Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Απορρίφθηκε η αίτηση για το εμπορικό σήμα «Archewell»

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Απορρίφθηκε η αίτηση για το εμπορικό σήμα «Archewell» Facebook Twitter
0

Δεν φαίνεται να προχωρά το σχέδιο του Πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ για το εμπορικό σήμα «Archewell» με στόχο να δημιουργήσουν έναν φιλανθρωπικό οργανισμό με το όνομα αυτό.

Το εμπορικό σήμα «Archewell» φέρεται να προέρχεται τόσο από το όνομα του γιου τους, Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν Ουίνδσορ, όσο και από την ελληνική λέξη «αρχή».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιες υπηρεσίες απέρριψαν την αίτησή τους επικαλούμενες γραφειοκρατικούς λόγους. Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, το ζευγάρι δεν έλαβε την πολυπόθητη αίτηση, καθώς τα στοιχεία ήταν «πολύ ασαφή» και δεν πλήρωσαν όλα τα απαιτούμενα τέλη. Η γραφειοκρατική διαδικασία, την οποία έπρεπε να ακολουθήσουν, συμπεριλάμβανε και την υποβολή αίτησης στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών (USPTO), στις 3 Μαρτίου. Η αίτηση όμως απορρίφθηκε. Στη συνέχεια εστάλη στον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ μια «ανακοίνωση παρατυπίας» από τον εξεταστή διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας του USPTO.

Τα σχετικά έγγραφα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν φέρεται να κατατέθηκαν από τη δικηγορική εταιρεία «Cobblestone Lane LLC», με έδρα το Ντέλαγουερ. Το επόμενο βήμα ήταν να ζητηθεί από τον εξεταστή να επανεξετάσει την αίτηση για μη κερδοσκοπικό οργανισμό, τον οποίο το ζευγάρι ήλπιζε να ξεκινήσει φέτος, στις 26 Μαΐου στέλνοντας μια σειρά από αλλαγές που πρέπει να γίνουν από τον δικηγόρο τους Μάρτζορι Γουίτερ Νόρμαν.

Η Μέγκαν και ο Χάρι στοχεύουν στη δημιουργία ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που θα προσφέρει σε ευπαθείς ομάδες συναισθηματική υποστήριξη.

Πάντως ο δικηγόρος του ζευγαριού έχει περιθώριο να κάνει όποιες κινήσεις απαιτούνται έως τις 22 Αυγούστου - διαφορετικά η αίτηση θα απορριφθεί οριστικά. Ο Πρίγκιπας Χάρι, η Μέγκαν και ο γιος τους Άρτσι μένουν το τελευταίο διάστημα σ' ένα κτήμα στο Μπέβερλι Χιλς των ΗΠΑ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάρσον MακΚάλερς: Μια νέα βιογραφία για τη «θλιβερή, ευτυχισμένη ζωή» μιας μεγάλης συγγραφέως

Πολιτισμός / Κάρσον MακΚάλερς: Μια νέα βιογραφία για τη «θλιβερή, ευτυχισμένη ζωή» μιας μεγάλης συγγραφέως

Η βιογραφία φωτίζει τη ζωή της Αμερικανίδας συγγραφέως μέσα από επιστολές, ημερολόγια, σημειώσεις και ψυχιατρικές συνεδρίες. Πολλά από τα σκηνικά αυτού του βιβλίου λειτουργούν ως μια πλούσια ιστορία της queer κουλτούρας κατά τις δεκαετίες του 1940, του '50 και του '60.
NEWSROOM
Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας, τα δάκρυα της Πέτρα, ένα αερικό του τραγουδιού και τα τραγούδια της Σωτηρίας

Πολιτισμός / Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας, τα δάκρυα της Πέτρα, ένα αερικό του τραγουδιού και τα τραγούδια της Σωτηρίας

Η ομάδα Loxodox  με ένα αριστούργημα του Σαίξπηρ, ο Φασμπίντερ ζωντανεύει μέσα από μια ταραγμένη ηρωίδα, η Μαρία Παπαγεωργίου στην Αθήνα και η Χριστίνα Μαξούρη τραγουδά Σωτηρία Μπέλλου.
NEWSROOM
Μια έκθεση για τον Ρόμπερτ Μέιπλθορπ από τον πρώην διευθυντή της βρετανικής «Vogue»

Πολιτισμός / Μια έκθεση για τον Ρόμπερτ Μέιπλθορπ από τον πρώην διευθυντή της βρετανικής «Vogue»

Ο Έντουαρντ Ένινφουλ είναι ο επιμελητής της έκθεσης στην γκαλερί Thaddaeus Ropac για τον καλλιτέχνη με τη μεγαλύτερη επιρροή και ορόσημο της αμερικανικής αβανγκάρντ σκηνής, Ρόμπερτ Μέιπλθορπ.
NEWSROOM
Αποκαλύφθηκε μια κρυμμένη τοιχογραφία του Γκέρχαρντ Ρίχτερ

Πολιτισμός / Μια κρυμμένη τοιχογραφία του Γκέρχαρντ Ρίχτερ μόλις αποκαλύφθηκε

Το έργο προγραμματίζεται να εκτεθεί σταδιακά αφού πρόκειται για μια τοιχογραφία άνω των 200 τετραγωνικών μέτρων στο φουαγιέ και στα σκαλοπάτια Γερμανικού Μουσείου Υγιεινής στη Δρέσδη.
NEWSROOM
ΕΠΕΞ Η συναρπαστική ζωή της Λίζα Πόντι και τα σχέδιά της που θα δούμε στην Αθήνα

Εικαστικά / Η συναρπαστική ζωή της Λίζα Πόντι και τα σχέδιά της που θα δούμε στην Αθήνα

Ακολουθώντας το μότο της ζωής της «δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά», η κόρη του διάσημου Ιταλού αρχιτέκτονα και εκδότη Τζίο Πόντι έκανε σχέδια που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην γκαλερί The Breeder.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ