Ο Ντενί Βιλνέβ θα σκηνοθετήσει το Rendezvous With Rama του Άρθουρ Κλαρκ

Ο Ντενί Βιλνέβ θα σκηνοθετήσει το Rendezvous With Rama του Άρθρου Κλαρκ Facebook Twitter
0

Μετά την περίφημη κινηματογραφική μεταφορά του «Dune» του Φρανκ Χέρμπερτ, ο Ντενί Βιλνέβ θα ταξιδέψει βαθύτερα στις αρχές της επιστημονικής φαντασίας.


Η Alcon Entertainment, η οποία στο παρελθόν συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη στις ταινίες «Prisoners» και «Blade Runner 2049» απέκτησε τα κινηματογραφικά δικαιώματα για το κλασικό μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας «Rendezvous With Rama» του Άρθουρ Σ. Κλαρκ για να το σκηνοθετήσει ο τακτικός συνεργάτης της.

Το μυθιστόρημα που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 1973, διαδραματίζεται τη δεκαετία του 2130 και επικεντρώνεται σε ένα κυλινδρικό εξωγήινο διαστημόπλοιο 31 επί 12 μιλίων που εισέρχεται στο ηλιακό σύστημα.

Την ιστορία αφηγείται ομάδα εξερευνητών που αναχαιτίζουν το διαστημόπλοιο σε μια προσπάθεια να ξεκλειδώσουν τα μυστήρια του. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτισμός / Εννέα πολυβραβευμένες ταινίες που βοηθούν να κατανοήσουμε την κοινωνία του Ιράν

Ταινίες που «μιλούν» για την κακοποίηση και την εξαΰλωση των δικαιωμάτων των γυναικών στη ζωή, το καθεστώς φόβου και φτώχειας και τον καθημερινό αγώνα για ελευθερία μέσα σε μια αυστηρά ελεγχόμενη κοινωνία.
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Πολιτισμός / Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Φίλοι, συνεργάτες και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του ανθρώπου που με την ενέργεια, το χιούμορ και το αστείρευτο ταλέντο του σημάδεψε το ελληνικό θέατρο και την τηλεόραση
THE LIFO TEAM
Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Πολιτισμός / Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Η ταινία ακολουθεί την Andrea Gibson και τη σύντροφό της στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής τους, μετατρέποντας μια ιστορία ασθένειας σε ένα απρόσμενα φωτεινό και βαθιά ανθρώπινο ντοκιμαντέρ.
THE LIFO TEAM
Η Sadie Sink λέει ότι το Stranger Things την προστάτευσε, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ως Ιουλιέτα στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Η Sadie Sink πριν από την Ιουλιέτα: «Το Stranger Things με προστάτευσε»

Από το Stranger Things στο Romeo and Juliet του Λονδίνου, η Sadie Sink μιλά για τη μετάβασή της στο θέατρο και για τον τρόπο με τον οποίο η σειρά λειτούργησε προστατευτικά στα χρόνια που μεγάλωνε μπροστά στην κάμερα
THE LIFO TEAM