Ο Κόλιν Τζοστ εμφανίστηκε στο Saturday Night Live φορώντας περήφανος στο αριστερό του χέρι την βέρα του από τον γάμο με την Σκάρλετ Γιόχανσον

 

Στη διάρκεια του πρόσφατου επεισοδίου, ο 38χρονος παρουσιαστής έδειξε το χρυσό δαχτυλίδι του όταν ο Michael Che αναφέρθηκε στον γάμο του με την διάσημη ηθοποιό. 

 

«Δεν ξέρω τι θα γίνει με αυτές τις εκλογές, η αγωνία με πεθαίνει», είπε ο Che. «Δεν ξέρω τι θα γίνει ο κόσμος μετά από αυτή την Πέμπτη. Μπορεί να μη σε ξαναδώ ποτέ, Κόλιν. Δεν είναι δίκαιο, μόλις παντρεύτηκες την Σκάρλετ Γιόχανσον. Και εγώ μόλις αγόρασα ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, τα πάμε κι οι δυο εξίσου τέλεια». 

 

Ο Κόλιν Τζοστ εμφανίστηκε με βέρα στο SNL μετά τον γάμο με την Σκάρλετ Γιόχανσον

 

Ο Κόλιν Τζοστ με την Σκάρλετ Γιόχανσον παντρεύτηκαν σε μια ιδιωτική τελετή το περασμένο σαββατοκύριακο, σύμφωνα ανάρτηση του Meals on Wheels America στο Instagram, σημειώνοντας πως ευχή των νεόνυμφων είναι να να στηρίξει ο κόσμος την οργάνωση που βοηθά ευάλωτους ανθρώπους εν μέσω πανδημίας. 

 


Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Μάιο του 2019 μετά από δυο χρόνια σχέσης. Η δυο φορές υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός εμφάνισε για πρώτη το 11 καρατίων δαχτυλίδι αρραβώνων της τον Ιούλιο στην σκηνή του Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο. 

 

Ο γάμος είναι ο πρώτος του Κόλιν Τζοστ, ενώ η Σκάρλετ Γιόχανσον έχει παντρευτεί άλλες δυο φορές: με τον ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς από τον Σεπτέμβριο του 2008 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2010 αλλά και τον Romain Dauriac από το 2014 ως το 2017, με τον οποίο απέκτησε την κόρη της, Rose Dorothy Dauriac.