Ο Κραουνάκης σχολιάζει «το σημαίνον και το σημαινόμενο της χοντρής νευρικιάς του Αδώνιδος!»

Σταμάτης Κραουνάκης: Έδωσε νέα απάντηση για τη «χοντρή» του Άδωνη Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Νέα απάντηση έδωσε ο Σταμάτης Κραουνάκης - αυτή τη φορά μέσω Facebook - μετά την κίνηση που έκανε η Άλκιστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από τους στίχους του τραγουδιού «Άδωνις», όταν το τραγούδησε πρόσφατα στο θέατρο Παλλάς. 

Αυτή τη φορά, ο Σταμάτης Κραουνάκης, απάντησε μέσω Facebook για τη λέξη «χοντρή» που υπήρχε στο τραγούδι, σχολιάζοντας «ότι αναλύουν καθηγητές πανεπιστημιακοί, το σημαίνον και το σημαινόμενο της χοντρής νευρικιάς του Αδώνιδος! Υπεράνω πάσης προσδοκίας».

Αρχικά, ο Σταμάτης Κραουνάκης είχε απαντήσει στους δημοσιογράφους, όταν τον ρώτησαν για την αφαίρεση της λέξης από το γνωστό τραγούδι, ότι «θα απαντήσω για να μη λυσσάξετε. Ο κάθε ερμηνευτής, στη ζωντανή απόδοση των τραγουδιών έχει το δικαίωμα να πειράξει οτιδήποτε. Εγώ όταν λέω το τραγούδι τη "χοντρή" τη δείχνω και όλες οι χοντρούλες από κάτω ενθουσιάζονται.

»Αυτό είναι μια προσωπική της άποψη, θεωρεί ότι κάτι φταίει και δεν κάνει να λέμε τους ανθρώπους χοντρούς κλπ. Αλλά το τραγούδι είναι 40 ετών και είναι αθώο. Εντάξει, ας κάνει ό,τι θέλει, δεν έχω κάτι εναντίον αυτού που κάνει», εξήγησε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, την ώρα που τραγουδούσε το κομμάτι αφαίρεσε τη λέξη «χοντρή» από τους στοίχους, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να καταδικάσει το body shaming.


 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Onassis Ready: «You are invited» - Η έκθεση που εγκαινιάζει τον νέο χώρο του Ιδρύματος στου Ρέντη

Πολιτισμός / «You are invited»: Με έκθεση του διάσημου φωτογράφου Γιούργκεν Τέλερ ξεκινάει το Onassis Ready

Στην καρδιά του Αγίου Ιωάννη Ρέντη το Ίδρυμα Ωνάση μεταμορφώνει ένα παλιό εργοστάσιο πλαστικών σε χώρο πολιτισμού και ξεκινά τη λειτουργία του με μια σπουδαία έκθεση
LIFO NEWSROOM