Ο Kanye West συναντήθηκε με τον Τραμπ στη Νέα Υόρκη και κανείς δεν ξέρει γιατί

Ο Kanye West συναντήθηκε με τον Τραμπ στη Νέα Υόρκη και κανείς δεν ξέρει γιατί Facebook Twitter
1

Όπως μετέδωσαν σχεδόν όλα τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Kanye West εθεάθη το πρωί της Τρίτης (σ.σ. τοπική ώρα) να μπαίνει στον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη.

Λίγη ώρα αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι ο ράπερ είχε πράγματι τετ-α-τετ με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, χωρίς όμως να διευκρινίζεται το αντικείμενο της συνάντησης.

Ο Kanye West συναντήθηκε με τον Τραμπ στη Νέα Υόρκη και κανείς δεν ξέρει γιατί Facebook Twitter

«Η εκπρόσωπος του Τραμπ Hope Hicks επιβεβαίωσε ότι ο Kanye West συναντάται με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο, όμως ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί το γιατί», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο δημοσιογράφος του Business Insider Oliver Darcy.

Σύμφωνα με το TMZ, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από αίτημα του 39χρονου ράπερ.

Το τετ-α-τετ των δύο αντρών διήρκησε περίπου 15 λεπτά και στη συνέχεια κατέβηκαν μαζί στο λόμπι του ουρανοξύστη.

Μπροστά στις κάμερες και τους φωτογράφους που ήταν συγκεντρωμένοι εκεί, ο Τραμπ δεν αποκάλυψε το λόγο της συνάντησης και αρκέστηκε να δηλώσει ότι οι δυο τους είναι φίλοι εδώ και πολύ καιρό.

Ο Kanye δεν απάντησε σε καμία ερώτηση και είχε ομολογουμένως ένα πολύ περίεργο ύφος. Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το αν θα βάλει υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές του 2020 ο ίδιος αρκέστηκε να πει:«Θέλω απλώς να τραβήξετε τη φωτογραφία μου».

Ο Kanye West συναντήθηκε με τον Τραμπ στη Νέα Υόρκη και κανείς δεν ξέρει γιατί Facebook Twitter

Καθώς ο 39χρονος ράπερ αποχωρούσε από το κτίριο, ο Τραμπ του είπε: «Nα προσέχεις τον εαυτό σου, θα σε δω σύντομα».

Όπως είναι φυσικό, η είδηση της συνάντησης των δύο αντρών έγινε αντικείμενο δεκάδων σχολίων, με ορισμένους χρήστες του twitter να διερωτώνται ειρωνικά αν ο Kanye West θα αναλάβει κάποιο χαρτοφυλάκιο στη νέα κυβέρνηση Τραμπ, ενώ άλλοι συνέδεσαν την επίσκεψη με τα δημοσιεύματα που θέλουν το επιτελείο του νεοεκλεγέντα προέδρου να μη βρίσκει καλλιτέχνες για την τελετή ορκωμοσίας.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσιάστηκε η ψηφιακή πύλη «Συλλογές Τατοΐου» – Ένα έργο που «ξεκλειδώνει» την ιστορία ενός αιώνα

Πολιτισμός / Παρουσιάστηκε η ψηφιακή πύλη «Συλλογές Τατοΐου» – Ένα έργο που «ξεκλειδώνει» την ιστορία ενός αιώνα

Η υπουργός, Λίνα Μενδώνη, υπενθύμισε ότι το κτήμα του Τατοΐου, αν και είχε «σημαντική ιστορική και περιβαλλοντική αξία», παρέμενε για δεκαετίες αναξιοποίητο
LIFO NEWSROOM
Victoria’s Secret Fashion Show 2025: Ο λόγος που η Κένταλ Τζένερ δεν περπάτησε στο φετινό σόου

Πολιτισμός / Victoria’s Secret Fashion Show 2025: Ο λόγος που η Κένταλ Τζένερ δεν περπάτησε στο φετινό σόου

Το θρυλικό σόου επέστρεψε στη Νέα Υόρκη, σηματοδοτώντας τη δεύτερη χρονιά του μεγάλου comeback του μετά την εξαετή παύση και την επανεκκίνηση του 2024, με μία ηχηρή ωστόσο απουσία
LIFO NEWSROOM
Baby Reindeer: Ο Μάκης Παπαδημητρίου σκηνοθετεί την επιτυχία του Netflix στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης

Πολιτισμός / Baby Reindeer: Ο Μάκης Παπαδημητρίου σκηνοθετεί την επιτυχία του Netflix στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης

Το «Baby Reindeer» είναι μια δραματική μαύρη κωμωδία, βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Βρετανού κωμικού Ρίτσαρντ Γκαντ, ο οποίος υπήρξε θύμα εμμονικής παρακολούθησης από μια γυναίκα
LIFO NEWSROOM