Ο Άντονι Χόπκινς μιλά για την «Σιωπή των Αμνών» και εξηγεί γιατί δεν θα σταματήσει ποτέ να δουλεύει

Ο Άντονι Χόπκινς μιλά για την «Σιωπή των Αμνών» και εξηγεί γιατί δεν θα σταματήσει ποτέ να δουλεύει Facebook Twitter
0

Ο Άντονι Χόπκινς παραδέχθηκε πως είναι εντελώς εργασιομανής και πως παρά τα 81 του χρόνια εξακολουθεί να μην μπορεί να καθίσει σε ησυχία. 

«Είμαι εργασιομανής. Είμαι ηθοποιός, ζωγραφίζω, παίζω μουσική, διαβάζω πολύ. Κρατάει το μυαλό σε εγρήγορση. Θα συνεχίσω να δουλεύω μέχρι να πεθάνω», είπε ο 81χρονος ηθοποιός, που αυτήν την περίοδο υποδύεται τον Πάπα Βενέδικτο XVI στη δραματική σειρά «The Two Popes» του Netflix. 

Όπως εξηγεί η γυναίκα του, η 63χρονη Stella Arroyave, είναι ο μοναδικός λόγος που ξέρει πότε να παίρνει μια ανάσα. «Η Στέλλα είναι καλή στο να μου βάζει χαλινάρι. Περνάω ατέλειωτες ώρες στο στούντιο ζωγραφίζοντας και έρχεται μέσα και λέει, "Φτάνει". Δεν έχω αίσθηση τι γίνεται γύρω γύρω μου», λέει ο ηθοποιός.

Η γυναίκα του, με την οποία παντρεύτηκαν το 2003, κάνει αυτή την εποχή ένα ντοκιμαντέρ με θέμα τον ίδιο. «Ένας από τους δασκάλους μου της είπε πως ήμουν μυστήριο όταν ήμουν νέος. Δεν μιλούσα σε άλλα παιδιά, δεν ήθελα να κάνω αθλήματα, δεν πήγαινα καν στα σχολικά θεατρικά έργα. Αλλά είχα βαρεθεί να με αποκαλούν χαζό και σκέφτηκα, "Μια μέρα θα σας δείξω". Και έτσι έγινα αυτός ο άλλος. Η καριέρα μου απογειώθηκε», σημειώνει ο Άντονι Χόπκινς.

Ο Άντονι Χόπκινς μιλά για την «Σιωπή των Αμνών» και εξηγεί γιατί δεν θα σταματήσει ποτέ να δουλεύει Facebook Twitter

Παρόλο που έχει υποδυθεί δεκάδες χαρακτήρες στην διάρκειας 60 ετών καριέρα του, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είναι διάσημος για τον ρόλο του Δρ. Χάνιμπαλ Λέκτερ στην ταινία του 1991 «Η Σιωπή των Αμνών» και τις δυο άλλες που ακολούθησαν. 

Μιλώντας για τον συγκεκριμένο ρόλο, ο Άντονι Χόπκινς λέει: «Έχω ένστικτο για κάτι τέτοιους ανθρώπους. Είναι ναρκισσιστές. Δεν ξέρω αν το έχω μέσα μου, απλώς τους καταλαβαίνω. Ποτέ δεν θα ξεφύγω από αυτόν τον τύπο. Όταν ξεκίνησα να διαβάζω το σενάριο της ταινίας, είπα στον ατζέντη μου, "Αυτός είναι ο ρόλος της ζωής μου". Άλλαξε τα πάντα για μένα». 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΙΜΣ ΒΑΝ ΝΤΕΡ ΜΠΙΚ ΣΤΙΒΕΝ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ ΔΩΡΕΑ

Πολιτισμός / Στίβεν Σπίλμπεργκ: Δώρισε 25.000 δολάρια για την οικογένεια του Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ

Δημιουργήθηκε διαδικτυακή καμπάνια για να στηρίξει τη σύζυγο του Βαν Ντερ Μπικ και τα έξι παιδιά τους, καθώς τα υψηλά ιατρικά έξοδα εξάντλησαν τους οικονομικούς πόρους της οικογένειας
THE LIFO TEAM
Πάνος Βαλσαμάκης: Αναδρομική έκθεση με το έργο του σπουδαίου κεραμίστα στο ΕΜΣΤ

Πολιτισμός / Πάνος Βαλσαμάκης: Αναδρομική έκθεση με το έργο του σπουδαίου κεραμίστα στο ΕΜΣΤ

Με την έκθεση «Αναπλάθοντας την παράδοση: O Πάνος Βαλσαμάκης και η γέννηση της σύγχρονης ελληνικής κεραμικής», το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) τιμά έναν σημαντικό Έλληνα καλλιτέχνη.
LIFO NEWSROOM
Οι πρώτες φωτογραφίες από τον «Σωσμένο» του Έντουαρντ Μποντ με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Λένα Κιτσοπούλου

Πολιτισμός / Αποκλειστικό: Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανεβάζει τον «Σωσμένο» με τη Λένα Κιτσοπούλου

Το έργο του Έντουαρντ Μποντ που προκάλεσε την κατάργηση της λογοκρισίας στο αγγλικό θέατρο και αποτέλεσε την εναρκτήρια παράσταση του θρυλικού «Εμπρός» ανεβαίνει σε νέα διασκευή από την ομάδα Cartel.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ

Πολιτισμός / Πώς ήταν πραγματικά η Ωραία Ελένη: Οταν ο καθηγητής Λιαντίνης εξηγούσε τι έλεγε ο Όμηρος

Το ερώτημα ήρθε στην επιφάνεια μετά την επίθεση του Έλον Μασκ στον Κρίστοφερ Νόλαν για το καστ της πολυαναμενόμενης ταινίας του, «Οδύσσεια», που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι στις κινηματογραφικές αίθουσες
THE LIFO TEAM