O μικρός πρίγκηπας Τζορτζ δεν ήθελε με τίποτα να δώσει το χέρι του στον Τζάστιν Τρουντό

O μικρός πρίγκηπας Τζορτζ δεν ήθελε με τίποτα να δώσει το χέρι του στον Τζάστιν Τρουντό Facebook Twitter
3

O δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ έφτασαν στον Καναδά, στο πρώτο τους επίσημο ταξίδι μαζί με τα παιδιά τους, τον πρίγκηπα Τζόρτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Η βασιλική οικογένεια προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Βικτωρίας, στην καναδική επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας όπου τους υποδέχτηκε ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τρουντό μαζί με τη σύζυγό του Σοφί Γκρεγκουάρ.

Όπως ήταν φυσικό, τα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας έκλεψαν την παράσταση και ειδικά ο μικρός πρίγκηπας Τζορτζ, που εμφανίστηκε μάλλον διστακτικός και κάπως κακόκεφος, ίσως και λίγο κουρασμένος από τη μεγάλη υπερατλαντική πτήση.

Μάταια περίμενε γονατισμένος ο Καναδός πρωθυπουργός για να του δώσει το χέρι του ο μικρός πρίγκηπας, ίσως σε μία απόδειξη ότι η γοητεία που ασκεί ο Τρουντό δεν πιάνει σε όλους. Και ειδικά με έναν πρίγκηπα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο μικρός Τζορτζ συγκεντρώνει επάνω του όλα τα βλέμματα.

Τον περασμένο Απρίλιο, ο φωτογραφικός φακός τον είχε απαθανατίσει να σφίγγει το χέρι του Μπαράκ Ομπάμα, φορώντας τις πιτζάμες και τη ρόμπα του, σε ένα στιγμιότυπο που έγινε αμέσως viral και σχολιάστηκε από χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο.

O μικρός πρίγκηπας Τζορτζ δεν ήθελε με τίποτα να δώσει το χέρι του στον Τζάστιν Τρουντό Facebook Twitter
O μικρός πρίγκηπας Τζορτζ δεν ήθελε με τίποτα να δώσει το χέρι του στον Τζάστιν Τρουντό Facebook Twitter
O μικρός πρίγκηπας Τζορτζ δεν ήθελε με τίποτα να δώσει το χέρι του στον Τζάστιν Τρουντό Facebook Twitter
O μικρός πρίγκηπας Τζορτζ δεν ήθελε με τίποτα να δώσει το χέρι του στον Τζάστιν Τρουντό Facebook Twitter
O μικρός πρίγκηπας Τζορτζ δεν ήθελε με τίποτα να δώσει το χέρι του στον Τζάστιν Τρουντό Facebook Twitter

Πολιτισμός
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τρέισι Έμιν έκανε επέμβαση στα μάτια: «Θα δω καθαρά για πρώτη φορά στη ζωή μου»

Πολιτισμός / Η Tracey Emin θέλει να δει ξανά τα έργα της — κυριολεκτικά

Για πάνω από έναν χρόνο, η Tracey Emin έβλεπε τον κόσμο θολό και «σε αποχρώσεις σέπια». Μετά την επέμβαση στα μάτια, λέει πως το πρώτο που θέλει είναι να πάει στην Tate Modern και να δει καθαρά τη μεγάλη της έκθεση.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: πρεμιέρα, κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσ

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: μια πρεμιέρα,ένα κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσι

Ο Γουίλεμ Νταφόε βρίσκεται στην Αθήνα για την πανελλήνια πρεμιέρα του «Πάρτυ Γενεθλίων». Ο Μάριο Μπανούσι ανέβασε φωτογραφίες μαζί του στην πόλη, λίγους μήνες πριν παραλάβει στη Βενετία τον Αργυρό Λέοντα της Biennale Teatro.
THE LIFO TEAM
Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Πολιτισμός / Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Στο Jim Queen, ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight και ένας queer influencer ψάχνει τη θεραπεία στο Παρίσι. Η γαλλική ταινία κινουμένων σχεδίων για ενήλικες έκανε πρεμιέρα στις Κάννες, μετατρέποντας την ετεροφυλοφιλία σε camp ταινία τρόμου για τη gay σκηνή.
THE LIFO TEAM
Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ ακυρώνει την παρουσία της στις Κάννες μετά από τραυματισμό

Πολιτισμός / Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ χάνει την πρώτη της εμφάνιση στις Κάννες μετά από τραυματισμό

Η 84χρονη σταρ δεν θα παραστεί στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Καννών, όπου θα λάμβανε τιμητικό Χρυσό Φοίνικα για το σύνολο της καριέρας της, καθώς αναρρώνει από τραυματισμό στο γόνατο.
THE LIFO TEAM
Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Πολιτισμός / Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Νέα εξέταση σε εκμαγείο θύματος της έκρηξης του Βεζούβιου αποκάλυψε ευρήματα που βοήθησαν τους αρχαιολόγους να ταυτοποιήσουν το επάγγελμά του, σχεδόν 2.000 χρόνια μετά τον θάνατό του
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Ευτυχώς που υπάρχει και ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ για να βλέπω τις φωτογραφίες του παππού μου και να λέω. Βρε σαν πρίγκιπας είναι ντυμένος. Μεγαλεία το σόι.