Ο καταπληκτικός Τζορτζ Κλούνεϊ έκανε έκπληξη σε 87χρονη θαυμάστριά του με λουλούδια για τα γενέθλιά της

Ο καταπληκτικός Τζορτζ Κλούνεϊ έκανε έκπληξη σε 87χρονη θαυμάστριά του με λουλούδια για τα γενέθλιά της Facebook Twitter
0


Έκπληξη σε μια 87χρονη θαυμάστριά του έκανε ο Τζορτζ Κλούνεϊ φέρνοντάς της ένα μπουκέτο λουλούδια για τα γενέθλιά της.

Ο διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκε απροειδοποίητα στον οίκο ευγηρίας Sunrise of Sonning, στο Berkshire, την Κυριακή για να επισκεφθεί την Πατ Άνταμς μετά από πρόσκληση των μελών του προσωπικού που του έγραψαν πως μια επίσκεψη θα έδινε τεράστια χαρά στην ηλικιωμένη γυναίκα, που είχε όνειρο ζωής να τον γνωρίσει. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ εξάλλου μένει πολύ κοντά στο σημείο. 

«Ήταν μια κομψή χειρονομία από έναν υπέροχο άνθρωπο. Η Πατ ήταν κατενθουσιασμένη που γνώρισε από κοντά το είδωλό της και ήταν πολύ γλυκό να τον βλέπεις να την χαιρετά με λουλούδια και μια κάρτα», σχολίασε εκπρόσωπος του οίκου ευγηρίας. 

Όπως είπε, ο Τζορτζ Κλούνεϊ κρατούσε στα χέρια την επιστολή που του είχε στείλει το προσωπικό, όταν χτύπησε το κουδούνι ζητώντας την Πατ. Το προσωπικό πολύ συχνά προβαίνει σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες προκειμένου να εκπληρώσει επιθυμίες των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται, ωστόσο δεν πίστευαν πως θα κατάφερναν να πραγματοποιήσουν την συγκεκριμένη ευχή. 

«Έπαθα σοκ όταν τον είδα. Η Πατ λατρεύει τον Τζορτζ Κλούνεϊ και αναφέρει καθημερινά το πόσο θα ήθελε να τον γνωρίσει από κοντά», σχολίασε η Λίντα Τζόουνς, που εργάζεται εκεί. 

* Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Πολιτισμός / Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Από μια τραπεζαρία σε στυλ 18ου αιώνα και την εντυπωσιακή τουαλέτα της Μάγκι Σμιθ μέχρι το ασημένιο ρολόι του μπάτλερ, τα αναμνηστικά αντικείμενα θα προσφερθούν σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που υποστηρίζει παιδιά με απειλητικές για τη ζωή τους παθήσεις και τις οικογένειές τους
LIFO NEWSROOM
Τρόμος, Ιμπρεσιονισμός και 5 αριστουργήματα του παρελθόντος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Έχει συμβεί ξανά τον Αύγουστο; Μάλλον όχι. 13 ταινίες από αύριο στα σινεμά της πόλης

Οι νέες ταινίες του Ζακ Κρέγκερ και των Ελληνοαυστραλών αδερφών Φιλίππου, η ωραιότατη έκπληξη που μας επιφύλασσε ο Σεντρίκ Κλαπίς και πέντε μεγάλες δόξες σε επανέκδοση κάνουν τον προγραμματισμό των θεατών σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Πολιτισμός / Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Ο βρετανός ηθοποιός Τέρενς Σταμπ, γνωστός για τον ρόλο του ως General Zod στις ταινίες Superman, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών - Η καριέρα του περιλαμβάνει περισσότερες από 60 ταινίες και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ
LIFO NEWSROOM
Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Πολιτισμός / Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Από την πρώτη κινηματογραφική εξόρμηση του πράκτορα 007 στη θριλερική διαδικασία εκλογής νέου Πάπα στο «Κονκλάβιο» κι από τη δοκιμασμένη χιτσκοκική συνταγή του «Man who knew too Much» στην συναρπαστική αγωνιστική δράση του «F1: The Movie», μερικές επιλογές για όσους αποφάσισαν να περάσουν την αργία στο Κλεινόν Άστυ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Πολιτισμός / Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Στον Ναό Αγίου Γεωργίου Πραστειάς καταστράφηκε μεγάλο μέρος του εργοταξιακού εξοπλισμού στον προαύλιο χώρο, ενώ στο Κάστρο Βολισσού, ζημιές σημειώθηκαν στις υποδομές ανάδειξης 
LIFO NEWSROOM