Νεκρός βρέθηκε ο άνδρας που έκανε πλαστικές για να μοιάσει στον Τζάστιν Μπίμπερ

Νεκρός βρέθηκε ο άνδρας που έκανε πλαστικές για να μοιάσει στον Τζάστιν Μπίμπερ Facebook Twitter
2

Νεκρός εντοπίστηκε στις 21 Αυγούστου, στο δωμάτιο ενός Motel, ο 35χρονος Toby Sheldon, (γνωστός και ως Tobias Strebel) ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 18 Αυγούστου και αναζητούνταν από τους φίλους και την οικογένειά του.

Ο Sheldon, είχε πρωταγωνιστήσει σε ριάλιτι με πλαστικές επεμβάσεις ενώ είχε ξοδέψει πάνω από 100.000 δολάρια για να μοιάσει στον αγαπαημένο του τραγουδιστή Justin Bieber. 

 

Νεκρός βρέθηκε ο άνδρας που έκανε πλαστικές για να μοιάσει στον Τζάστιν Μπίμπερ Facebook Twitter

 

Η σορός του βρέθηκε στις 21 Αυγούστου στο δωμάτιο ενός μοτέλ στην κοιλάδα του Σαν Φερνάντο. Η αυτοψία δεν έχει δείξει ακόμη καμία αιτία θανάτου.

 

 «Μερικοί άνθρωποι αγοράζουν φανταχτερά αυτοκίνητα ή αρχοντικά σπίτια. Αυτό που θέλω να κάνω εγώ με τα λεφτά μου είναι να καθίσω στο χειρουργικό κρεβάτι, ώστε να γίνω ίδιος με τον Justin Bieber» είχε πει ο Sheldon.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτισμός / Μπιενάλε Βενετίας: Παραιτήθηκε η επιτροπή βραβείων μετά την ένταση για αποκλεισμό καλλιτεχνών

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης σύγχρονης τέχνης, η επιτροπή των βραβείων αποχώρησε – Αφορμή ο αποκλεισμός καλλιτεχνών από χώρες όπως το Ισραήλ και η Ρωσία από τις διακρίσεις
THE LIFO TEAM
Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Πολιτισμός / Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Το έργο Το καπέλο με τα κεράσια, που ο Ρενουάρ ζωγράφισε το 1884 και ανήκε κάποτε στη δούκισσα της Άλμπα, αγοράστηκε από Ισπανό συλλέκτη έναντι περίπου 8,7 εκατ. ευρώ και επέστρεψε στην Ισπανία μετά από χρόνια.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Και ουδεμία σχέση έχει το πρόσωπο αυτό με το πρόσωπο του προαναφερθέντος προτύπου, Τζάστιν Μπίμερ...Κρίμα γιατί κάτω από το πλαστικό φαίνεται αχνά ένα όμορφο προσωπάκι.