Ο Νικ Κέιβ αποκάλεσε τον Κάνιε Γουέστ «τον μεγαλύτερο καλλιτέχνη στη Γη»

Ο Νικ Κέιβ αποκάλεσε τον Κάνιε Γουέστ «τον μεγαλύτερο καλλιτέχνη στη Γη» Facebook Twitter
1

Θαυμαστής του Κάνιε Γουέστ δήλωσε εμμέσως ο Νικ Κέιβ, που χαρακτήρισε τον διάσημο ράπερ ως «τον μεγαλύτερο καλλιτέχνη στη Γη».

Απαντώντας ερωτήσεις θαυμαστών στο σάιτ του The Red Hand Files, ο Νικ Κέιβ ρωτήθηκε από έναν φαν αν του αρέσει ο αμφιλεγόμενος ράπερ.

«Το να κάνεις τέχνη είναι μια μορφή τρέλας - μπαίνουμε βαθιά μέσα στο δικό μας μοναδικό όραμα και χανόμαστε σε αυτό. Δεν υπάρχει κανένας καλλιτέχνης στη Γη τόσο αφοσιωμένος στην παραφροσύνη του όσο ο Κάνιε και υπό αυτή την έννοια, στην παρούσα χρονική στιγμή, είναι ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης μας», απάντησε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Κέιβ λέει ανοιχτά την γνώμη του για τον Γουέστ, που τα Χριστούγεννα κυκλοφόρησε στο γκόσπελ άλμπουμ του «Jesus is Born» μετά το προηγούμενο άλμπουμ «Jesus is King» με γκόσπελ επιρροές.

Ο Νικ Κέιβ δημιούργησε το Red Hand Files για να μπορεί να έχει άμεση διάδραση με τους φανς του, με τα θέματα που ασχολείται να κυμαίνονται από τα νέα τραγούδια μέχρι την προσωπική του ζωή, ακόμη και απαντήσεις σε ερωτήσεις όπως «Πόσο καιρό θα είμαι μόνος μου;».

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM
Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM
Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Η πρώτη ταινία του αναγεννημένου διευρυμένου σύμπαντος της DC, ο υβριδικός μεταμεσονύκτιος χαβαλές του «Dangerous Animals» και το χιτσκοκικό «Spellbound», με την ονειρική σεκάνς ανθολογίας που σχεδίασε ο Σαλβαδόρ Νταλί, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια