Η Άμπερ Χερντ λέει πως οι αποκαλύψεις για τη βία του Τζονι Ντεπ κόστισαν στην καριέρα της

Η Άμπερ Χερντ λέει πως οι αποκαλύψεις για τη βία του Τζονι Ντεπ κόστισαν στην καριέρα της Facebook Twitter
EPA
0

Η Άμπερ Χερντ μίλησε ξανά για τη σωματική βία που έχει υποστεί από τον Τζόνι Ντεπ κατά τη διάρκεια του γάμου τους και εξήγησε πως το γεγονός πως δεν έμεινε σιωπηλή επηρέασε τη ζωή και την καριέρα της. 

Η 32χρονη ηθοποιός δήλωσε πως οι καταγγελίες στις οποίες είχε προχωρήσει της στοίχισαν μια σειρά από ρόλους. Η Χερντ λέει πως ένιωσε «όλη την αγανάκτηση της κοινωνίας για τις γυναίκες που μιλούν». 

Σε άρθρο της στην Washington Post, η Χέρντ προχώρησε σε μια αποτίμηση για το τι συνέβη μετά το θόρυβο που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις της για όσα έζησε όσο ήταν παντρεμένη με τον σταρ του Χόλιγουντ. 

«Φίλοι και σύμβουλοι μου είπαν πως δε θα ξαναδουλέψω ποτέ, πως θα μπω στη "μαύρη λίστα¨"», γράφει προσθέτοντας πως μια ταινία στην οποία είχε συμφωνήσει να παίξει προχώρησε σε αντικατάσταση του ρόλου της και πως ενώ είχε κάνει ήδη φωτογραφίσεις για καμπάνια ενός παγκόσμιου brand μόδας η συνεργασία ακυρώθηκε. 

Επίσης, η ηθοποιός αποκάλυψε πως η συμμετοχής της στα μεγάλα blockbuster «Justice League» και «Aquaman» παραλίγο να ακυρωθεί, αφότου προχώρησε στις καταγγελίες. 

Ο Τζόνι Ντεπ έχει αρνηθεί επανειλημμένα τους ισχυρισμούς της Χερντ για σωματική βία εκ μέρους του κάνοντας λόγο για «αισχρές ψεύτικες ιστορίες, κουτσομπολιό και παραπληροφόρηση». 

Η Χέρντ λέει πως αφού έκανε τις αποκαλύψεις αναγκάστηκε να αλλάξει τον αριθμό τηλεφώνου της, εξαιτίας των απειλών που δεχόταν για τη ζωή της. «Έβγαινα σπάνια από το διαμέρισμα μου και όταν το έκανα με ακολουθούσαν drone με κάμερες και φωτογράφοι με αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες». 

Η ηθοποιός πιστεύει πως βρέθηκε κατηγορούμενη «στο δικαστήριο της κοινής γνώμης». Ελπίζει πως με το να μοιραστεί τις σκέψεις της θα «συνεισφέρει στο να δεχτούν περισσότερη υποστήριξη οι γυναίκες που μιλούν για τη βία». 

Η Χερντ, η οποία χώρισε από τον Ντεπ το 2017, μόλις δύο χρόνια μετά το γάμο τους, καλεί την κοινωνία «να δουλέψει ώστε να απαιτήσει αλλαγές στους νόμους, τους κανόνες και τις κοινωνικές νόρμες». 

Με πληροφορίες από Daily Mirror, Ιndependent 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM