Ο Άντονι Χόπκινς μιλά για την «Σιωπή των Αμνών» και εξηγεί γιατί δεν θα σταματήσει ποτέ να δουλεύει

Ο Άντονι Χόπκινς μιλά για την «Σιωπή των Αμνών» και εξηγεί γιατί δεν θα σταματήσει ποτέ να δουλεύει Facebook Twitter
0

Ο Άντονι Χόπκινς παραδέχθηκε πως είναι εντελώς εργασιομανής και πως παρά τα 81 του χρόνια εξακολουθεί να μην μπορεί να καθίσει σε ησυχία. 

«Είμαι εργασιομανής. Είμαι ηθοποιός, ζωγραφίζω, παίζω μουσική, διαβάζω πολύ. Κρατάει το μυαλό σε εγρήγορση. Θα συνεχίσω να δουλεύω μέχρι να πεθάνω», είπε ο 81χρονος ηθοποιός, που αυτήν την περίοδο υποδύεται τον Πάπα Βενέδικτο XVI στη δραματική σειρά «The Two Popes» του Netflix. 

Όπως εξηγεί η γυναίκα του, η 63χρονη Stella Arroyave, είναι ο μοναδικός λόγος που ξέρει πότε να παίρνει μια ανάσα. «Η Στέλλα είναι καλή στο να μου βάζει χαλινάρι. Περνάω ατέλειωτες ώρες στο στούντιο ζωγραφίζοντας και έρχεται μέσα και λέει, "Φτάνει". Δεν έχω αίσθηση τι γίνεται γύρω γύρω μου», λέει ο ηθοποιός.

Η γυναίκα του, με την οποία παντρεύτηκαν το 2003, κάνει αυτή την εποχή ένα ντοκιμαντέρ με θέμα τον ίδιο. «Ένας από τους δασκάλους μου της είπε πως ήμουν μυστήριο όταν ήμουν νέος. Δεν μιλούσα σε άλλα παιδιά, δεν ήθελα να κάνω αθλήματα, δεν πήγαινα καν στα σχολικά θεατρικά έργα. Αλλά είχα βαρεθεί να με αποκαλούν χαζό και σκέφτηκα, "Μια μέρα θα σας δείξω". Και έτσι έγινα αυτός ο άλλος. Η καριέρα μου απογειώθηκε», σημειώνει ο Άντονι Χόπκινς.

Ο Άντονι Χόπκινς μιλά για την «Σιωπή των Αμνών» και εξηγεί γιατί δεν θα σταματήσει ποτέ να δουλεύει Facebook Twitter

Παρόλο που έχει υποδυθεί δεκάδες χαρακτήρες στην διάρκειας 60 ετών καριέρα του, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είναι διάσημος για τον ρόλο του Δρ. Χάνιμπαλ Λέκτερ στην ταινία του 1991 «Η Σιωπή των Αμνών» και τις δυο άλλες που ακολούθησαν. 

Μιλώντας για τον συγκεκριμένο ρόλο, ο Άντονι Χόπκινς λέει: «Έχω ένστικτο για κάτι τέτοιους ανθρώπους. Είναι ναρκισσιστές. Δεν ξέρω αν το έχω μέσα μου, απλώς τους καταλαβαίνω. Ποτέ δεν θα ξεφύγω από αυτόν τον τύπο. Όταν ξεκίνησα να διαβάζω το σενάριο της ταινίας, είπα στον ατζέντη μου, "Αυτός είναι ο ρόλος της ζωής μου". Άλλαξε τα πάντα για μένα». 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Πολιτισμός / Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Μια μεγάλη έκθεση στο Bowes Museum επιστρέφει στη διαδρομή της Vivienne Westwood, πενήντα χρόνια μετά την έκρηξη του punk, φωτίζοντας τον τρόπο με τον οποίο ένωσε τη μόδα με την πρόκληση, την ιστορία του ενδύματος και μια ολόκληρη αισθητική ανυπακοής.
THE LIFO TEAM
ΟΣΚΑΡ ΧΑΒΙΕ ΜΠΑΡΔΕΜ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Πολιτισμός / Το μήνυμα του Χαβιέ Μπαρδέμ στα Όσκαρ 2026: «Όχι στον πόλεμο, ελευθερία στην Παλαιστίνη»

Τον Φεβρουάριο, ο Μπαρδέμ ήταν ένας από τους πάνω από 100 διάσημους που υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή στην οποία επικρίνουν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου για τη «σιωπή» του σχετικά με τη Γάζα
THE LIFO TEAM
GUINESS JONATHAN ANDERSON

Πολιτισμός / O Jonathan Anderson συνεργάζεται με τη Guinness και λανσάρει πουλόβερ αξίας 1.450 ευρώ εμπνευσμένο από χαλί παμπ

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου μόδας DIOR συνεργάζεται με τη Guinness και παρουσιάζει μια ιδιαίτερη συλλογή ρούχων εμπνευσμένη από την αισθητική των παραδοσιακών παμπ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτισμός / Εννέα πολυβραβευμένες ταινίες που βοηθούν να κατανοήσουμε την κοινωνία του Ιράν

Ταινίες που «μιλούν» για την κακοποίηση και την εξαΰλωση των δικαιωμάτων των γυναικών στη ζωή, το καθεστώς φόβου και φτώχειας και τον καθημερινό αγώνα για ελευθερία μέσα σε μια αυστηρά ελεγχόμενη κοινωνία.
THE LIFO TEAM