Ο Κάνιε Γουέστ θα μιλήσει σε συνέδριο Ευαγγελιστών που είναι κατά της κοινότητας LGBTQ+

Ο Κάνιε Γουέστ θα μιλήσει σε συνέδριο Ευαγγελιστών που είναι κατά της κοινότητας LGBTQ+ Facebook Twitter
1

Ο Κάνιε Γουέστ θα μιλήσει στο Awaken 2020, την τεράστια συγκέντρωση Ευαγγελιστών που θα γίνει το Σάββατο σε ποδοσφαιρικό στάδιο στην Αριζόνα.

Αν και τον τελευταίο καιρό ο διάσημος ράπερ απασχολεί συχνά τα μέσα ενημέρωσης με την θρησκευτική δράση του και όσα λέει κατά καιρούς στις κυριακάτικες λειτουργίες του, η εμφάνισή του στο Awaken 2020, μαζί με την χορωδία του, έχει προκαλέσει αμφιλεγόμενες αντιδράσεις καθώς εκεί πολλοί ιεροκήρυκες είναι κατά της κοινότητας LGBTQ+.

Οι πιο γνωστοί από αυτούς είναι οι Ché Ahn, Lou Engle και Cindy Jacobs, που σύμφωνα με το Right Wing Watch εκφέρουν προκλητικό δημόσιο λόγο, ενώ στην συντριπτική τους πλειονότητα είναι αφοσιωμένοι οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ, όπως άλλωστε και ο Κάνιε Γουέστ. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ché Ahn είναι σφοδρός πολέμιος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, δεν δέχεται τον διαχωρισμό Εκκλησίας, έχει αποκαλέσει παράνομο τον γάμο ομοφυλοφίλων, ενώ τον εξίσωσε επίσης με τους ρατσιστικούς αμερικανικούς νόμους.

Παρόμοιας φιλοσοφίας και ο Lou Engle που δηλώνει κατά της ανεξαρτησίας των γυναικών, ενώ μεταξύ άλλων έχει υπερασπιστεί τον νόμο «Kill the Gays» στην Ουγκάντα, που θα καταδίκαζε σε ισόβια ή θανατική ποινή συγκεκριμένους γκέι.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μυστήριο 12_Ελευσίνα & Επανάσταση στο Parking τουΠαλαιού Ελαιουργείου Ελευσίνας

Πολιτισμός / Μυστήριο 12: Ελευσίνα & Επανάσταση στο Parking του Παλαιού Ελαιουργείου Ελευσίνας

Η  Έκθεση “Ελευσίνα & Επανάσταση” έναν χρόνο μετά τον σχεδιασμό της, έρχεται να θέσει έναν ακόμα βαθιά επίκαιρο προβληματισμό. Πόσο παγκόσμιες και διαχρονικές είναι, εν τέλει, οι παράμετροι που κρίνουν κάθε πόλεμο;
THE LIFO TEAM
Εθνικό Θέατρο: Τι θα δούμε το καλοκαίρι και τον επόμενο χειμώνα και η επανειτουργία της Πειραματικής Σκηνής

Θέατρο / Εθνικό Θέατρο: Τι θα δούμε το καλοκαίρι και τον επόμενο χειμώνα - επαναλειτουργία της Πειραματικής Σκηνής

Δυο παραστάσεις στην Επίδαυρο, ένα πλουραλιστικό ανοιχτό και φιλόξενο πρόγραμμα για τον χειμώνα, την επαναλειτουργία του Διεθνούς Εργαστηρίου Αρχαίου Δράματος και της Πειραματικής Σκηνής ανακοίνωσε ο Γιάννης Μοσχος αφιερώνοντας το πρόγραμμα στους εργαζόμενους του Εθνικού.
THE LIFO TEAM
Surrender: Η αυτοβιογραφία του Μπόνο σε σαράντα κεφάλαια με δικά του σχέδια

Πολιτισμός / Surrender: Η αυτοβιογραφία του Μπόνο σε σαράντα κεφάλαια με δικά του σχέδια

Ο Μπόνο  δήλωσε ότι πρόθεσή του ήταν το βιβλίο να "σχεδιάσει με λεπτομέρεια αυτό που είχε προηγουμένως μόνο σκιτσάρει σε τραγούδια. Τους ανθρώπους, τα μέρη και τις δυνατότητες της ζωής μου".
THE LIFO TEAM
Η Τάνια Τσανακλίδου και το Μαγικό Κουτί την Τετάρτη 8 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη»

Πολιτισμός / Η Τάνια Τσανακλίδου και το Μαγικό Κουτί την Τετάρτη 8 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη»

«Μαγικό κουτί – μέρος δεύτερο» είναι ο τόπος που κατοικούν ατελέσφοροι έρωτες, ματαιώσεις και απώλειες, φόβοι και ελπίδες, η αποδοχή και η συμφιλίωση. Το πρόγραμμα της περιοδείας σε όλη την Ελλάδα.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ