ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Μουσείο η Neverland του Μάικλ Τζάκσον

Μουσείο η Neverland του Μάικλ Τζάκσον Facebook Twitter
0

Το αγαπημένο ράντσο του βασιλιά της ποπ Μάικλ Τζάκσον, η Neverland, πρόκειται να γίνει μουσείο μετά από απόφαση της Triumph International, της εταιρείας που διαχειρίζεται την ακίνητη περιουσία του Τζάκσον.


Η εταιρεία έχει ήδη κάνει τις απαραίτητες αιτήσεις για να μετατραπεί η κατοικία σε χώρο με «πολλαπλούς σκοπούς ψυχαγωγίας», συμπεριλαμβανομένων ενός μουσείου όπου θα γίνονται και μουσικές παραστάσεις.


Ωστόσο, η τοποθεσία για το μνημείο που θα δημιουργηθεί για τη ζωή και την καριέρα του Μάικλ Τζάκσον μπορεί να μην βρίσκεται εκεί που ήταν αρχικά το ράντσο.


Είναι πολύ πιθανό το μνημείο να στηθεί στο σπίτι όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια ο βασιλιάς της ποπ, στο Ενσίνο του Λος Άντζελες.


Η αξία της Neverland εκτιμάται στα 100 εκατ. δολάρια.

Πολιτισμός
0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Σε μια «μεταβατική» εβδομάδα για τον κινηματογραφικό προγραμματισμό ξεχωρίζουν το καλόψυχο «Big Bold Beautiful Journey» με τον Κόλιν Φάρελ και τη Μάργκο Ρόμπι, το «My Friend Eva» του πάντα αξιόπιστου Σεσκ Γκάι και το «Τin Soldier», επειδή έφερε στην Ελλάδα για γυρίσματα τον Ντε Νίρο, τον υιό Ίστγουντ και τον Τζέιμι Φοξ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM