστής, ενώ η σύζυγός του σχολίασε πως πρόκειται για δική της «διαμάχη» με τον Αμερικανό πρόεδρο.


Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Πολιτισμός / Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Για πρώτη φορά στην Ιταλία, εκτίθενται άγνωστες μέχρι σήμερα δημιουργίες του Άντι Γουόρχολ από τη δεκαετία του ’50, αποκαλύπτοντας μια σχεδόν άγνωστη πλευρά του καλλιτέχνη: εκείνη του γραφίστα μόδας και σχεδιαστή υφασμάτων.
LIFO NEWSROOM