Η Σκάρλετ Γιόχανσον παντρεύτηκε τον Κόλιν Τζοστ- Γάμος σε «στενό» κύκλο

Η Σκάρλετ Γιόχανσον παντρεύτηκε τον Κόλιν Τζοστ- Γάμος σε «στενό» κύκλο Facebook Twitter
EPA
0

Η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Κόλιν Τζοστ παντρεύτηκαν, ένα χρόνο μετά τον αρραβώνα τους.

Την είδηση για τον γάμο της ηθοποιού με τον σταρ του Saturday Night Live ανακοίνωσε η φιλανθρωπική οργάνωση Meals on Wheels America, με μια ανάρτηση στο Instagram.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το περασμένο σαββατοκύριακο, σε μια τελετή σε «στενό» κύκλο, ενώπιον των κοντινών συγγενών και των αγαπημένων τους, ακολουθώντας τις οδηγίες για τον κορωνοϊό, ανέφερε η ανάρτηση.


«Ευχή τους είναι ο γάμος τους να κάνει τη διαφορά για τους ευάλωτους ανθρώπους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, με την υποστήριξη του Meals on Wheels America», ανέφερε ακόμη η οργάνωση, καλώντας τους πολίτες να κάνουν δωρεά με αφορμή τον γάμο.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Κόλιν Τζοστ αρραβωνιάστηκαν το 2019, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης. Αυτός είναι ο τρίτος γάμος για την ηθοποιό, που στο παρελθόν είχε παντρευτεί τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς και τον δημοσιογράφο Ρομάν Ντοριάκ, με τον οποίο το 2014 απέκτησε την κόρη της Ρόουζ.

Για τον Τζοστ- κωμικός και σεναριογράφος του Saturday Night Live- αυτός είναι ο πρώτος γάμος. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η τελετή έγινε στη Νέα Υόρκη.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM