Ο Justin Bieber εξοργίζει τους φιλόζωους και την Peta

Ο Justin Bieber εξοργίζει τους φιλόζωους και την Peta Facebook Twitter
0

Tο Σάββατο, 30 Απριλίου, o πατέρας του Justin Bieber διοργάνωσε ένα πάρτι στο Τορόντο του Καναδά. Σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τους καλεσμένους, είχε μια τίγρη και μερικά άλλα ζώα στο χώρο του πάρτι, που τους παρείχε ο ζωολογικό κήπος Bowmanville. Ο Bieber πόζαρε δίπλα στο αλυσοδεμένο άγριο ζώο και κάποιοι θαυμαστές του ενθουσιάστηκαν. Όχι όμως όλοι, καθώς πολλά ήταν τα μηνύματα που βρήκαν την εικόνα του αιλουροειδούς στο πάρτι απαράδεκτη και επιτέθηκαν στον τραγουδιστή που με τη φωτογραφία του ενέκρινε αυτή την πρακτική. 

Ο Bieber δέχτηκε επίθεση και από την οργάνωση Peta η οποία σημειώνει την απογοήτευσή της και αναφέρει πως οι φωτογραφίες είναι εξοργιστικές. H oργάνωση ζητά από τον τραγουδιστή να απολογηθεί και να δεσμευτεί κατά της κακοποίησης ζώων αυτής της μορφής.

"Αυτό που ο Justin και οι άλλοι καλεσμένοι ίσως δεν γνωρίζουν είναι ότι ο Michael Hackenberger, ο ιδιοκτήτης του εν λόγω ζωολογικού κήπου, πρόσφατα βρέθηκε αντιμέτωπος με πέντε κατηγορίες για βασανισμό των ζώων, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο της PETA, η οποία τον δείχνει να χτυπά μια τίγρη κατά τη διάρκεια της υποτιθέμενης εκπαίδευσης" προσθέτει η οργάνωση η οποία δημοσιεύει και πάλι τα εν λόγω βίντεο:

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ