ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

To μήνυμα του Moby για την εκλογή Τραμπ: Αμερική, μου ράγισες την καρδιά

To μήνυμα του Moby για την εκλογή Τραμπ: Αμερική, μου ράγισες την καρδιά Facebook Twitter
0

Την έντονη απογοήτευση του για την εκλογή του Τραμπ εκφράζει μέσω των social media ο γνωστός Αμερικανός τραγουδοποιός Mob. Λίγο πριν επιβεβαιωθεί η νίκη Τραμπ και ενώ εξελισσόταν η μεγάλη ανατροπή, ο Moby έγραψε: «Γνώριζα ότι υπάρχει ρατσισμός και μισογυνισμός στην Αμερική, αλλά δεν είχα ιδέα ήταν αυτό ήταν τόσο λοιμογόνο και διαδεδομένο. Θέλω να πω, ότι οι ΗΠΑ είναι μόλις μια ίντσα μακριά από την εκλογή ενός ανθρώπου, ο οποίος καταστρέφει επιχειρήσεις, καυχιέται για τις σεξουαλικές επιθέσεις του σε γυναίκες και ξερνά μια ρατσιστική ρητορική μίσους. Αμερική, μου ράγισες την καρδιά».

Πολιτισμός
0

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ανθολογία για την Ελευσίνα μέσα από τα μάτια των προσκυνητών του τόπου

Πολιτισμός / Μια ανθολογία για την Ελευσίνα μέσα από τα μάτια των προσκυνητών του τόπου

«Έγραψαν για Αυτήν» είναι ο τίτλος της ανθολογίας για την Ελευσίνα με κείμενα των Φλωμπέρ, Βιρτζίνια Γουλφ, Χάουπτμαν, Πάουντ, Σικελιανού, Αρτώ, Καμύ, Μύλλερ, Σεφέρη, Ρίτσου κ.ά.
THE LIFO TEAM
Η σύχρονη αμερικανική τέχνη εξυμνεί τη δημοκρατία στο Μουσείο της Ακρόπολης

Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός / Η σύγχρονη αμερικανική τέχνη εξυμνεί τη δημοκρατία με έκθεση τέχνης στο Μουσείο της Ακρόπολης

Το ταξίδι της περιοδεύουσας έκθεσης του Art in Embassies ξεκίνησε στην Αθήνα με έργα γνωστών Αμερικανών καλλιτεχνών και μηνύματα υπέρ της ισότητας, ελευθερίας και δικαιοσύνης. Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΒΟΥΡΑΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ