Miley Cyrus και Dolce Gabbanna μόλις τσακώθηκαν δημοσίως στο Instagram

Miley Cyrus και Dolce Gabbanna μόλις τσακώθηκαν δημοσίως στο Instagram Facebook Twitter
0

 

Ο Braison, o μικρός αδελφός της τραγουδίστριας Miley Cyrus έκανε αυτή την εβδομάδα το ντεμπούτο του στη μόδα συμμετέχοντας στο σόου των Dolce & Gabbana στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

Η ποπ σταρ έσπευσε να σχολιάσει τα ευχάριστα νέα και να προωθήσει τη συμμετοχή του αδελφού της μέσω του Instagram της, αλλά δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τους σχεδιαστές - και εκείνοι απάντησαν γιατί άλλωστε έχουν αποδείξει και στο παρελθόν πως απαντούν σε όποιον τους προκαλέσει.

«Συγχαρητήρια @braisonccyrus» έγραψε η Miley προσθέτοντας αρκετά κολακευτικά σχόλια για το πόσο ταλαντούχος και χαρισματικός είναι ο αδελφός της, αλλά για το φινάλε κρατούσε ένα υστερόγραφό το οποίο εκνεύρισε τους σχεδιαστές.« D & G, ΠΟΛΥ διαφωνώ με την πολιτική σας .... αλλά υποστηρίζω την προσπάθεια της εταιρείας σας να τιμά νέους καλλιτέχνες και να τους δίνει το βήμα για να λάμψουν και να τους δουν όλοι», έγραψε η τραγουδίστρια αναφερόμενη προφανώς στην ανοιχτή θέση που έχουν πάρει οι σχεδιαστές υποστηρίζοντας την Μελάνια Τραμπ και τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Congrats @braisonccyrus on walking in your 1st runway show.... It's never been my little brothers dream to be a model as HE is one of the most talented musicians my ears have ever been given the gift of hearing.... BUT it is a Cyrus family trait to try everything once (within reason HA) and to embrace opportunities that encourage you to step out of your comfort zone! We believe in trying something new everyday! I love you Prince Suga Bear and seriously congratulations on your experience! I am so proud of you always.... From Nashville to Italy! ?❤️?❤️?❤️ PS D&G, I STRONGLY disagree with your politics.... but I do support your company's effort to celebrate young artists & give them the platform to shine their light for all to see!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus) στις

Ο Stefano Gabbanna ανέλαβε να απαντήσει για λογαριασμό του οίκου και σχολίασε τη φωτογραφία «Για το ηλίθιο σχόλιο σου δεν θα ξαναδουλέψουμε μαζί του».

Όμως είχε και συνέχεια καθώς ο σχεδιαστής απάντησε και μέσα από το δικό του Instagram. «Είμαστε Ιταλοί και δεν μας νοιάζει για την πολιτική και κυρίως για την αμερικανική! Κάνουμε φορέματα και αν θες να κάνεις πολιτική με ένα ποστ τότε απλά έχεις άγνοια. Δεν χρειαζόμαστε τις αναρτήσεις και τα σχόλιά σου, έτσι την επόμενη φορά παρακαλούμε να μας αγνοήσετε!» έγραψε ο σχεδιαστής.

Για την ιστορία πάντως τα περισσότερα σχόλια ήταν αρνητικά για τον Stefano Gabbanna και του επιτέθηκαν για το ύφος της απάντησης.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»
LIFO NEWSROOM
Αυτές είναι οι 100 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα για τους New York Times

Πολιτισμός / Αυτές είναι οι 100 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα για τους New York Times

Από το "In the Mood for Love" μέχρι το "Get Out" και το "Mad Max: Fury Road", η λίστα που παρουσίασαν οι New York Times συγκεντρώνει τις πιο επιδραστικές ταινίες των τελευταίων 24 ετών, όπως τις ψήφισαν εκατοντάδες δημιουργοί, ηθοποιοί και κριτικοί σε όλο τον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ο Rick Owens επέστρεψε στο Παρίσι για «να προκαλέσει και να σοκάρει», και τα κατάφερε

Πολιτισμός / Ο Rick Owens επέστρεψε στο Παρίσι για «να προκαλέσει και να σοκάρει», και τα κατάφερε

Ο «σκοτεινός μάγος της μόδας» ξεδιπλώνει την 30ή πορεία του με μια αναδρομική έκθεση που περιλαμβάνει από τα φθαρμένα υφάσματα μέχρι τα κοστούμια με βάτες τύπου Φρανκενστάιν και το γλυπτό που παρουσιάζει τον ίδιο να ουρεί
LIFO NEWSROOM