Ο Ντάνιελ Κρεγκ αποκάλυψε τον λόγο που ήθελε να παραιτηθεί από τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ

Ο Ντάνιελ Κρεγκ αποκάλυψε τον λόγο που ήθελε να παραιτηθεί από τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ Facebook Twitter
EPA
0

Ο Ντάνιελ Κρεγκ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο ήταν έτοιμος να παραιτηθεί από την κινηματογραφική σειρά Τζέιμς Μποντ προτού αποφασίσει να επιστρέψει για την τελευταία ταινία.

Ο ηθοποιός, ο οποίος δήλωσε ότι θα προτιμούσε να «κόψει τις φλέβες του» από το να επιστρέψει ως Βρετανός κατάσκοπος μετά τα γυρίσματα του «Spectre» το 2015, θα εμφανιστεί στη νέα ταινία «No Time to Die», που παραλίγο να ναυαγήσει μετά την αποχώρηση του σκηνοθέτη, Ντάνι Μπόιλ.

Ήταν άγνωστο για κάποιο χρονικό διάστημα αν ο Κρεγκ θα επέστρεφε - και ο Άγγλος ηθοποιός αποκάλυψε ότι αυτό οφειλόταν στον τραυματισμό που υπέστη στα γυρίσματα του «Spectre». «Τελείωσα τα γυρίσματα της ταινίας με ένα σπασμένο πόδι», δήλωσε στο Entertainment Weekly. «Έπρεπε να θέσω στον εαυτό μου το ερώτημα - ήμουν φυσικά ικανός να κάνω άλλη ταινία Μποντ ή ήθελα να κάνω κάτι άλλο; Επειδή το να τηλεφωνείς στη γυναίκα σου λέγοντας «έχω σπάσει το πόδι μου» δεν είναι ευχάριστο».

Ήταν η παραγωγός της κινηματογραφικής σειράς Μπάρμπαρα Μπροκόλι που έπεισε τον Άγγλο ηθοποιό να υποδυθεί τον 007 για άλλη μια φορά. «Αισθάνθηκε στο τέλος της τελευταίας ταινίας ότι κουράστηκε», ανέφερε η κινηματογραφική παραγωγός. «Του είπα: "δεν νομίζω, νομίζω ότι υπάρχει και άλλη ιστορία του Μποντ για να αφηγηθείς». «Ευτυχώς συμφώνησε με αυτό», τόνισε η Μπάρμπαρα Μπροκόλι.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ επιβεβαίωσε στη συνέντευξη ότι τελικά ότι το «No Time to Die» είναι η τελευταία του ταινία Τζέιμς Μποντ. «Αυτή θα είναι η τελευταία μου περιπέτεια Τζέιμς Μποντ» είπε. Το «No Time to Die» σε σκηνοθεσία Κάρι Φουκουνάγκα αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Απριλίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Η προσθήκη του ονόματος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στη Λεωφόρο της Δόξας θεωρείται μία από τις πιο συγκινητικές και δίκαιες αναγνωρίσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας
LIFO NEWSROOM
Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πολιτισμός / Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας προειδοποιεί ότι η νεολαία εκτίθεται σχεδόν αποκλειστικά σε αγγλόφωνο περιεχόμενο μέσω TikTok και YouTube, απειλώντας με «ουσιαστική εξαφάνιση» της γλώσσας μέσα σε μία γενιά
LIFO NEWSROOM
Μια εμβληματική ευρωπαϊκή συλλογή φτάνει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Ντεγκά, Ματίς, Μονέ και άλλοι 43 σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια έκθεση στην Αθήνα

83 αριστουργήματα από 45 καλλιτέχνες παγκόσμιας ακτινοβολίας, τα οποία προέρχονται από μια εμβληματική ευρωπαϊκή ιδιωτική συλλογή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Αθηνα από τον Δεκέμβριο στο μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
LIFO NEWSROOM
Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Πολιτισμός / Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Ο Πάπας Λέων θα υποδεχθεί το Σάββατο τη Μόνικα Μπελούτσι, τον Σπάικ Λι και τη Κέιτ Μπλάνσετ, μεταξύ άλλων,  σε μία ειδική ακρόαση για την «εμβάθυνση του διαλόγου με την κινηματογραφική τέχνη»
LIFO NEWSROOM