Νέες καταγγελίες της Άμπερ Χερντ για Τζόνι Ντέπ: «Mε χτυπούσε, μου άρπαξε τα μαλλιά και με έσερνε στο πάτωμα»

Νέες καταγγελίες της Άμπερ Χερντ για Τζόνι Ντέπ: «Mε χτυπούσε, μου άρπαξε τα μαλλιά και με έσερνε στο πάτωμα» Facebook Twitter
0

H Άμπερ Χέρντ προχώρησε σε νέα μήνυση κατά του Τζόνι Ντεπ στην οποία καταγγέλλει και άλλα βίαια περιστατικά κατά τη διάρκεια του γάμου της. 

Η κίνηση αυτή έρχεται λίγο καιρό μετά την μήνυση που κατέθεσε ο Ντεπ. Ο ηθοποιός κατηγορεί την πρώην σύζυγο του για συκοφαντική δυσφήμιση και ζητά αποζημίωση 50 εκατομμύρια δολάρια. 

Στη νέα δικαστική προσφυγή της η Χέρντ αναφέρει πως ο Ντεπ μεταμορφωνόταν σε «τέρας» όταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ. 

Mία απάτη που αναμετριέται με τα πραγματικά στοιχεία χρειάζεται καινούργια ψέματα για να μείνει ζωντανή», σχολίασε ο δικηγόρος του Ντεπ σε ανακοίνωση του. «Η χθεσινή μήνυση, από μια γυναίκα που έχει συλληφθεί και φυλακιστεί για ενδοοικογενειακή βία, παρουσίασε τα καινούργια ψέματα».

Η Χέρντ είχε συλληφθεί το 2009, ύστερα από καταγγελία της τότε συντρόφου της Τάσια Βαν Ρι, παρόλο που τελικά οι κατηγορίες αποσύρθηκαν. Το 2016 η Βαν Ρι είχε πει πως η κατάσταση είχε «παρερμηνευθεί» και αρνήθηκε πως υπήρξε βία. 

Η Χέρντ και ο 55χρονος σταρ του Χόλιγουντ παντρεύτηκαν το 2015. Τον Μάιο του 2016 η Χέρντ είχε κατηγορήσει τον Ντεπ για βία, ζητώντας μάλιστα περιοριστικά μέτρα εναντίον του.

Ο Ντεπ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς. Το ζεύγος κατέληξε σε διαζύγιο χωρίς να γίνει δίκη και σε έναν διακανονισμό που έδινε 7 εκατομμύρια δολάρια στην Χερντ, τα οποία εκείνη δώρισε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Οι δύο ηθοποιοί υπέγραψαν ιδιωτικό συμφωνητικό που τους απαγόρευε να μιλήσουν για τη σχέση τους δημόσια. 

Ο Ντεμπ μήνυσε τον Μάρτιο την Χερντ αφού είχε προηγηθεί ένα άρθρο της 32χρονης ηθοποιού στην εφημερίδα Washington Post, τον Δεκέμβιο του 2018, στο οποίο ανέφερε πως έχει υπάρχει θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Αν και δεν κατανόμαζε τον πρώην σύζυγο της, ο Ντεπ στη μήνυση του κάνει λόγο για «απάτη».

Στην νέα της μήνυση, η Χέρντ λέει πως ο Ντεπ  επανειλημμένως  τη χτύπησε, της ξερίζωσε τα μαλλιά και προσπάθησε να την πνίξει. 

Σύμφωνα με την Χένρντ,  ο Ντέπ γινόταν ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος, πολλές φορές παραληρηματικός και βίαιος. Ονομάζαμε αυτή την εκδοχή του Τζόνι ως "Το Τέρας", γράφει το κείμενο της μήνυσης. 

Η Χερντ ισχυρίζεται πως ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, από τη Βοστόνη προς το Λος Άντζελες, ο Ντεμπ ξεκίνησε να της πετάει αντικείμενα καθώς ένιωσε οργισμένος επειδή εκείνη είχε γυρίσει μία ερωτική σκηνή με τον Τζέιμς Φράνκο. 

«Αντί να αντιδράσω, απλά άλλαξα θέση στο αεροπλάνο», λέει. «Αλλά αυτό δεν τον σταμάτησε. Έσπρωξε μία καρέκλα προς εμένα, άρχισε να μου φωνάζει και με χλεύασε επαναλαμβάνοντας  το όνομα "Τζέιμς Φράνκο¨".

Ένα άλλο περιστατικό βίας που καταγγέλλει η Χερντ  συνέβη στο διαμέρισμα τους στο Λος Άντζελες το 2015.

«Πέταξε ένα μπολ απάνω μου, έσπασε αντικείμενα του σπιτιού και έδωσε μια γροθιά στον τοίχο. Στη συνέχεια με χαστούκισε δυνατά, άρπαξε τα μαλλιά μου και άρχισε να με σέρνεια από το ένα δωμάτιο του σπιτιού στο άλλο». 

Η Χέρντ λέει πως είπε στον Ντεπ πως θέλει να τον χωρίσει και πως θα καλέσει την αστυνομία αν την αγγίξει ξανά. Η αντίδραση του, λέει η ηθοποιός, ήταν να με «σπρώξει» και να με «κουτουλήσει επίτηδες στο πρόσωπο». 

Ο Τζόνι Ντεπ έχει αρνηθεί όλες τις προηγούμενες κατηγορίες ενώ στη δική του πρόσφατη μήνυση αναφέρει πως όλοι οι ισχυρισμοί της Χερντ έχουν σαν στόχο να αποκτήσει  θετική δημοσιότητα και να προωθήσει την καριέρα της. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ανδρέας Μαλλουρής: An Evening Botanist

Πολιτισμός / An Evening Botanist: Θεραπεία, επιθυμία και απόλαυση σε μια έκθεση

Στην έκθεση An Evening Botanist ο Ανδρέας Μαλλουρής εξετάζει πώς διαφορετικές πρακτικές που συνδέονται με τη θεραπεία, τη σωματική επιθυμία και την απόλαυση, ενεργοποιούν υλικότητες και μέσω αυτών, το κοινωνικό σώμα. Η έκθεση αναπτύσσεται στο όριο ανάμεσα στο χειρουργικό και το ερωτικό, μεταφέροντας κλινικές διαδικασίες σε ένα γλυπτικό λεξιλόγιο.
LIFO NEWSROOM
Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» που αφήνει τους θεατές συγκλονισμένους, η τελευταία παράσταση του Μάικλ Κέιν και της Γκλέντα Τζάκσον, μια ελληνική διασκευή της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» και μια ιρλανδική ιστορία ενηλικίωσης, υποψήφια για βραβείο LUX, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM
11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM