Ο Μπραντ Πιτ θυμάται τα σχολικά χρόνια και το πρώτο του φιλί: «Πήγα τρέχοντας στο σπίτι»

Ο Μπραντ Πιτ θυμάται τα σχολικά χρόνια και το πρώτο του φιλί: «Πήγα τρέχοντας στο σπίτι» Facebook Twitter
0

Ο Μπραντ Πιτ μίλησε για τα σχολικά του χρόνια, το πρώτο του φιλί και πώς αντιμετωπίζει σήμερα όλα όσα γράφονται για εκείνον σε ταμπλόιντ περιοδικά.

«Το όνομά της ήταν Λίζα. Ήταν στο γκαράζ του σπιτιού της», είπε ο 56χρονος ηθοποιός στο W Magazine, εξηγώντας πως το πρώτο φιλί έγινε όταν πήγαινε στην Δ' Δημοτικού. «Έμενε ένα δρόμο μακριά από εμένα και αμέσως μετά πήγα τρέχοντας στο σπίτι. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος- βέβαια η αναμονή ήταν λίγο αγχωτική. Μερικά παιδιά το είχαν ήδη κάνει», πρόσθεσε.

Ο διάσημος ηθοποιός μοιράστηκε όμως στην συνέντευξή του μια ακόμη σχολική ανάμνηση, εκείνη από τον χορό της αποφοίτησης όταν είχε φορέσει «λευκό σμόκιν». «Πήγα σε δυο χορούς! Για 20 χρόνια δεν χόρευα καθόλου αλλά πλέον βλέπω τον χορό σαν το μέλλον μου. Το ξέρω πως ενδεχομένως θα κουνάω τα χέρια σαν ξεβιδωμένος αλλά νιώθω πως θέλω να εξερευνήσω τον χορό», λέει ο ίδιος.

Όσο για το αν ήθελε από παιδί να γίνει ηθοποιός, ο Μπραντ Πιτ απαντάει: «Ήθελα να γίνω ο Evel Knievel ή ο Muhammad Ali. Κάτι τέτοια σκεφτόμουν, πως γι' αυτά ήμουν φτιαγμένος».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BAFTA 2024- Oppenheimer: Ο Κρίστοφερ Νόλαν ευχαρίστησε όσους αγωνίστηκαν για τον πυρηνικό αφοπλισμό

Πολιτισμός / BAFTA 2024- Oppenheimer: Ο Κρίστοφερ Νόλαν ευχαρίστησε όσους αγωνίστηκαν για τον πυρηνικό αφοπλισμό

«Αλλά στον πραγματικό κόσμο υπάρχουν όλων των ειδών άτομα και οργανώσεις που έχουν αγωνιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και σκληρά για να μειώσουν τον αριθμό των πυρηνικών όπλων στον κόσμο» υπογράμμισε ο Κρίστοφερ Νόλαν
NEWSROOM