Ο Νικ Κέιβ αποκάλεσε τον Κάνιε Γουέστ «τον μεγαλύτερο καλλιτέχνη στη Γη»

Ο Νικ Κέιβ αποκάλεσε τον Κάνιε Γουέστ «τον μεγαλύτερο καλλιτέχνη στη Γη» Facebook Twitter
1

Θαυμαστής του Κάνιε Γουέστ δήλωσε εμμέσως ο Νικ Κέιβ, που χαρακτήρισε τον διάσημο ράπερ ως «τον μεγαλύτερο καλλιτέχνη στη Γη».

Απαντώντας ερωτήσεις θαυμαστών στο σάιτ του The Red Hand Files, ο Νικ Κέιβ ρωτήθηκε από έναν φαν αν του αρέσει ο αμφιλεγόμενος ράπερ.

«Το να κάνεις τέχνη είναι μια μορφή τρέλας - μπαίνουμε βαθιά μέσα στο δικό μας μοναδικό όραμα και χανόμαστε σε αυτό. Δεν υπάρχει κανένας καλλιτέχνης στη Γη τόσο αφοσιωμένος στην παραφροσύνη του όσο ο Κάνιε και υπό αυτή την έννοια, στην παρούσα χρονική στιγμή, είναι ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης μας», απάντησε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Κέιβ λέει ανοιχτά την γνώμη του για τον Γουέστ, που τα Χριστούγεννα κυκλοφόρησε στο γκόσπελ άλμπουμ του «Jesus is Born» μετά το προηγούμενο άλμπουμ «Jesus is King» με γκόσπελ επιρροές.

Ο Νικ Κέιβ δημιούργησε το Red Hand Files για να μπορεί να έχει άμεση διάδραση με τους φανς του, με τα θέματα που ασχολείται να κυμαίνονται από τα νέα τραγούδια μέχρι την προσωπική του ζωή, ακόμη και απαντήσεις σε ερωτήσεις όπως «Πόσο καιρό θα είμαι μόνος μου;».

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ιδρυμα Nobel επέστρεψε στην Ελλάδα ένα χρυσό μυκηναϊκό δαχτυλίδι

Πολιτισμός / Το Ίδρυμα Nobel επέστρεψε στην Ελλάδα ένα χρυσό μυκηναϊκό δαχτυλίδι

Κατά την περίοδο της Κατοχής και της Ιταλοκρατίας στα Δωδεκάνησα, το δαχτυλίδι εκλάπη από το Μουσείο, μαζί με εκατοντάδες αρχαιότητες, στην πλειονότητά τους νομίσματα και κοσμήματα, που ακόμα αγνοούνται.
THE LIFO TEAM
Ένας ναός στη μνήμη των νεκρών του κορωνοϊού στη Βρετανία θα πυρποληθεί το Σάββατο 28 Μάϊου

Πολιτισμός / Ένας ναός στη μνήμη των νεκρών του κορωνοϊού στη Βρετανία θα πυρποληθεί το Σάββατο 28 Μάϊου

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας το κοινό θα ενθαρρύνεται να δωρίσει λέξεις, αντικείμενα ή αναμνηστικά για να κοσμήσουν τους τοίχους και τους ενδιάμεσους χώρους.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ