Νεκρός βρέθηκε ο άνδρας που έκανε πλαστικές για να μοιάσει στον Τζάστιν Μπίμπερ

Νεκρός βρέθηκε ο άνδρας που έκανε πλαστικές για να μοιάσει στον Τζάστιν Μπίμπερ Facebook Twitter
2

Νεκρός εντοπίστηκε στις 21 Αυγούστου, στο δωμάτιο ενός Motel, ο 35χρονος Toby Sheldon, (γνωστός και ως Tobias Strebel) ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 18 Αυγούστου και αναζητούνταν από τους φίλους και την οικογένειά του.

Ο Sheldon, είχε πρωταγωνιστήσει σε ριάλιτι με πλαστικές επεμβάσεις ενώ είχε ξοδέψει πάνω από 100.000 δολάρια για να μοιάσει στον αγαπαημένο του τραγουδιστή Justin Bieber. 

 

Νεκρός βρέθηκε ο άνδρας που έκανε πλαστικές για να μοιάσει στον Τζάστιν Μπίμπερ Facebook Twitter

 

Η σορός του βρέθηκε στις 21 Αυγούστου στο δωμάτιο ενός μοτέλ στην κοιλάδα του Σαν Φερνάντο. Η αυτοψία δεν έχει δείξει ακόμη καμία αιτία θανάτου.

 

 «Μερικοί άνθρωποι αγοράζουν φανταχτερά αυτοκίνητα ή αρχοντικά σπίτια. Αυτό που θέλω να κάνω εγώ με τα λεφτά μου είναι να καθίσω στο χειρουργικό κρεβάτι, ώστε να γίνω ίδιος με τον Justin Bieber» είχε πει ο Sheldon.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Και ουδεμία σχέση έχει το πρόσωπο αυτό με το πρόσωπο του προαναφερθέντος προτύπου, Τζάστιν Μπίμερ...Κρίμα γιατί κάτω από το πλαστικό φαίνεται αχνά ένα όμορφο προσωπάκι.