LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

Ο Κουέντιν Ταραντίνο αποκάλυψε την αγαπημένη του ταινία για το 2019 και δεν είναι δική του

Ο Κουέντιν Ταραντίνο αποκάλυψε την αγαπημένη του ταινία για το 2019 και δεν είναι δική του Facebook Twitter
1

Μπορεί ο Κουέντιν Ταραντίνο να ήταν απασχολημένος με την κυκλοφορία της νέας ταινίας του «Once Upon a Time in Hollywood» το 2019, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε από το να πηγαίνει σινεμά.

Κάθε χρόνο, ο διάσημος σκηνοθέτης μιλάει ανοιχτά για τις ταινίες που απόλαυσε στον κινηματογράφο την χρονιά που πέρασε και παρόλο που είναι μόλις Νοέμβριος, ήδη έχει καταλήξει ποια ήταν αγαπημένη του ταινία για φέτος.

Και όπως φαίνεται ο Κουέντιν Ταραντίνο είναι μεγάλος θαυμαστής του «Crawl», του θρίλερ παραγωγής Σαμ Ράιμι, που κυκλοφόρησε φέτος το καλοκαίρι.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία μια νεαρής γυναίκας, που υποδύεται η Kaya Scodelario, η οποία προσπαθώντας να σώσει τον πατέρα της (Barry Pepper) στη διάρκεια ενός τυφώνα κατηγορίας πέντε στη Φλόριντα, βρίσκεται παγιδευμένη σε ένα πλημμυρισμένο σπίτι έχοντας για παρέα μόνο αλιγάτορες.

Ο σκηνοθέτης ονόμασε την ταινία ως αγαπημένη του μιλώντας στον δημοσιογράφο του Deadline, Πιτ Χάμοντ. 

«Ο Ταραντίνο μου είπε πως, όσο απίθανο και αν ακουστεί, θεωρεί ότι η αγαπημένη του ταινία μέχρι στιγμής φέτος ίσως είναι το Crawl. Ναι ακριβώς, η ταινία με τους αλιγάτορες στον τυφώνα σε σκηνοθεσία Alexandre Aja, που η Paramount κυκλοφόρησε λίγες εβδομάδες πριν την ταινία του Ταραντίνο», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το τρέιλερ του «Crawl»: 

 
Πολιτισμός
1

LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Αγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του

Πολιτισμός / Ο μύθος του Μιχαήλ Άγγελου συνεχίζει να μεγαλώνει, 550 χρόνια μετά

Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Άγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του, σε μια συγκυρία που δείχνει πως ο μύθος του συνεχίζει να μεγαλώνει μαζί με τις διεκδικήσεις γύρω από το όνομά του
THE LIFO TEAM
Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Πολιτισμός / Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο υπουργών, θέματα που αφορούν την πολιτική της ΕΕ στον τομέα του Πολιτισμού, μεταξύ άλλων ως προς το Ταμείο Συνοχής και τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία
THE LIFO TEAM
Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Πολιτισμός / Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Το Paddington και το Into the Woods προηγούνται στις φετινές υποψηφιότητες των Olivier Awards, σε μια λίστα που φέρνει δίπλα δίπλα το λαϊκό θέαμα, το θεατρικό κύρος και μεγάλα ονόματα όπως η Cate Blanchett, ο Tom Hiddleston και ο Bryan Cranston.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια