Ο Χάρι και η Μέγκαν θα επιστρέψουν «την κατάλληλη στιγμή» στα social media- Οι δηλώσεις του Βρετανού πρίγκιπα

Ο Χάρι και η Μέγκαν θα επιστρέψουν «την κατάλληλη στιγμή» στα social media- Οι δηλώσεις του Βρετανού πρίγκιπα Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Την ανησυχία του για τον αντίκτυπο που έχουν στην κοινωνία τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης εξέφρασε για μία ακόμα φορά, ο πρίγκιπας Χάρι.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο Fast Company ο πρίγκιπας Χάρι υποστήριξε πως αυτό που συμβαίνει στο Διαδίκτυο δεν μένει μόνο εκεί, αλλά αντίθετα «εξαπλώνεται παντού, σαν πυρκαγιά: στα σπίτια και στους χώρους εργασίας μας, στους δρόμους, στο μυαλό μας. Το ερώτημα είναι πραγματικά τι πρέπει να κάνουμε όταν ο διαμοιρασμός ειδήσεων και πληροφοριών δεν είναι πλέον μια αξιοπρεπής αληθινή ανταλλαγή, αλλά μια ανταλλαγή πυρών».

Ωστόσο, ο πρίγκιπας Χάρι δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής στα social media τόσο του ίδιου όσο και της συζύγου του της Δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, λέγοντας όμως, ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί όταν νιώσουν πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή.

«Θα ασχοληθούμε ξανά με τα social media όταν νιώσουμε πως έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή για εμάς -ίσως όταν δούμε περισσότερες σημαντικές δεσμεύσεις για αλλαγή- αλλά τώρα έχουμε αφιερώσει την ενέργειά μας στο να μάθουμε περισσότερα για αυτόν τον χώρο και για το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε».

Με πληροφορίες από fastcompany

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Titi - Στο πέρασμα του κυκλώνα»: Στις Νύχτες Πρεμιέρας το ντοκιμαντέρ της Νατάσσας Μπλάτσιου σε συνεργασία με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα

Πολιτισμός / «Titi - Στο πέρασμα του κυκλώνα»: Ένα ντοκιμαντέρ για τις καταστροφικότερες συνέπειες της κλιματικής κρίσης

Το ντοκιμαντέρ της Νατάσσας Μπλάτσιου που γυρίστηκε στη Μαδαγασκάρη, σε συνεργασία με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, συμμετέχει στις Νύχτες Πρεμιέρας.
NEWSROOM
Τίλντα Σουίντον, Πάτι Σμιθ, Γιάννης Αγγελάκας και όσα θα δούμε φέτος στη Στέγη

Πολιτισμός / Τίλντα Σουίντον, Πάτι Σμιθ, Γιάννης Αγγελάκας στη Στέγη: Τα highlights του νέου προγράμματος

Ο καλλιτεχνικός προγραμματισμός της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2023-2024 περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα, αναπάντεχες συμπράξεις και τολμηρά πρότζεκτ που θα συζητηθούν.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ