Η Σκάρλετ Γιόχανσον μίλησε για τον γάμο της με τον Ράιαν Ρέινολντς: «Τον είχα εξιδανικεύσει»

Η Σκάρλετ Γιόχανσον μίλησε για τον γάμο της με τον Ράιαν Ρέινολντς: «Τον είχα εξιδανικεύσει» Facebook Twitter
0

Η Σκάρλετ Γιόχανσον μίλησε για το πρώτο της γάμο με τον  Ράιαν Ρέινολντς και όσα διδάχθηκε από εκείνη την εμπειρία της. 

«Την πρώτη φορά που παντρεύτηκα ήμουν 23 ετών», είπε η 35χρονη ηθοποιός, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει τον 43χρονη σήμερα Ράιαν Ρέινολντς. «Βασικά δεν καταλάβαινα και πολύ τον γάμο. Ίσως τον είχα εξιδανικεύσει, νομίζω, κατά κάποιον τρόπο», συνέχισε, μιλώντας στο Vanity Fair.

Η Γιόχανσον παντρεύτηκε τον Ρέινολντς το 2008 και το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2011. 

Η Σκάρλετ Γιόχανσον μίλησε για τον γάμο της με τον Ράιαν Ρέινολντς: «Τον είχα εξιδανικεύσει» Facebook Twitter

«Είναι διαφορετικό κομμάτι της ζωής μου τώρα», είπε μιλώντας για εκείνη την περίοδο. «Νιώθω πως βρίσκομαι πλέον σε ένα σημείο που νιώθω ικανή να κάνω πιο ενεργές επιλογές. Είμαι περισσότερο παρούσα, νομίζω, συγκριτικά με παλαιότερα», σημείωσε η ηθοποιός.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον είχε παντρευτεί επίσης τον Γάλλο δημοσιογράφο Romain Dauriac το 2014, με τον οποίο χώρισε το 2017. Μαζί έχουν μια κόρη, την 5χρονη Ρόουζ.

Σήμερα, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Κόλιν Τζοστ, ηθοποιού του Saturday Night Live. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Μάιο μετά από δυο χρόνια σχέσης.

«Η ιδέα του να κάνεις οικογένεια και αυτό να λειτουργήσει, μου αρέσει. Νομίζω πως θα ήταν θαυμάσιο. Πάντα το ήθελα. Το ήθελα επίσης στον γάμο με τον πατέρα της κόρης μου. Απλώς δεν ήταν ο σωστός άνθρωπος, αλλά μου αρέσει η ιδέα», πρόσθεσε η Σκάρλετ Γιόχανσον στην συνέντευξή της.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι μάθαμε από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη podcast της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι

Πολιτισμός / Τι μάθαμε από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη podcast της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι

Περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια θεατές συντονίστηκαν ζωντανά για την εκπομπή, καθώς η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε για τη σχέση της με τον Τράβις, τα «κρυμμένα στοιχεία» που ενσωματώνει στα τραγούδια της, αλλά και για την ενασχόλησή της με το... ψωμί
LIFO NEWSROOM
Kοσμοπολιτισμός, τρόμος και σκοτεινές αλληγορίες από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Kοσμοπολιτισμός, τρόμος και σκοτεινές αλληγορίες από αύριο στους κινηματογράφους

Οι επανεκδόσεις της πρώτης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ, του «Dr. No», και του εξαιρετικού ψυχολογικού θρίλερ του Ρόμαν Πολάνσκι «The Tenant» ξεχωρίζουν εύκολα από το πρόγραμμα της εβδομάδας του Δεκαπενταύγουστου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Έντεκα χρόνια από την ημέρα που ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έβαλε τέλος στη ζωή του

Πολιτισμός / Ρόμπιν Γουίλιαμς: 11 χρόνια από την ημέρα που έβαλε τέλος στη ζωή του

Το «θαλάσσιο τέρας με τα 50 πλοκάμια», όπως χαρακτήρισε η σύζυγός του τη σπάνια μορφή άνοιας που τον βασάνιζε, και το τελευταίο τους βράδυ, λίγο πριν ο ηθοποιός βάλει τέλος στη ζωή του
LIFO NEWSROOM
Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM