Νάγια Ριβέρα: Εντοπίστηκε πτώμα στη λίμνη που χάθηκε η ηθοποιός του Glee

Νάγια Ριβέρα: Εντοπίστηκε πτώμα στη λίμνη που χάθηκε η ηθοποιός του Glee Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Ανθρώπινο πτώμα εντοπίστηκε στη λίμνη της Καλιφόρνιας όπου πραγματοποιούνται έρευνες για τον εντοπισμό της ηθοποιού του Glee, Νάγια Ριβέρα. 

Προς το παρόν οι Αρχές της κομητείας Βεντούρα δεν έχουν επιβεβαιώσει ότι ανήκει στη Ριβέρα, ενώ συνέντευξη Τύπου αναμένεται να δοθεί αργότερα σήμερα στο σημείο. 

 

Η Νάγια Ριβέρα αγνοείται εδώ και πέντε ημέρες. 

Το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης ο τετράχρονος γιος της ηθοποιού εντοπίστηκε μόνος του σε βάρκα που είχαν νοικιάσει με τη μητέρα του το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Ο τετράχρονος εντοπίστηκε να κοιμάται φορώντας το σωσίβιό του σύμφωνα με τις Αρχές. Ένα σωσίβιο για ενήλικες βρέθηκε στη βάρκα. 

Ο γιος της Ριβέρα ανέφερε ότι η μητέρα του κολυμπούσε αλλά δεν επέστρεψε στο σκάφος. Οι Αρχές ξεκίνησαν μία μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. 

Νάγια Ριβέρα: Εντοπίστηκε πτώμα στη λίμνη που χάθηκε η ηθοποιός του Glee Facebook Twitter
H ηθοποιός Νάγια Ριβέρα (ΕΡΑ)

Η Νάγια Ριβέρα έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά «Glee», στην οποία εμφανιζόταν από το 2009 έως το 2015. Παλιότερα είχε κάνει guest εμφανίσεις σε αρκετές σειρές, μεταξύ των οποίων οι «The Fresh Prince of Bel-Air», «Family Matters» και «Baywatch».

Είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στο «Royal Family» του CΒS σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών.  

Με πληροφορίες από Sky News / Rolling Stone 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Πολιτισμός / Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Η ταινία ακολουθεί την Andrea Gibson και τη σύντροφό της στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής τους, μετατρέποντας μια ιστορία ασθένειας σε ένα απρόσμενα φωτεινό και βαθιά ανθρώπινο ντοκιμαντέρ.
THE LIFO TEAM
Η Sadie Sink λέει ότι το Stranger Things την προστάτευσε, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ως Ιουλιέτα στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Η Sadie Sink πριν από την Ιουλιέτα: «Το Stranger Things με προστάτευσε»

Από το Stranger Things στο Romeo and Juliet του Λονδίνου, η Sadie Sink μιλά για τη μετάβασή της στο θέατρο και για τον τρόπο με τον οποίο η σειρά λειτούργησε προστατευτικά στα χρόνια που μεγάλωνε μπροστά στην κάμερα
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM