Ο Drake κυκλοφόρησε αρωματικά κεριά και ένα μυρίζει «ακριβώς όπως εκείνος»

Ο Drake κυκλοφόρησε αρωματικά κεριά και ένα μυρίζει «ακριβώς όπως εκείνος» Facebook Twitter
0

Ο Drake κυκλοφόρησε μια σειρά από αρωματικά κεριά, με πέντε διαφορετικά αρώματα, ένα εκ των οποίων διαφημίζεται πως μυρίζει «ακριβώς όπως εκείνος». 

Συγκεκριμένα το Carby Musk στης σειράς Better World Fragrance House περιγράφεται ως ένα «ελαφρύ άρωμα μόσχου» που «βασικά μυρίζει ακριβώς σαν τον Drake». Το κερί κοστίζει 80 δολάρια και αναδύει επίσης μυρωδιά από κεχριμπάρι, κασμίρ και βελούδο, «όπως το προσωπικό άρωμα που φορά ο 34χρονος ράπερ στην καθημερινή του ζωή». 

Ο Drake κυκλοφόρησε αρωματικά κεριά και ένα μυρίζει «ακριβώς όπως εκείνος» Facebook Twitter

Ο Drake ξεκίνησε να διαφημίζει τη σειρά τον περασμένο Ιούνιο, δημοσιεύοντας τότε ένα Instagram Story των μπλε κεριών, ενώ εκτός από το Carby Musk, και τα υπόλοιπα Sweeter Tings, Williamsburg Sleepover, Good Thoughts και Muskoka (κοστίζουν 48 δολάρια) είναι ήδη sold out.

Ο Drake είναι ο πιο πρόσφατος διάσημος που κυκλοφορεί αρωματικά κεριά, μετά τις Γκουίνεθ Πάλτροου και Κιμ Καρντάσιαν που έχουν κάνει το ίδιο.

Τα κεριά της Γκουίνεθ Πάλτροου είχαν γίνει viral όταν κυκλοφόρησαν μέσω της εταιρίας Goop, καθώς ένα από αυτά είχε την επωνυμία «Αυτό Μυρίζει Σαν Το Αιδοίο Μου», και ήταν διαθέσιμο έναντι 75 δολαρίων. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πανσέληνος του Αυγούστου 2022 σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, ιστορικούς τόπους και μνημεία

Πολιτισμός / Η πανσέληνος του Αυγούστου 2022 σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, ιστορικούς τόπους και μνημεία

Φέτος, εκατό χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στο γεγονός της Εξόδου του ελληνισμού από τη Μικρά Ασία και του ίχνους που άφησε στη συλλογική μνήμη
Οι κήποι της Πινακοθήκης Ουφίτσι αποκτούν ξανά την αίγλη των Μεδίκων

Πολιτισμός / Οι κήποι της Πινακοθήκης Ουφίτσι αποκτούν ξανά την αίγλη των Μεδίκων

Το πάρκο, που αποτελεί μέρος του δικτύου Γκαλερί Ουφίτσι, σχεδιάστηκε από την οικογένεια Μέντιτσι από τον 16ο αιώνα και μετά και καθιέρωσε το ιταλικό στυλ κήπων που έγινε πρότυπο για τις ευρωπαϊκές αυλές.
THE LIFO TEAM
«Νίκη, απόψε στο πάρτι»: Η παράσταση της Ρούλας Πατεράκη παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Φούρνος

Πολιτισμός / «Νίκη, απόψε στο πάρτι»: Η παράσταση της Ρούλας Πατεράκη παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Φούρνος

Η «Νίκη, απόψε στο πάρτι» επανέρχεται από το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και θα παρουσιάζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, έως 30 Οκτωβρίου, για 10 μόνο παραστάσεις.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ