Ο ανιψιός του Μάικλ Τζάκσον είναι oλόιδιος ο βασιλιάς της ποπ

Ο ανιψιός του Μάικλ Τζάκσον είναι φτυστός ο βασιλιάς της ποπ Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images/Ideal Image
0

Ο Τζαφάρ Τζάκσον έχει τεράστια ομοιότητα με τον θείο του, Μάικλ Τζάκσον, και αυτό είναι εμφανές αν κάποιος κοιτάξει την πρώτη φωτογραφία από την επερχόμενη βιογραφία του βασιλιά της ποπ, «Michael», που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου.

Στην εικόνα, ο 27χρονος Τζαφάρ είναι ντυμένος με ένα κλασικό outfıt του θείου του, Μάικλ Τζάκσον, από τη δεκαετία του 1990: ένα λευκό πουκάμισο πάνω από ένα λευκό αμάνικο και μαύρο παντελόνι, με τα μαλλιά δεμένα πίσω αλογοουρά καθώς τραγουδάει στη σκηνή. Η φωτογραφία είναι από τον φακό του Κέβιν Μαζούρ, ο οποίος φωτογράφιζε τον Τζάκσον καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του και ήταν ένας από τους τελευταίους που βρέθηκαν και στις πρόβες για τις συναυλίες της περιοδείας «This Is It».

Tα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη ξεκινήσει υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αντουάν Φουκούα. Το σενάριο υπογράφει ο Τζον Λόγκαν (Skyfall) ενώ στην παραγωγή συναντάμε τον Γκρέιχαμ Κινγκ (Bohemian Rhapsody). «Με τον Τζαφάρ, κάθε βλέμμα, κάθε νότα, κάθε χορευτική κίνηση είναι ο Μάικλ», δήλωσε ο παραγωγός Γκρέιαμ Κινγκ. «Ενσαρκώνει τον Μάικλ με τρόπο που κανένας άλλος ηθοποιός δεν θα μπορούσε». 

«Όταν μπήκα στο πλατό, ένιωσα σαν να είχα γυρίσει πίσω τον χρόνο και βρισκόμουν στο στάδιο για να καταγράψω την περιοδεία. Βλέποντας τον Τζαφάρ να ερμηνεύει, σκέφτηκα: "Ουάου είναι ο Μάικλ". Ο τρόπος που κοιτάζει…τα πάντα είναι ο Μάικλ. Για όποιον δεν είχε την ευκαιρία να τον δει ζωντανά έτσι ήταν» ανέφερε σε δήλωσή του ο Κέβιν Μαζούρ.

Σύμφωνα με τη σύνοψη η ταινία «θα χαρίσει στο κοινό μια καθηλωτική και ειλικρινή απεικόνιση του λαμπρού αλλά πολύπλοκου ανθρώπου που έγινε ο βασιλιάς της ποπ».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Onassis Ready: «You are invited» - Η έκθεση που εγκαινιάζει τον νέο χώρο του Ιδρύματος στου Ρέντη

Πολιτισμός / «You are invited»: Με έκθεση του διάσημου φωτογράφου Γιούργκεν Τέλερ ξεκινάει το Onassis Ready

Στην καρδιά του Αγίου Ιωάννη Ρέντη το Ίδρυμα Ωνάση μεταμορφώνει ένα παλιό εργοστάσιο πλαστικών σε χώρο πολιτισμού και ξεκινά τη λειτουργία του με μια σπουδαία έκθεση
LIFO NEWSROOM