Ο Κanye West ζήτησε συγγνώμη για το σχόλιο πως «η σκλαβιά των Αφροαμερικανών ήταν επιλογή τους»

Ο Κanye West ζήτησε συγγνώμη για το σχόλιο πως «η σκλαβιά των Αφροαμερικανών ήταν επιλογή τους» Facebook Twitter
(ΕPA)
0

Συγγνώμη ζήτησε ο Κanye West για το σχόλιο του το οποίο είχε προκαλέσει αντιδράσεις πριν από λίγους μήνες, όταν είχε δηλώσει πως «η σκλαβιά των Αφροαμερικανών για 400 χρόνια ήταν επιλογή τους» 


«Δεν ξέρω αν έχω απολογηθεί σωστά για το πως έκανε κάποιους ανθρώπους να νιώσουν το σχόλιο περί σκλαβιάς» είπε ο West σε ραδιοφωνικό σταθμό του Σικάγο. «Άρα θέλω να εκμεταλλευθώ τη στιγμή για να το πω. Ζητώ συγγνώμη από τους ανθρώπους που απογοήτευσα». 

Τώρα ο West ανέφερε πως το ξέσπασμα και το ατυχές σχόλιο ήταν αποτέλεσμα της διπολικής διαταραχής από την οποία υποφέρει και του γεγονότος πως είχε δίπλα του ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για αυτόν. «Είχα μαζί μου ανθρώπους, (στο TMZ όπου είχε δοθεί η συνέντευξη) που θα μπορούσαν να σταματήσουν την συνέντευξη, δεν το έκαναν» είπε εμφανώς συγκινημένος ο West.

O West περιέγραψε το περιστατικό σαν μια διδακτική εμπειρία που του έδειξε «πόσο πολύ οι μαύροι στηρίζονται και βασίζονται σε μένα» και υποσχέθηκε μια μεγάλη αλλαγή. «Θα υπάρξει ένας καινούργιος Kanye West που θα δείτε. Θα είναι καλύτερος εξαιτίας της κατάστασης της ψυχικής του υγείας και εξαιτίας του περιστατικού στο TMZ» ανέφερε. 

Επίσης, ο Kanye West έδωσε ξανά την υποστήριξη του στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. «Πιστεύω πως ενδιαφέρεται για το πως οι μαύροι σκέφτονται για αυτόν. Θέλει να γίνει ο καλύτερος πρόεδρος και ξέρει πως δεν μπορεί να γίνει ο καλύτερος πρόεδρος χωρίς την αποδοχή της μαύρης κοινότητας»

Με πληροφορίες από USA TODAY

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο Terminal One στο JFK υπόσχεται να μετατρέψει το αεροδρόμιο σε «πολιτιστικό προορισμό»

Πολιτισμός / Η Νέα Υόρκη σχεδιάζει το πιο καλλιτεχνικό αεροδρόμιο στον κόσμο: Το νέο Terminal One στο JFK

Με την ολοκλήρωσή του το Terminal One φιλοδοξεί να λειτουργεί όχι μόνο ως πύλη εισόδου στη Νέα Υόρκη αλλά και ως πολιτιστικός προορισμός που αντανακλά την ενέργεια και τη δημιουργικότητα της πόλης που ποτέ δεν κοιμάται
LIFO NEWSROOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Πολιτισμός / Γιώργος Λάνθιμος: Το New York Magazine κατέταξε τις 10 ταινίες του

Το αμερικανικό περιοδικό New York Magazine παρουσίασε τη δική του λίστα με τις δέκα καλύτερες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου, βάζοντας στην κορυφή το φιλμ που έκανε γνωστό τον Έλληνα σκηνοθέτη σε όλο τον κόσμο.
LIFO NEWSROOM
Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο δημιουργό

Πολιτισμός / Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο δημιουργό

Σήμερα, Σάββατο 25 Οκτωβρίου, η Αθήνα αποχαιρετά τον Διονύση Σαββόπουλο δημοσία δαπάνη στη Μητρόπολη Αθηνών. Παρών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που θα εκφωνήσει επικήδειο, ενώ πλήθος κόσμου αναμένεται στο λαϊκό προσκύνημα από το πρωί
LIFO NEWSROOM