ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ο νέος πρωταγωνιστικός ρόλος του Brendan Fraser

Ο νέος πρωταγωνιστικός ρόλος του Μπρένταν Φρέιζερ Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Στην παραγωγή της Searchlight Pictures με τίτλο «Rental Family» θα πρωταγωνιστήσει ο Brendan Fraser.

Πρόκειται για το επόμενο βήμα του Καναδό-Αμερικανού ηθοποιού, Brendan Fraser, μετά την κατάκτηση του πρώτου του Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία «Η Φάλαινα» του Ντάρεν Αρονόφκσι. Η παραγωγή βρίσκεται σε διαδικασία επιλογής του υπόλοιπου κάστινγκ ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την άνοιξη στην Ιαπωνία.

To «Rental Family» ακολουθεί έναν αποτυχημένο ηθοποιό, ο οποίος ζει στο Τόκιο και προσλαμβάνεται από μια ιαπωνική εταιρεία «ενοικίασης οικογένειας» και βιώνει ένα απροσδόκητο ταξίδι αυτογνωσίας μέσα από τους ρόλους που υποδύεται στις ζωές των άλλων ανθρώπων.

Τη σκηνοθεσία θα υπογράφει η Χικάρι, γνωστή από τη σειρά του Netflix «Beef», που συνυπογράφει το σενάριο με τον Stephen Blahut. Να σημειωθεί πως η σκηνοθέτρια, έχει ξεκινήσει να αναπτύσσει το φιλμ από το 2019. Έχει αναλάβει και μέρος της παραγωγής μαζί με τον Shin Yamaguchi και τους Eddie Vaisman και Julia Lebedev της Sight Unseen Productions.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ