Ο Γούντι Άλεν ετοιμάζει νέα ταινία και το «Poor Things» του Λάνθιμου έρχεται το 2023

Ο Γούντι Άλεν ετοιμάζει νέα ταινία, το «Poor Things» του Λάνθιμου έρχεται το 2023, το ανατριχιαστικό «Smile» έχει το πρώτο του τρέιλερ Facebook Twitter
Tο «Poor Things», που αποτελεί μια παραλλαγή του Φρανκενστάιν, ενώνει ξανά τον Γιώργο Λάνθιμο με την Έμα Στόουν.
0

— Τα αναίτια χαμόγελα συνηθίζουν να προκαλούν μια ανησυχία, ίσως επειδή είμαστε τόσο καχύποπτοι για το είδος μας, ώστε αρνούμαστε να αποδεχτούμε ότι κάποιος μας χαμογελά ανιδιοτελώς, δίχως να θέλει κάτι από εμάς.

Μια νέα ταινία τρόμου, το Smile, έρχεται στις 29 Σεπτεμβρίου για να επιβεβαιώσει τους σχετικούς φόβους μας με τον χειρότερο τρόπο. Το πρώτο τρέιλερ δείχνει υποσχόμενο και παραπέμπει σε μια mainstream παραλλαγή του It Follows.

— Οι φήμες θέλουν τη νέα ταινία του Γούντι Άλεν να ξεκινάει (επιτέλους) γυρίσματα στο Παρίσι το ερχόμενο φθινόπωρο. Οι μόνες πληροφορίες που έχουμε γι’ αυτή είναι ότι πρόκειται για δράμα και ότι κατά ένα μέρος της θα είναι γαλλόφωνη. Αν όλα πάνε καλά, σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες και για το καστ.

— Oι φαν του Γιώργου Λάνθιμου πήραν μια μικρή δόση με τη Βληχή, αλλά θα πρέπει να περιμένουν αρκετά ακόμα για τη νέα μεγάλου μήκους δουλειά του. Σύμφωνα με τον Κάιλ Μπιουκάναν των New York Times, το Poor Things, που αποτελεί μια παραλλαγή του Φρανκενστάιν κι ενώνει ξανά τον σκηνοθέτη με την Έμα Στόουν, θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023. Άραγε αυτό θα σημάνει την επιστροφή του Έλληνα σκηνοθέτη στην Κρουαζέτ ή μήπως θα αποτελέσει την παρθενική του εμφάνιση στο φεστιβάλ Βερολίνου;

— Λίγα μπλοκμπάστερ του επόμενου έτους περιμένουμε όσο τον πέμπτο Ιντιάνα Τζόουνς. Η ταινία αναμένεται να αποτελέσει και το κύκνειο άσμα του Τζον Γουίλιαμς. Ο θρυλικός συνθέτης έχει πατήσει τα 90 μεν, αλλά είναι μια χαρά, μάλιστα έγραψε κι ένα ωραιότατο θεματάκι για το Kenobi, τη σειρά του Disney+. Όπως δήλωσε ο ίδιος, θα συνεχίσει να γράφει μουσική, αλλά δεν μπορεί πια να επενδύει ένα εξάμηνο για να συνθέτει ολόκληρα σάουντρακ για ταινίες κι έτσι θα αποσυρθεί από τα κινηματογραφικά πράγματα.

— To Τοp Gun:Maverick πέρασε χτες την Κυριακή το 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box-office. Έγινε, έτσι, μόλις η δεύτερη ταινία που το καταφέρνει από τότε που ξεκίνησε η πανδημία – το Spiderman: Far From Home ήταν η πρώτη.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιώργος Λάνθιμος: «Κάνω πολιτικό σινεμά, χωρίς απαραίτητα συγκεκριμένο σκοπό ή ιδεολογία»

Οθόνες / Γιώργος Λάνθιμος στη LiFO: «Κάνω πολιτικό σινεμά χωρίς απαραίτητα συγκεκριμένο σκοπό ή ιδεολογία»

Ευδιάθετος και ως συνήθως ειλικρινώς αινιγματικός ως προς τις προθέσεις των νοημάτων, ο Γιώργος Λάνθιμος μίλησε στο Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για τη νέα του ταινία «Βληχή», με πρωταγωνίστρια την Έμα Στόουν, που κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στην Εθνική Λυρική Σκηνή.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όζι Όζμπορν: Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο φινάλε των Black Sabbath

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο φινάλε των Black Sabbath

Η συναυλία «Back To The Beginning» χαρακτηρίστηκε ως η "τελευταία υπόκλιση" για τον άνθρωπο που θεωρείται ο «πατέρας» του heavy metal έπειτα από αρκετά χρόνια προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Πάρκινσον
LIFO NEWSROOM
Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Πολιτισμός / Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Το συγκρότημα επανενώθηκε επί σκηνής έπειτα από 16 χρόνια - Ένα σετ γεμάτο ύμνους της βρετανικής μουσικής, πάθος, χιούμορ και η αγκαλιά που περίμεναν όλοι
LIFO NEWSROOM
Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Πολιτισμός / Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Για πρώτη φορά, επιστήμονες κατόρθωσαν να αποκωδικοποιήσουν το πλήρες DNA ενός ανθρώπου που έζησε στις απαρχές της αιγυπτιακής πολιτισμικής ιστορίας, φέρνοντας στο φως εκπλήξεις για τις γενετικές καταβολές των πρώτων κατοίκων της κοιλάδας του Νείλου
LIFO NEWSROOM
Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα προσθήκη στο franchise του Jurassic World, η επανέκδοση του «Cool Hand Luke» και μια κωμωδία με τον δημοφιλή Γάλλο κωμικό ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»
LIFO NEWSROOM