Ο Γεωργούλης χοροπηδά έξω από το ευρωκοινοβούλιο και ποστάρει στο Instagram

Ο Γεωργούλης χοροπηδά έξω από το ευρωκοινοβούλιο και ποστάρει στο Instagram Facebook Twitter
13

Νέο πακέτο φωτογραφιών από το ευρωκοινοβούλιο, ανέβασε στο Instagram ο Αλέξης Γεωργούλης, συγκεντρώνοντας χιλιάδες like και εκατοντάδες σχόλια από τους followers του και όχι μόνο.  

«Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο 2019. Η περίοδος προσαρμογής είναι ακόμη στην αρχή και οι πρώτες εντυπώσεις ευοίωνες!», σχολιάζει στη λεζάντα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που τις τελευταίες ημέρες είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media ανεβάζοντας βίντεο και φωτογραφίες από τις Βρυξέλλες. 

Ο Γεωργούλης χοροπηδά έξω από το ευρωκοινοβούλιο και ποστάρει στο Instagram Facebook Twitter

Τον Έλληνα ευρωβουλευτή ακολουθούν στο Instagram 156.000 άτομα και πριν λίγες ημέρες είχε γίνει viral ανεβάζοντας Instagram stories μέσα από το ευρωκοινοβούλιο.  Ο Αλέξης Γεωργούλης συγκέντρωσε 120.330 σταυρούς, ξεπερνώντας πέντε πρώην υπουργούς, έναν βουλευτή, μία ευρωβουλευτή και τη Ραλλία Χρηστίδου για να εκλεγεί στην πέμπτη θέση από τους συνολικά έξι ευρωβουλευτές που στέλνει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Βρυξέλλες.

Μεταξύ των γνωστών πολιτικών που συγκέντρωσαν λιγότερους σταυρούς προτίμησης από τον Αλέξη Γεωργούλη είναι ο Γιάννης Μουζάλας (7ος), ο Παναγιώτης Κουρουμπλής (8ος), η Λυδία Κονιόρδου (13η), ο Θεοδόσης Πελεγρίνης (24ος). Ο κ. Γεωργούλης ξεπέρασε και την Κατερίνα Κούνεβα (10η) και τον Πέτρο Κόκκαλη που εξελέγη έκτος πίσω από τους Παπαδημούλη, Κουντουρά, Αρβανίτη, Κούλουγλου και Γεωργούλη.

Ο Γεωργούλης χοροπηδά έξω από το ευρωκοινοβούλιο και ποστάρει στο Instagram Facebook Twitter
Πολιτισμός
13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Το Υπουργείο αναθέτει σε δύο ερευνητικά κέντρα την υλοποίηση του έργου «AmphiPoly», που στοχεύει στην επιστημονικά τεκμηριωμένη ανασύσταση της αρχικής όψης του διακόσμου του μνημείου, συμπεριλαμβανομένων της πολυχρωμίας και της εικονογραφίας, σε όλες τις χρονολογικές τους φάσεις
LIFO NEWSROOM
Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Αι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Άι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Ρόουζ Μπερν στο «If I Had Legs I’d Kick you» αποτελεί τη βασική κινηματογραφική ατραξιόν της εβδομάδας, αν και υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως το «Renoir», που θυμίζει το σινεμά του Κόρε Έντα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

13 σχόλια
Αυτός τη δουλειά του κάνει-η καλοπέραση είναι αποδεδειγμένα η πιο καλή δουλειά-και άρα καμιά κατάκριση και κανένας ψόγος εναντίον του. Το θέμα είναι τί ακριβώς περίμεναν οι ψηφοφόροι του από αυτόν όταν τον ψήφιζαν. Οι διάσημοι ρόλοι του είναι προανάκρουσμα και εγγύηση μόνο για κάτι ανάλογο, γιατί στις απαιτήσεις της πολιτικής δεν έχει κανένα θεμελιωμένα έγκυρο βιογραφικό.Μην πυροβολείτε τον κακό πιανίστα αλλά το ενθουσιώδες ακροατήριο που τον χειροκροτεί.