Ο Γιάννης Χαρούλης κάνει καλοκαιρινή περιοδεία στην Ελλάδα

Ο Γιάννης Χαρούλης κάνει περιοδεία στην Ελλάδα- και 4 συναυλίες είναι στην Κρήτη Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

O Γιάννης Χαρούλης ξεκίνησε την καλοκαιρινή περιοδεία του και οι εμφανίσεις του έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται sold out.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός με την παρέα του επιστρέφουν για ένα ακόμη καλοκαίρι και μας προσκαλούν να ανταμώσουμε σε γήπεδα, θέατρα και ανοιχτές σκηνές για να τραγουδήσουμε δυνατά και να χορέψουμε, ακούγοντας παλιά και νεότερα τραγούδια αλλά και φρέσκιες ενορχηστρώσεις, πάντα με τον ροκ ηλεκτρισμό και τη δύναμη της παράδοσης που χαρακτηρίζουν τις μουσικές του.

Άλλωστε αν έχεις πάει έστω σε μία συναυλία του, γνωρίζεις πολύ καλά, πως δεν γίνεται καλοκαίρι χωρίς εκείνο του «Γεια σου παρέα!» πριν τραγουδήσει τα «Σου μιλώ και κοκκινίζεις», «Έλα Πάρε με», «Σύννεφα του γιαλού», «Ερωτόκριτος», «Τι λάθος κάνω», «Χειμωνανθός», «Τίγρης», «Βοσκαρουδάκι αμούστακο», «Της λήθης το πηγάδι», «Ακροβάτης», «Η ουρά του αλόγου»- και τα τραγούδια δεν έχουν τελειωμό.

Mαζί του οι μουσικοί Λευτέρης Ανδριώτης (λύρα), Βασίλης Μπαχαρίδης (κρουστά), Θανάσης Dzingovic (ηλεκτρική κιθάρα), Ορέστης Μπενέκας (πλήκτρα) και Κώστας Φόρτσας (πνευστά).

Πρόγραμμα συναυλιών:

Ιούνιος 2023

Κομοτηνή, Φεστιβάλ Φανάρι - Κυριακή, 22 Ιουνίου

Ιούλιος 2023

Θεσσαλονίκη, Θέατρο Γης - Δευτέρα, 3 Ιουλίου Περισσότερα

Αρβανίτσα, Φεστιβάλ - Σάββατο, 15 Ιουλίου

Δίον, Αρχαίο Θέατρο – Δευτέρα, 17 Ιουλίου

Πόζαρ, Φεστιβάλ – Παρασκευή, 21 Ιουλίου

Φλόκα, Αρχαίο Θέατρο – Δευτέρα, 24 Ιουλίου

Άργος, Αρχαίο Θέατρο – Παρασκευή, 28 Ιουλίου

Χανιά, Δημοτικό Στάδιο - Δευτέρα, 31 Ιουλίου

Αύγουστος 2023

Πέραμα Ρεθύμνου, Ανοιχτό Θέατρο – Τετάρτη, 2 Αυγούστου

Παχειά Άμμος, Λιμανάκια – Σάββατο, 5 Αυγούστου

Ηράκλειο, ΕΛΜΕΠΑ – Δευτέρα, 7 Αυγούστου

Σεπτέμβριος 2023

Πάτρα, Στάδιο Παναχαϊκής – Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου

Λάρισα, Αλκαζάρ – Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γυναίκα που έκανε τη μόδα να μοιάζει με σκιά

Πολιτισμός / Λίλιαν Μπάσμαν: Η γυναίκα που έκανε τη μόδα να μοιάζει με σκιά

Η έκθεση Lillian Bassman: Bazaar and Beyond, που παρουσιάζεται στο Met έως τις 26 Ιουλίου, φωτίζει μια δημιουργό που δεν αντιμετώπισε ποτέ τη μόδα ως απλό αντικείμενο προβολής. Τη μετέτρεψε σε ίχνος, χειρονομία και πείραμα, ενώ επέστρεψε σε αυτό το έργο δεκαετίες αργότερα, ξεκινώντας σχεδόν μια δεύτερη καριέρα στα 75 της.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΥΠΠΟ - Λίνα Μενδώνη: «Σταθμός Καρυάς, τόπος μνήμης, ιστορικής αλήθειας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: «Σταθμός Καρυάς, τόπος μνήμης, ιστορικής αλήθειας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Η Λίνα Μενδώνη ανέφερε πως η αποκατάσταση του αποτελεί ιστορικό χρέος του κράτους απέναντι στα θύματα της ναζιστικής βαρβαρότητας, διασφαλίζοντας ότι το μνημείο και το ιστορικό τοπίο θα παραδοθούν στις επόμενες γενιές με τον προσήκοντα σεβασμό
THE LIFO TEAM
Πέθανε η Teresinha Soares, η Βραζιλιάνα καλλιτέχνις που έφερε το σώμα, το σεξ και την αντίσταση στην τέχνη

Πολιτισμός / Πέθανε η Teresinha Soares, η Βραζιλιάνα καλλιτέχνις που έφερε το σώμα, το σεξ και την αντίσταση στην τέχνη

Με ζωγραφική, εγκαταστάσεις και performances που έβαζαν το σώμα στο κέντρο, η Soares αμφισβήτησε τα σεξουαλικά ταμπού, την πατριαρχία και τον αυταρχισμό της εποχής της. Τα τελευταία χρόνια το έργο της επανεκτιμήθηκε διεθνώς μέσα από εκθέσεις στην Tate Modern και το MASP.
THE LIFO TEAM
Πριν γίνει θρύλος: το Chelsea Hotel του 1970 ξαναζωντανεύει μέσα από χαμένες φωτογραφίες

Πολιτισμός / Πριν γίνει θρύλος: το Chelsea Hotel του 1970 ξαναζωντανεύει μέσα από χαμένες φωτογραφίες

Το αρχείο του Scopin, που για χρόνια θεωρούνταν χαμένο, επιστρέφει τώρα ως βιβλίο και έκθεση, φωτίζοντας το Chelsea Hotel πριν γίνει πλήρως θρύλος και προτού αρκετά από τα πρόσωπα που κατέγραψε αποκτήσουν τη μεταγενέστερη μυθολογία τους.
THE LIFO TEAM