Νεκρός ο σταρ του Μπόλιγουντ Sushant Singh Rajput - Θρήνος στην Ινδία

Νεκρός ο σταρ του Μπόλιγουντ Sushant Singh Rajput - Θρήνος στην Ινδία Facebook Twitter
0

Ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια στο Μπόλιγουντ, ο Sushant Singh Rajput, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στη Βομβάη.

Ο 34χρονος πιστεύεται ότι αυτοκτόνησε, δήλωσε η αστυνομία της Βομβάης, σύμφωνα με το BBC. Έχοντας μια σημαντική καριέρα τόσο στην τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο, ο Rajput είχε εκατομμύρια φανς και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε όλη την Ινδία.

Πολλοί αποτίουν φόρο τιμής στον Rajput, συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού της Ινδίας, Ναρέντρα Μόρι, ο οποίος τον αποκάλεσε «λαμπρό νεαρό ηθοποιό που έφυγε πολύ σύντομα». «Η άνοδος του στον κόσμο της ψυχαγωγίας ενέπνευσε πολλούς», αναφέρει ο ινδός πρωθυπουργός και δηλώνει σοκαρισμένος από το θάνατό του.

Ο θάνατος του Rajput έρχεται λίγες μέρες μετά από αυτόν της πρώην μάνατζέρ του.

Η επιτυχία του Sushant Singh Rajput στο Bollywood ήρθε το 2013 με την ταινία Kai Po Che, η οποία κέρδισε το φεστιβάλ του Βερολίνου. Η τελευταία ταινία του ηθοποιού ήταν το Chhichhore, η οποία κυκλοφόρησε πέρυσι. Ο σκηνοθέτης της ταινίας Nitesh Tiwari είπε ότι είχε μιλήσει με τον Rajput την περασμένη εβδομάδα.«Έχω χάσει τα λόγια μου. Του μίλησα την περασμένη εβδομάδα με μηνύματα. Τώρα αυτό ακούω. Ήταν σαν μικρότερος αδερφός για μένα», είπε.

  

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Receive without pride, let go without attachment. #Meditations

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sushant Singh Rajput (@sushantsinghrajput) στις

Στην τελευταία του ανάρτηση στους 10,2 εκατομμύρια οπαδούς του Instagram στις 3 Ιουνίου, ο Rajput δημοσίευσε μια φωτογραφία της μητέρας του, η οποία πέθανε το 2002, όταν ήταν έφηβος.

Η πρώην μάνατζερ του, Disha Salian, 28 ετών, πέθανε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα μετά την πτώση του από τον 14ο όροφο ενός κτηρίου στη Βομβάη. Δεν είναι ακόμη γνωστά περισσότερα για το θάνατό της.

Νεκρός ο σταρ του Μπόλιγουντ Sushant Singh Rajput - Θρήνος στην Ινδία Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραβείο Ρίμπα: Στους Kazuyo Sejima και Ryue Nishizawa το Χρυσό Μετάλλιο Αρχιτεκτονικής 2025

Πολιτισμός / Βραβείο RIBA: Στους Kazuyo Sejima και Ryue Nishizawa το χρυσό μετάλλιο αρχιτεκτονικής 2025

Πρόκειται για δύο πραγματικούς πρωτοπόρους της αρχιτεκτονικής, που με ένα εμπνευσμένο πρότυπο για το μέλλον του δομημένου μας περιβάλλοντος δείχνουν αθόρυβα τον δρόμο στους άλλους αρχιτέκτονες.
LIFO NEWSROOM
Η Αργυρώ Χιώτη νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου

Πολιτισμός / Η Αργυρώ Χιώτη νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου

Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της ανοιχτής διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, όπως προβλέπει η νομοθεσία, με την επιτροπή να καταλήγει στην εισήγησή της μετά από αξιολόγηση των υποψηφίων
LIFO NEWSROOM
Το Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών αναγνωρίζεται ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς

Πολιτισμός / Το Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών αναγνωρίζεται ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς

Το Σπαθάρειο Μουσείο ιδρύθηκε το 1991 σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου και στεγάστηκε αρχικά στην πλατεία Κασταλίας, προτού μεταφερθεί σε ιδιόκτητο κτήριο του Δήμου
LIFO NEWSROOM