Ο νέος πρωταγωνιστικός ρόλος του Brendan Fraser

Ο νέος πρωταγωνιστικός ρόλος του Μπρένταν Φρέιζερ Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Στην παραγωγή της Searchlight Pictures με τίτλο «Rental Family» θα πρωταγωνιστήσει ο Brendan Fraser.

Πρόκειται για το επόμενο βήμα του Καναδό-Αμερικανού ηθοποιού, Brendan Fraser, μετά την κατάκτηση του πρώτου του Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία «Η Φάλαινα» του Ντάρεν Αρονόφκσι. Η παραγωγή βρίσκεται σε διαδικασία επιλογής του υπόλοιπου κάστινγκ ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την άνοιξη στην Ιαπωνία.

To «Rental Family» ακολουθεί έναν αποτυχημένο ηθοποιό, ο οποίος ζει στο Τόκιο και προσλαμβάνεται από μια ιαπωνική εταιρεία «ενοικίασης οικογένειας» και βιώνει ένα απροσδόκητο ταξίδι αυτογνωσίας μέσα από τους ρόλους που υποδύεται στις ζωές των άλλων ανθρώπων.

Τη σκηνοθεσία θα υπογράφει η Χικάρι, γνωστή από τη σειρά του Netflix «Beef», που συνυπογράφει το σενάριο με τον Stephen Blahut. Να σημειωθεί πως η σκηνοθέτρια, έχει ξεκινήσει να αναπτύσσει το φιλμ από το 2019. Έχει αναλάβει και μέρος της παραγωγής μαζί με τον Shin Yamaguchi και τους Eddie Vaisman και Julia Lebedev της Sight Unseen Productions.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM
Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πολιτισμός / Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πάνω από 100.000 εκθέματα, ανάμεσά τους ο θησαυρός του Τουταγχαμών, φιλοξενούνται στο μεγαλύτερο μουσείο παγκοσμίως αφιερωμένο αποκλειστικά σε έναν πολιτισμό
LIFO NEWSROOM